Bildirim
Trafik Arabanin Fotosunu Çekmiş ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
geçmiş olsun 1-2 hafta içinde gelir cezanız. umarım kulağınıza küpe olur birdaha park yasağının olduğu yere park etmeme hususunda..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun hocam. adrese yollarlar merak etmeyin.quote:
Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri
geçmiş olsun 1-2 hafta içinde gelir cezanız. umarım kulağınıza küpe olur birdaha park yasağının olduğu yere park etmeme hususunda.. -
Cezanız yakında adresinize gelir.quote:
Orijinalden alıntı: S0KRATES
geçmiş olsun hocam. adrese yollarlar merak etmeyin.
Alıntıları Göster -
artık fotograf çekiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir gece benimde fotoğrafımı çekmişlerdi. Ama ceza filan gelmedi. Plaka parladı okunmadı heraldequote:
Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX
artık fotograf çekiyorlar -
Eğer ceza gelirse ilçe trafiği egm ye sikayet edicem aynı yerde hergun araba park ediliyor arada sırada akıllarına gelince ceza yazıyorlar bu kadar keyfi uygulama olamaz sikayet edilebilecek her yere sikayet edcm
kişilerle tartışmamak muhattap olmamak için fotoğraf çekiyolar. gözümün önünde içinde birini bekliyolar, şöför de koltuğunda oturuyo dörtlüyü yakmış bekliyo adam. sonra arkaya polis girdi hemen arabayla yanaştı fotoğrafını çekti devam etti adamı uyarsa belki adam beklemeyecek orda. adamın haberi bile yok, görmedi bile polisiquote:
Orijinalden alıntı: hard_hacker
Eğer ceza gelirse ilçe trafiği egm ye sikayet edicem aynı yerde hergun araba park ediliyor arada sırada akıllarına gelince ceza yazıyorlar bu kadar keyfi uygulama olamaz sikayet edilebilecek her yere sikayet edcm -
quote:
Eğer ceza gelirse ilçe trafiği egm ye sikayet edicem aynı yerde hergun araba park ediliyor arada sırada akıllarına gelince ceza yazıyorlar bu kadar keyfi uygulama olamaz sikayet edilebilecek her yere sikayet edcm
Dediğinizi anlıyorum ama Orada park yasağı var ise şikayet dilekçenizde ne yazmayı düşünüyorsunuz? -
quote:
Hiçbir sonuç alamazsınız. Orda durmak yasak. Bu yasağa uymak, denetim vb olmaksızın göreviniz. Kural çiğnendiyse ceza alırsınız.
Kardeşimin de başına gelmişti bu durum. 5 dakikalık işi olduğu için dörtlüleri yakıp araba da eşi beklemesine rağmen polis fotoğrafı çekmiş. 1 ay sonra ceza geldi.quote:
Orijinalden alıntı: ankay2quote:
Dediğinizi anlıyorum ama Orada park yasağı var ise şikayet dilekçenizde ne yazmayı düşünüyorsunuz?
Alıntıları Göster
Erken ödeme yapıp 54 TL ile kurtulmuştuk.
Sizin de bahsettiğiniz gibi bütün gün oraya park eden arabalar oluyor. Polislerin günlük kotası var büyük ihtimalle. Kotayı doldurmak için gün içinde gezip bu şekilde ceza yazıyorlar, artık kime denk gelirse. Kardeşimin yaptığı doğru değil ama polisleri de allah' a havale ediyorum.
-
Yol müsaitse kenarda akan trafiği engellemeyecek şekilde dörtlüleri yakıp birkac dakika beklemeye tolerans gösteriyor genelde polisler zaten ama tabi göstermediği de oluyordur. Ancak benim cok karşıma çıkıyor, adam yolu resmen trafiğe engelliyor, bir sıra park etmiş zaten onun yanına bir sıra daha yapıyor dörtlüleri yakıp park edip gidiyor sonra o yoldan geç geçebilirsen, örnek ankara uğur mumcu caddesi, mesela turan güneş bulv. girişi, yolun platform genişliği 12 metreden fazladır ama adamlar bi park yapıyorlar sadece en solda bir araç geçebilecek kadar şerit kalıyor, ama onlara bile ceza yazıldıgını şimdiye kadar görmedimquote:
Orijinalden alıntı: erzi
Kardeşimin de başına gelmişti bu durum. 5 dakikalık işi olduğu için dörtlüleri yakıp araba da eşi beklemesine rağmen polis fotoğrafı çekmiş. 1 ay sonra ceza geldi.
