Şimdi Ara

[TR]Raiden C6 V11 MODiFiYELİ CFW ÇIKTI Kurulum,Anlatım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
9.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

quote:

performans olarak hiç bi farkı yok

değişiklikler:
    açılış kapanış ekranı değişdi
    blue shadow default tema oldu
    duvarkağıdı temaya eklendi gibi bişey oldu.

yani beklemek istemessen çek şimdikini.

şimdikini indirdim zaten.peki şimdikini telefona kursam sonradan açılış kapanış ekranını değiştirebilirmiyim?(tema ile duvar kağıdı değiştirilebildiğinden onları sormuyorum.)

değiştirirsinizde c6 nınki çok zahmetli iş pratikde olmayınca rahat 1-2 saatinizi alır.

Hocam üstünkörü de olsa şu meseleyi bir açıklığa kavuştursan özelden mesaj atmıştım bu konuda ama cevap vermediniz. Ben açılışta ve kapanışta kullanılan .mif dosyalarını buldum sadece istediğim gif'i nasıl .mif formatına dönüştüreceğim onu çözemedim. Ivan image converter diye bir program buldum mif dosyalarını çeviriyor yazıyor ama convert edince uzantı .mif değil .miff oluyor.

• quote:

quote:

quote:

aslında bitti ama errror veriyor fatih abi gelirse halledip uploadlıycam :D

Tabiki uploadlayacağın daha sorunsuz olacağından ben onu indireyim.konuyuda takip ediyorum zaten.
    upload edeceğin cfwde ne gibi değişiklikler yaptın?

performans olarak hiç bi farkı yok

değişiklikler:
    blue shadow default tema oldu
    duvarkağıdı temaya eklendi gibi bişey oldu.

yani beklemek istemessen çek şimdikini.

Bide CPU modsuz olanı çıkarsan iyi olur. Telin hızı yeterince iyi. Aşırı pil tüketimine katlanmaya gerek yok.

• quote:

değişiklikler:

değiştirirsinizde c6 nınki çok zahmetli iş pratikde olmayınca rahat 1-2 saatinizi alır.

anladığım kadarıyla tek fark açılış kapanış ekranı olacak.peki neden açılış kapanış ekranını değiştirmeyi düşündün.şimdikinde bir problem mi var? yada geç mi açılıyor?
  • quote:

quote:

değişiklikler:

anladığım kadarıyla tek fark açılış kapanış ekranı olacak.peki neden açılış kapanış ekranını değiştirmeyi düşündün.şimdikinde bir problem mi var? yada geç mi açılıyor?

o yaratığı gözüm tutmadı :D
  • quote:

o yaratığı gözüm tutmadı :D

hmm.yani şuankinde de problem yok yani.kasmıyorda.sadece hoşuna gitmediği için değiştiriyorsun?doğru anlamışmıyım?
  • Açılış kapanış ekranları hangi dosyanın içinde?Bu yaratığı sevmedim bende değiştirmek istiyorum.
  • Çok soru sordum ama ben yedeklemeyi nokianın programıyla yaptım fwyi yükledikten sonra pc suiteyle atabilecekmiyim yedeklerimi ??
  • Hoomie, öncelikle C6FW için teşekkür ederim. Tarif ettiğin şekilde yükledim. Yeni yazılımı yaklaşık 1 saattir kullanıyorum. Daha önce hiç CFW kullanmadım. Yazılımı oldukça başarılı buldum. Tepkimeler çok hızlı ve başarılı. Telefon daha hızlı. Ekibinizi kutluyorum.

Ama yapamadığım birşey var. Vidyonu izlediğimde; telefonu yan çevrildiğinde ve menüler arasında gezinirken döndürme seçeneğinde 3 boyutlu olarak içeriden dışarıya açılan animasyon şeklinde dönüyor. Benim CFW de bu yok eski usül 2 boyutlu dönüyor bunu nasıl 3 boyutlu döndürme yapabiliyoruz ? Teşekkürler
  • Tüm dosyaları indirdim fakat jafı açınca P-KEY dongle not detected.please insert activadet dongle diye bir hata alıyorum ogm_jaftada go ya bastığım zaman connot find jaf.exe diyor ne ypmm lazım

o sorunu düzelttim şimdide cannot start JCOP.EXE diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurty -- 29 Ağustos 2010; 15:33:54 >
  • beyler kullanan arkadaşlar ayrıntılı olarak şu yazılım artılarını anlatsa iyi olacak bir de temayı değiştirince efektler gitmiyor değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

başka program kurmuycaksın.

tamam.anladım.artık yarına kaldı.kurduktan sonra ss atarım.

