Şimdi Ara

TR ranked tavsiye lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 maçı cinnet geçire geçire bitirdim sonunda bronze 1 de başladım troll arkadaşlar sağolsun.Bundan sonra 1 maç attım yine troller bazı kafası gidik olan arkadaşlar falan geldi.Genelde solo oynuyorum ve sizden maçı taşıyabilcek hero tavsiyesi istiyorum neler önerirsiniz ranked için ? ve hero dışında tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Şuan elimde bulunan solo heroları jayce,yorick,renekton,irelia,wukong.Önericeğiniz hero varsa onu alıcam tabi uzun yazarsanız sevinirim iyi forumlar

• jungle shaco öğrenmeni öneririm. oyunun 25 dakikası boyunca dikkatli agresif oynarsan teror estirirsin. killeri doğru yerde doğru kişiye verirler 20 olmadan gg olur.
  • yukarı
  • Aslında Wukong ve Irelia gayet oyunu domine eden şampiyonlar.Ben şahsen Vi kullanmıştım, jungle veya top oynadım hep.Süper oyun taşıyor ve ganklerden pek boş dönmüyor.Denemeni öneririm
  • Bence hero alaman gerek yok Yorick-Jayce-Renekton önericektim varmış sende.Bunlardan herhangi biriyle bitirirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki de Darius

• Darius nasil olmaz darius teq ati0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AD ler ile mid git.
  • TR'de ranked girilmez. Ayrıca onlar troll falan değil son derece bilgisizler artı olarak çoğu ilkokul çocuğu west geçebilirim bende bu yüzden artık bıktım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk oyunu sil weste geç :D şaka maka silvera çıkınca rahatlarsın. Wukong oyun taşır aslında eğer iyi değilsen normal oyunlarda kendini geliştir ve en kısa sürede bronz 1 den çıkmaya çalış
  • Takımın biraz iyiyse hecarim jungler.
    Yok ben kendime güvenirim dersen nocturne yada vi jungle carry build ile.
    Oynarım dersen elise jungle leesin jungle da iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Aslında Wukong ve Irelia gayet oyunu domine eden şampiyonlar.Ben şahsen Vi kullanmıştım, jungle veya top oynadım hep.Süper oyun taşıyor ve ganklerden pek boş dönmüyor.Denemeni öneririm

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Bebé -- 5 Haziran 2013; 23:33:45 >
  • solo top heroların iyi ama jax,riven veya rumbleda deneyebilirsin lcsde rumble ile oynayanlar baya iş yapmıştı belki sende yaparsın
  • hemen jungleda ustalaş yoksa çıkılmıyor.Ben adc,top oynadım bunlarla maçı kazanamıyorsun(tek başına)jungle al örneğin bu aralar hecarim rammus oynuyorum win ler arka arkaya geliyor bunların dışında jarvanda olabilir
  • Akali öneririm.

• wukong seni taşır baya bi o elolarda .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fireware

direk oyunu sil weste geç :D şaka maka silvera çıkınca rahatlarsın. Wukong oyun taşır aslında eğer iyi değilsen normal oyunlarda kendini geliştir ve en kısa sürede bronz 1 den çıkmaya çalış

Biz silverdayoz da ne gördük. Plata kadar böyle bu lanet server.

• ben jarvanla cıkmıştım
  • silverdan plata kadar sadece shaco jungle ve nidalee mid oynadım gayet rahat tasıyorlar
  • Evelynn jungle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.