< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Trafik ihlali yaptığınızda, ihlalin kanıtı olarak bir fotoğraf çekilebilir. Bu fotoğraf, trafik cezası kararını verirken delil olarak kullanılır. Trafik cezası fotoğrafını görmek isterseniz, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Trafik Cezası Fotoğraf Görüntüleme Adımları
Fotoğraflı Trafik Cezası Fotoğrafı Görüntüleme
Yukarıdaki adımları uyguladığında, fotoğraflı trafik cezasının fotoğrafını görebilirsin. Fotoğrafı bilgisayarına indirebilir veya yazıcıdan çıktı alabilirsin.
Diğer Yöntemler
1. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne Başvur: En yakın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne giderek, trafik cezası fotoğrafını görüntüleme talebinde bulunabilirsin.
2. İlgili Mahkemeye Başvur: Trafik cezası için açılan davada, mahkemeden trafik cezası fotoğrafını talep edebilirsin.
Sonuç
Trafik cezası fotoğrafı, ihlalin kanıtı olarak önemlidir. Trafik cezası fotoğrafını görüntülemek için yukarıda belirtilen adımları takip edebilir veya diğer yöntemleri kullanabilirsin.
|
|
|
1975 Opel Record 1.9 -1986 Mıtsubıshı Lancer 1.6 diesel -1992 Citroen BX TZD Turbo -2011 DFM Succe -2013 Mıtsubıshı L200 4x2 -2006 Fiat İdea-2000 kia pride- 1996 rover 620 si. 2006 Tata telcoline 4x2 - 2000 scudo 1,9 el. 2013 peugeot patner 1.6 -2013 WW CC 2,0 177 BG - 1993 ford p100 ben seçmedim onlar beni buldu
|
|
bende bu konudan muzdarip oldum resmi görsek en azından hadi diyeceğiz. resmi emniyet harici göreceği yeri bulan olmadı mı ? |
|
|