Birde bu c6 lar için internetten video izlenebiliyor deniliyor doğrumudur deneyen var mı?

daliymotiondan izliyebildim diyer siteleri denedim

bende denedim sayfayı açarken mobil dailymotion kurulsun mu dedi bende hayır dedim ilk defa denerken bu soruyu sordu.Daha hiç izleyemedim ekranda birşey gözükmüyor orjinal c6fw benimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey_Efendi -- 29 Ağustos 2010; 17:09:59 >

• Merak etmeyin arkadaşlar sizi o yaratıktan kurtaracağım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurty

Peki memnun kalmadım diyelim v51i nokianın kendi programıyla yükleyebilirmiyim yoksa flashlamammı gerekecek ?

quote:

nokia software updater ile yapabilersn

Kesinlikle c6 fw yüklüyken NSU ile güncellemeye falan çalışmayın. Navifirm programıyla orj v51 dosyalarını önceki attığınız gibi telefona atacaksınız
  • Söylenenleri yaptım fakat son 20 dakikadır ekran beyaz bekliyor nolmalmi yoksa kötü şeyler mi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.ulus
    Edit:

quote:

JAF ı ogm_emulator.exe ile açın.

burayı açıklar mısınız? indirdiğim dosyada
    JAFSetup_1.98.62
    ve
    OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5

var. Önce hangisine tıklayacağım? bir türlü beceremedim her türlü denedim ama hep hata veriyor

biri ayrıntılı olarak açıklayabilir mi?

Hiç bilmeyenler için animasyonlu anlatım bile yaptık bakan yok;http://forum.donanimhaber.com/m_42369991/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42369991

bu konudan indir anlatımı bak gayet açık bi biçimde var

• Şu açılış ekranının dosyasının nerde olduğunu bilen var mı?Düzgün bir şey koyalımda kurtulalım şu yaratıktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cammee

Hoomie, öncelikle C6FW için teşekkür ederim. Tarif ettiğin şekilde yükledim. Yeni yazılımı yaklaşık 1 saattir kullanıyorum. Daha önce hiç CFW kullanmadım. Yazılımı oldukça başarılı buldum. Tepkimeler çok hızlı ve başarılı. Telefon daha hızlı. Ekibinizi kutluyorum.

Ama yapamadığım birşey var. Vidyonu izlediğimde; telefonu yan çevrildiğinde ve menüler arasında gezinirken döndürme seçeneğinde 3 boyutlu olarak içeriden dışarıya açılan animasyon şeklinde dönüyor. Benim CFW de bu yok eski usül 2 boyutlu dönüyor bunu nasıl 3 boyutlu döndürme yapabiliyoruz ? Teşekkürler

Ayarlar > temalar > genel > Kullandığın tema da seceneklerden ' tema efektleri ' ni açık yap

Edit : Benimde bir sorum var. simdi telefona tema yüklemek istersek 5800 mı c6 temasımı yüklememiz gerekicek ??? + kendim bir resim koydum ev ekranına fakat ekranı yan cevirince hatunun yarısı gitti ya.boyuttanmı kaynaklanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDodO -- 29 Ağustos 2010; 17:08:45 >

• Telefonda dns nerden deqiştiliyor ?
  • bir saate kurarım bunu şarj olsunda.Ynalız bu sürümde kamera düzeltilmiş midir?yani çekim kalitesi falan dikkat eden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smarty17

Telefonda dns nerden deqiştiliyor ?

http://www.tr-kaynak.com/2009/08/nokia-5800-icin-youtube-ve-yasakli-siteler-icin-dns-ayari/

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.