Bildirim
trafik cezası ne zaman e devlete işler?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Belki 3 gün sonra belki 1 hafta inanamayacaksın ama 1 yıl sonraya da kalabilir.
Tebligatın eline ulaştıgı tarih önemlidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne yaptınız da plakayı çekti? -
Elim emniyet kemeri kilidindeydi emniyet kemeri de takılıydı sis farlari açık değildi acaba emniyet kemerini takmadigimi sanıp mi fotograf çekti anlamadım artık şansıma ceza ya gelir ya gelmezquote:
Orijinalden alıntı: erka1907
ne yaptınız da plakayı çekti?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizin için önemli olan tebligat tarihi ne zaman size geleceği muamma -
hocam gece kahve içmeye giderken radarı farketmedim.Radara girdim ilk kavşaktan döndüm ve 200 mt ilerleyip kafeye girdim,siparişi verdim e devlete baktım düşmüştü.10 dk sürmeden düşmüştü.Gece gece 2 kahve 1 hız cezası ödedim -
E devlete gerek yok eger vergi dairesine düşmüsse biran önce git öde hem daha az ödersin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Artık her trafik ekibinde tablet var, direkt dijital giriyorlar, tabi usülen posta da yapıyorlar. E devlete düştüyse şayet, oradaki bilgilerle internet vergi dairesinden beyanla ödeyebilirsin. İstersen de posta bekleyip, posta geldiğinde de ödeyebilirsin. Çok ekstrem durumlar hariç aynı gün düşmezse, ceza yememişsin demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X