Şimdi Ara

Trafik Kazası (Araç kamerası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 18 Şubat 2016; 0:15:01 >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Sizin ilaciniz a118c Aynanin arkasinda gorunmuyor bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Kamera modelim:
    http://m.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html

Yaralılara ilk müdahaleyi orada yaptım. İkisinde de akut dışa kanama yoktu. Birinin bacağı sanırım kalça ekleminden kırılmıştı. İkisinin de bilinci acıktı. Stabil pozisyona alıp ambulans bekledim.

Görüntüleri yarın karakola götüreyim bari haklı olabilirsiniz..

görüntüleri kesin olarak karakola ve çarpan araç sahibine götürün derim.

Böyle insanlıktan yoksunlar hem kask takmazlar hem motosikletle artist artist gezerler, hem kırmızı ışıkta geçerler hem de kaza yaptıklarında karşı taraftan tazminat vs. isterler.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Sizin ilaciniz a118c Aynanin arkasinda gorunmuyor bile.

Büyüklüğü ne kadar ki onun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Kamera modelim:
    http://m.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html

Yaralılara ilk müdahaleyi orada yaptım. İkisinde de akut dışa kanama yoktu. Birinin bacağı sanırım kalça ekleminden kırılmıştı. İkisinin de bilinci acıktı. Stabil pozisyona alıp ambulans bekledim.

Görüntüleri yarın karakola götüreyim bari haklı olabilirsiniz..

sizin gibi insanları görünce duygulanıyorum...allahrazı olsun sizden...karakola gıdersenızde gercekten cok ıyı olur...cunkı bu veletlerın aılesı kabul etmez mutlaka araç surucusunun basına ususur....

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Camda siyah tarali bolge varsa disardanda cok gorunmuyor.Bilmeyen sensor bu ya der Videodaki gibi camda sadece ayna varsa belki dediginiz gibi biraz siritabilir ama yeni nesil sensorlu,siyah tarali yerler varsa kesinlikle rahatsiz etmez.

• Motoru kullanana acımadım nedense, bana cani diyebilirsiniz ama kırmızıda geçerken araç yerine yayaya da çarpabilirlerdi.Ders olur umarım...
  • Kimse kusura bakmasın da belasını bulmuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorlara saygım var ama nedense buna hiç acımadım. Umarum bi taraflarını kırmışlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Camda siyah tarali bolge varsa disardanda cok gorunmuyor.Bilmeyen sensor bu ya der Videodaki gibi camda sadece ayna varsa belki dediginiz gibi biraz siritabilir ama yeni nesil sensorlu,siyah tarali yerler varsa kesinlikle rahatsiz etmez.

Taralı alan var. Aslında şu aynaya montaj yapılan aletler biraz daha ufak olsalar direk onlardan tercih edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Kırmızı ışıkta geçmişler.. makas var.. kask yok sanırım.. Yazık valla.. Güvenlik konusunda amma rahatız.. "Bize birşey olmaz" kafasını bir türlü aşamıyoruz..

Hocam hatırladığım kadarıyla motorcunun biri sizin Picassonun aynasına çarpıp kaçmıştı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 18 Şubat 2016; 21:51:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğal seleksiyon.
  • Gram üzülmedim.

Bomboş yolda senin aracın dibine girip sol şeride geçiyor sonra yine bişey yokmuş gibi sağ şeride geçiyor yetmiyor araçların arasına girip kırmızıda geçiyor.Beter olsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongestWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Kırmızı ışıkta geçmişler.. makas var.. kask yok sanırım.. Yazık valla.. Güvenlik konusunda amma rahatız.. "Bize birşey olmaz" kafasını bir türlü aşamıyoruz..

Hocam hatırladığım kadarıyla motorcunun biri sizin Picassonun aynasına çarpıp kaçmıştı?

Evet doğru hatırlıyorsunuz. Maslak Opet mevkiinde en sağ seritte milim milim ilerleyen trafikte beyefendi bari çekmesin bu çileyi diyerek hafif sola kayarak yol açtım. Ama o önce aynama takıldı. Sonra da gaza yüklenince aynayi parçaladı. 1sn için durdu ve döndü. O anda serefsizce kaçmayı seçti. Peşinden kovalasam da yakalayamadim. Benzinlikten kamera kayıt aldım ama plaka okunmuyordu..

Allahtan ayna işi yapan bir dükkan iki dakikada kapı süsü gibi aşağı sarkan ayna parçalarını tek tek birleştirdi.

Meğerse hiçbir parça kirilmamis. Aynalar otomatik kapanan cins olduğu için ben motoru kirilmistir diye düşünmüştum.

Hatırlayıncs kötü oldum yine. Şuan araç kameram var. Ne zaman lazım olacağı belli olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.