Erken ödeme yapıp 54 TL ile kurtulmuştuk.
Sizin de bahsettiğiniz gibi bütün gün oraya park eden arabalar oluyor. Polislerin günlük kotası var büyük ihtimalle. Kotayı doldurmak için gün içinde gezip bu şekilde ceza yazıyorlar, artık kime denk gelirse. Kardeşimin yaptığı doğru değil ama polisleri de allah' a havale ediyorum.
Alıntıları Göster
-
Valla gun boyunca oraya park eden araçların fotosunu çekip hiç birine cezai işlem uygulamadığını bana uygulanma sebebinin de kasıtlı e keyfi olduğunu idda edip suc duyurusunda buluncam bu kadar saçmalık olmaz yasamda herkese yasak kisye gor yasak olmaz
yerinizde olsam bende oraya parkeden diğer araçların fotosunu çekip zarflar yollardım ben yandıysam onlarda yansın
quote:
Valla gun boyunca oraya park eden araçların fotosunu çekip hiç birine cezai işlem uygulamadığını bana uygulanma sebebinin de kasıtlı e keyfi olduğunu idda edip suc duyurusunda buluncam bu kadar saçmalık olmaz yasamda herkese yasak kisye gor yasak olmaz
Teorik olarak dediğiniz doğru ancak pratik olarak her trafik lehvası yanında polis bekletip, kural ihlali yapanlara ceza yazma şansları yok. Onlarda denk geldikçe yazıyorlar. O nedenle boşa uğraşırsınız diye düşünüyorum. -
Geçmiş olsun adresinize ulaşır. Hergün tek yön caddeye 2 sıra diziyorlar otobüsler bile geçemiyor trafik polisi açmış klimasını yavaş yavaş gidiyor sorun yok. Ertesi günü geçerken alıyor eline fotograf makinesini sırayla hepsinin fotografını çekiyor. Keyfine o anki ruh haline göre takılıyorlar canları istediğinde.quote:
Orijinalden alıntı: ankay2quote:
Teorik olarak dediğiniz doğru ancak pratik olarak her trafik lehvası yanında polis bekletip, kural ihlali yapanlara ceza yazma şansları yok. Onlarda denk geldikçe yazıyorlar. O nedenle boşa uğraşırsınız diye düşünüyorum.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respect_vti -- 15 Haziran 2012; 11:54:36 >
-
Geçmiş olsun dostumquote:
Orijinalden alıntı: Respect_vti
Geçmiş olsun adresinize ulaşır. Hergün tek yön caddeye 2 sıra diziyorlar otobüsler bile geçemiyor trafik polisi açmış klimasını yavaş yavaş gidiyor sorun yok. Ertesi günü geçerken alıyor eline fotograf makinesini sırayla hepsinin fotografını çekiyor. Keyfine o anki ruh haline göre takılıyorlar canları istediğinde.
Alıntıları Göster
-
Arkadaşım cezayı ödersin sonra çektiğin ve yolladığın diğer fotoğraflar için de sana bir teşekkür maili gelir konu kapanır.quote:
Orijinalden alıntı: Freedom`
Geçmiş olsun dostum
Alıntıları Göster -
quote:
şu an için bu durumda sizin hiçbir şansınız yok cezanızı ödeyeceksiniz. Birde kötü örenk örnek olmaz, herkes kurala uymuyor o zaman bende uymam diyemezsiniz o zaman düzen nasıl sağlanacak, bu gün size başka bir birgün başkasına denk gelecek canı yanan insanlar yavaş yavaş kurallara uymayı öğrenecekler. -
Geçmiş olsun,adresinize gelir.quote:
Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX
artık fotograf çekiyorlar
Benzer içerikler
- 46/2-g trafik cezası itiraz
- orta şeritten sola dönen ile sol şeritten düz giden çarpışırsa
- araba benim üzerime ama başkası kullanıyor
- ehliyetsiz ceza yedim ehliyet alabilirmiyim
- sabiha gökçen otopark tavsiye
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- trafik cezası itiraz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X