Şimdi Ara

trafik cezası ne zaman e devlete işler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarım saat önce yoldan geçerken anlamadığım bir şekilde trafik polisi benim plakanın fotoğrafını çekti. Tahminen ne zaman e devletimde görürüm. Şu an içim içimi yiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki 3 gün sonra belki 1 hafta inanamayacaksın ama 1 yıl sonraya da kalabilir.

Tebligatın eline ulaştıgı tarih önemlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yaptınız da plakayı çekti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

ne yaptınız da plakayı çekti?
    Elim emniyet kemeri kilidindeydi emniyet kemeri de takılıydı sis farlari açık değildi acaba emniyet kemerini takmadigimi sanıp mi fotograf çekti anlamadım artık şansıma ceza ya gelir ya gelmez

• sizin için önemli olan tebligat tarihi ne zaman size geleceği muamma
  • hocam gece kahve içmeye giderken radarı farketmedim.Radara girdim ilk kavşaktan döndüm ve 200 mt ilerleyip kafeye girdim,siparişi verdim e devlete baktım düşmüştü.10 dk sürmeden düşmüştü.Gece gece 2 kahve 1 hız cezası ödedim
  • E devlete gerek yok eger vergi dairesine düşmüsse biran önce git öde hem daha az ödersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık her trafik ekibinde tablet var, direkt dijital giriyorlar, tabi usülen posta da yapıyorlar. E devlete düştüyse şayet, oradaki bilgilerle internet vergi dairesinden beyanla ödeyebilirsin. İstersen de posta bekleyip, posta geldiğinde de ödeyebilirsin. Çok ekstrem durumlar hariç aynı gün düşmezse, ceza yememişsin demektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.