Şimdi Ara

Bu ilana dikkat arkadaslar!!06FSK83 Lagunacoupe(Dolandirma teşebbüsü-önden kazali airbag acmiş araç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
2
Favori
31.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 758945706 nolu ilandaki araci almak istememle basladi olay.ilan sahibinin telefon nosu olmadigindan mesajla iletisime gecip hasar kaydi olup olmadigini sordum.aciklamada sadece 3 parca boya oldugu yaziyordu.Araç sahibi 20000 tl hasar kaydi oldugu cevabini verdi.Sase numarasini istememe ragmen israrla cesitli bahanelerle vermedi.Bende plakdan sorgulama yaptim ve 25000 kusur tl hasar kaydi cikti.Ancak 15 binlik tek bi hasar kaydi vardi.Bende o hasar kaydinin detayini sorgulattim degisen parcalari veya yapilan işlemi gormek icin.
    Yaptigim bu sorgulama sonucunda aracin onden kazali oldugu ve hem surucu hemde yolcu havayastigi actigini gordum.ve sahibine mesaj attim; "onden kazasi yok degilmi?" diye oda hayir deyince sorgulama sonucunu gonderdim.Oda bilmiyordum falan dedi hatta oda benim mesajdan sonra aldigi kisiyi aradigini soyledi.Bilsem yazardim bunlari dedi.Bende inandim bilmiyor olabilecegime ve olabilir gecmis olsun dedim.
    Taki baska bir hesaptan ayni sorulari sorup araciyla ilgili gercekleri
    Saklayincaya kadar.
    Burdan byle bi bilgilendirme olsun diye paylasiyorum arkadaslar.
    Bu benim yazismalarm

Araç 06 FSK 83 plakali laguna coupe

Bu ilana dikkat arkadaslar!!06FSK83 Lagunacoupe(Dolandirma teşebbüsü-önden kazali airbag acmiş araç)

Buda bugun baska bi hesap sordugumuzda verdigi cevaplar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratakyol008 -- 12 Aralık 2019; 21:47:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ilana bir de ben mesaj atmak istedim şimdi. Karakter yoksunu bir de kaşınmasın falan yazmış. Bunları asıp ibret olsun diye memleket memleket dolaştırmak gerek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlarin emegine parasina göz dikmek bu kadar basit bunlar icin!!!Biri düser diye bekliyor.Bakalim size ne yazicak.ilanida sikayet edelim kaldirilir belki.

• muratakyol008 M kullanıcısına yanıt
    O kadar haysiyet sahibi olsaydı en başta siz yazdığınızda düzeltirdi.

• Bende zaten uzuldum dedim kandirilmis alirken, duzeltir ilani yada kaldirir diye dusundum.
    İlani düzeltmedigi gibi ikinci sorusumuzda aracin kusurunu gizlemeye calisti.
    Anlayacaginiz biri duser diye bekliyor.Yazıkkk!!!!

• LAGUNA COUPE sınırlı sayıda var türkiye de hepsi de pert
  • Bunların yüzünden millet coupe araç alamıyor. Kaç kişi Scirocco isteyipte sırf bu tipler yüzünden vazgeçti ve geçiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muratakyol008 M kullanıcısına yanıt
    Ahiret var cennet var cehennem var fakat kimin umrunda. 1.5 seneye yakın bir zaman önce ilk aracımı aldım fakat görmeden aldım. Aynı durumu ben de yaşadım ve bir dünya harcama yaptım arabaya. İşte dünyada haram yediği gibi ahirette de azap yiyecek bu gibi kişiler.

• Sikayet edelim ilani, bilmeyen birinin cani yanmasin!

• sahibinden.com
    Renault / Laguna / 2.0 T / Sport / SAHİBİNDEN LAGUNA COUPE 2.0T 170 BEYGİR sahibinden.comda - 758945706
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-laguna-coupe-2.0t-170-beygir-758945706/detay

• 06 FSK 83
    06FSK83
    Laguna Coupe

• Hırsızlık bu be

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuş Kafası

Ahiret var cennet var cehennem var fakat kimin umrunda. 1.5 seneye yakın bir zaman önce ilk aracımı aldım fakat görmeden aldım. Aynı durumu ben de yaşadım ve bir dünya harcama yaptım arabaya. İşte dünyada haram yediği gibi ahirette de azap yiyecek bu gibi kişiler.
    Hocam bu gibi insanlar parayı dünyadada rahat yiyemez merak etmeyin, biryeden çıkar, kumara, oraya buraya harcar hayatları haciz ödemekle geçer, hep mutsuz olurlar. Bu şekilde kar ettim sanırlar ama aslında zarardırlar haberleri yoktur.

• banada sadece sağ tarafta boya var diyo

• Ben de mesaj atıp şikayet de ettim, bakalım ne yazacak araç temiz duruyor önden kazası var mı filan yazdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı site TC numarası ile kayıt yapacak. Bunları banlayacak. Yine de adını temize çıkaramaz orası ayrı.

• Aracın plakasını da paylaşsaydınız bari

• freshwind F kullanıcısına yanıt
    Çok doğru hocam Allah nasip etmez yemeyi.

• Ben de mesaj atıyorum benzer mesaj atarsa en ağır küfürleri de ederim. Şikayet de edeceğim.

• 06FSK83
    06FSK83
    06FSK83
    06FSK83
    06FSK83

İLANIDA SIKAYET EDELIM ARKADASLAR!

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.