Şimdi Ara

[TR]Raiden C6 V11 MODiFiYELİ CFW ÇIKTI Kurulum,Anlatım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
9.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: miwaly
    bu cfw den çok memnundum ama normalde 4-5 gün giden şarjım(telefonu çok kurcalamam) bu cfw ile 1 gün gitmeye başladı. Ben de bu nedenden dolayı orijinal v51 e geri dönmek istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok. Bir arkadaş bunu açıklayabilir mi acaba?

navifirm programını indirceksin orda 5800 v51 fw'sini adım adım seçip dosyalarını indireceksin. Sonra hafıza kartındaki sistem dosyalarını silip bu yeni indirdiğin dosyaları c6 flash attığın aynı yöntemle telefona atacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

bu cfw den çok memnundum ama normalde 4-5 gün giden şarjım(telefonu çok kurcalamam) bu cfw ile 1 gün gitmeye başladı. Ben de bu nedenden dolayı orijinal v51 e geri dönmek istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok. Bir arkadaş bunu açıklayabilir mi acaba?

navifirm programını indirceksin orda 5800 v51 fw'sini adım adım seçip dosyalarını indireceksin. Sonra hafıza kartındaki sistem dosyalarını silip bu yeni indirdiğin dosyaları c6 flash attığın aynı yöntemle telefona atacaksın

hafıza kartındaki sistem dosyaları derken hangileri bunlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

hafıza kartındaki sistem dosyaları derken hangileri bunlar

E:\private E:\sys E:\system E:\resource E:\patches

• cwr kardeş msn verde şu olayı bir çözümleyelim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasim
    cwr kardeş msn verde şu olayı bir çözümleyelim ya

gercekten msn kullanmiyorum + burda benden cok daha bilgili arkadaslar var (herkese merhaba,fatih,aresmar gibi) sorunu buraya yazarsaniz yardimci oluruz
  • çıldıracam fatih abinin bir çok cv lerini telefona yükledim soruncuzda şu c6 bir türlü yükleyemiyoruz mcu tıkladığımda yeri gösterdiğim halde o dosya gelmiyor işte sorun burda değerli kardeşim çok basit bit hata var ama nedir bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasim
    çıldıracam fatih abinin bir çok cv lerini telefona yükledim soruncuzda şu c6 bir türlü yükleyemiyoruz mcu tıkladığımda yeri gösterdiğim halde o dosya gelmiyor işte sorun burda değerli kardeşim çok basit bit hata var ama nedir bilemiyorum

vala bilemedim ki aklima tek ihtimal geliyor dosya isimlerinde bi hata olabilir kontrol et terar istersen

bu arada ben sadece 1 kere fw kurdum
  • Dosyalar C6 flashlarken bunlar. Doğru seçin.

MCU TIKLA "RM-356_51.0.006_prd.core.C0r" SEÇ (uzantısı C "O harfi" r değil, C SIFIR r)

PPM TIKLA "RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01" SEÇ

CNTBOŞ BIRAK

APE Variant A TIKLA "RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx" SEÇ

Bu dosyaları nereye koyarsan koy önemli değil yeterki CNT ışığı yanmasın flashlamadan önce. CNT yok yani ROFS3 dosyası yoktur C6 sürümünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 29 Ağustos 2010; 21:16:26 >
  • aresmar kardeş msn vermen mumkunmu şu olayı beraberce çözümleyelim
  • ya bi tek bende mi oldu acaba fatih abinin c6 cfw yi denedikten sonra bunu da denemek istedim yükledim fakat rompatcher açmıyor. cfw kurulumundan sonra hard formatı da denedim ama gene olmadı açmıyor.
  • bu arada tema indirirken n97 ye uygun tema indireceğiz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB
    bu arada tema indirirken n97 ye uygun tema indireceğiz değil mi?

farketmez s60v5 diye indir iste
  • bugün fulltime evde yokdum ya baya sorular sorulmuş cwr ve fatih abi yardımcı olmuş sağolun :)
  • Ya şu boot ekranındaki arkadaşı nasıl def edebilirirzz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurty

Ya şu boot ekranındaki arkadaşı nasıl def edebilirirzz ??

def edilmiş versionu uploadlıyım ozaman :D fazla bi farklılık yok diye sadece boot ekranı için gerek duymamışdım.

akşama boot ekranı değişik versionu koyarım

http://img72.imageshack.us/i/128303178384018.jpg/

yeni boot ekranı budur şimdiden söyliyeyim.
  • Boot ekranı telefon hafızasında hangi klasörün içinde?Flashlamadan değiştiremez miyiz?
    quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: onurty

Ya şu boot ekranındaki arkadaşı nasıl def edebilirirzz ??

def edilmiş versionu uploadlıyım ozaman :D fazla bi farklılık yok diye sadece boot ekranı için gerek duymamışdım.

akşama boot ekranı değişik versionu koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 30 Ağustos 2010; 11:19:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Popo mu göreceğiz?
  • Boot ekranı flashlamadan yapılabilirmi net bi bilgim yok fatih abi cevaplarsa bu soruyu daha net bi cevap olur ben şimdi ne söylersem yalan olur

@dangerous

ne poposu yaf :D wallpeperdaki kızla aynı o oyüzden onu yapdım uyumlu olsun diye.
  • ya arkadaşlar benden başka rompatcher sorunu yaşayan var mı ? açmıyor, bir daha cfw yüklemeyi deneyecem olmazsa. daha önce hiç olmamıştı bu problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

ya arkadaşlar benden başka rompatcher sorunu yaşayan var mı ? açmıyor, bir daha cfw yüklemeyi deneyecem olmazsa. daha önce hiç olmamıştı bu problem.

bende açılıyoır :S tekrar kur
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.