Şimdi Ara

[TR]Raiden C6 V11 MODiFiYELİ CFW ÇIKTI Kurulum,Anlatım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
9.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BB5 tıklayın ve OFFLiNE seçin. sıraası ile Dead usb - Manual Flash - Normal mode - Factory set seçtikten sonra ; hemen

ardından MCU ya tıklayıp adını C0r olarak değiştirdiğiniz dosyayı seçin.(RM-356_51.0.006_prd.core.C00 ==> RM-

356_51.0.006_prd.core.C0r) .

ben bu adımı yapamıyorum.jaf ı kurdum.mavi olan simgeye tıklıyorum BOX DRİVER hatasını alıyorum.sonraki adıma geçemiyorum.ne yapmam gerekiyor.lounch jaf a tıkladığımda Can't load WinScard.dll hatası alıyorum.açılmıyor program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

BB5 tıklayın ve OFFLiNE seçin. sıraası ile Dead usb - Manual Flash - Normal mode - Factory set seçtikten sonra ; hemen

ardından MCU ya tıklayıp adını C0r olarak değiştirdiğiniz dosyayı seçin.(RM-356_51.0.006_prd.core.C00 ==> RM-

ben bu adımı yapamıyorum.jaf ı kurdum.mavi olan simgeye tıklıyorum BOX DRİVER hatasını alıyorum.sonraki adıma geçemiyorum.ne yapmam gerekiyor.lounch jaf a tıkladığımda Can't load WinScard.dll hatası alıyorum.açılmıyor program.

JAF'ı direkt açmıcaksınız OGM JAF PKEY Emulator'ü açıp Go tuşuna bascaksınız

Eğer zaten öyle yapıyorsanız sorun beni aşar bi başkası cevaplar birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 29 Ağustos 2010; 18:21:02 >

• emülatörü açıyorum.go diyorum.bir süre sonra BOX DRİVER yazan sizinde resimde belirtmiş olduğunuz hatayı alıyorum.sonra diyorsunuz ki "BB5 tıklayın " ben basıl bb5 tıklayacağım.herhangi bir şey açılmıyor?
  • ben bu aşamaların hepsini yapıyorum BB5 tıklayın ve OFFLiNE seçin. sıraası ile Dead usb - Manual Flash - Normal mode - Factory set seçtikten sonra ; hemen
    ama ekranda dosyalar çıkmıyor anlayamadım valla osyaları naıl getirebilirz ram-356 C SABİT DİSKE TAŞIDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgasim -- 29 Ağustos 2010; 18:33:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasim

ben bu aşamaların hepsini yapıyorum BB5 tıklayın ve OFFLiNE seçin. sıraası ile Dead usb - Manual Flash - Normal mode - Factory set seçtikten sonra ; hemen
    ama ekranda dosyalar çıkmıyor anlayamadım valla osyaları naıl getirebilirz

RM-356 diye fw dosyalarını nereye indirdiysen orayı seçceksin

quote:

emülatörü açıyorum.go diyorum.bir süre sonra BOX DRİVER yazan sizinde resimde belirtmiş olduğunuz hatayı alıyorum.sonra diyorsunuz ki "BB5 tıklayın " ben basıl bb5 tıklayacağım.herhangi bir şey açılmıyor?

işletim sisteminiz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 29 Ağustos 2010; 18:33:01 >

• ram 356 sabit diske taşıdık ama dosyaları açamıyoruz
  • xp home sp2
  • quote:

xp home sp2

WinScard.dll'yi burdan indirip system32 nin içine atın. Bir de emulatoru JAF'ı yüklediğiniz yerin içine kopyalayıp da açın bi deneyin
  • quote:

BB5 tıklayın ve OFFLiNE seçin. sıraası ile Dead usb - Manual Flash - Normal mode - Factory set seçtikten sonra ; hemen

BOX DRİVER hatası alınca ; (üzerinde "Tamam" yazılı tuş ) Tamam deyip devam edin JAF ekranı açılacaktır.Bu daha önce her konuda en az bir defa anlatıldı.Daha sonra sırasıyla diğer adımlara geçebilirisniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

BOX DRİVER hatası alınca ; (üzerinde "Tamam" yazılı tuş ) Tamam deyip devam edin JAF ekranı açılacaktır.Bu daha önce her konuda en az bir defa anlatıldı.Daha sonra sırasıyla diğer adımlara geçebilirisniz.

Box driver hatası alıp OK'a bastıktan sonra program açılmıyor Can't load WinScard.dll hatası alıyorum diyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

xp home sp2

WinScard.dll'yi burdan indirip system32 nin içine atın. Bir de emulatoru JAF'ı yüklediğiniz yerin içine kopyalayıp da açın bi deneyin

indirdim ama system 32 nin içine kopyalamama izin vermiyor.aynı adlı dosyavar başka adlı dosya atın diyor.orjinali silip sizin gönderdiğinizi koymaya çalıştığımda silmeme engel oluyor sildirmiyor.

• tamam yaptım.flash a tıklıyorum birşey çıkıyor.sonra evet diyorurm hemen telefonun açma tuşuna basıyorum.sürücü bulundu ve kullanıma hazır diyor fakat jaf ta phone not found diyor.
  • quote:

tamam yaptım.flash a tıklıyorum birşey çıkıyor.sonra evet diyorurm hemen telefonun açma tuşuna basıyorum.sürücü bulundu ve kullanıma hazır diyor fakat jaf ta phone not found diyor.

PC'nize PC Suite yada OVI Suite programlarından birini kurun telefonu bağlayarak tanıtın bi. Telefonu mümkünse kasanın arkasındaki girişe bağlayın.Sonra onları kapatın telefonu kapalı olarak bağlamayı unutmayın flash işlemlerini yaparken. CRT308'in işaretinin kalkmış olduğundan da emin olun
  • telefonun açma tuşuna çok nazik dokunuyormuşum :D tamamdır kurdum .şimdi ayarlardan ayarlayayım bakalım hoşuma gidecek mi? ilk yaptığım şey ev ekranını yatırmak oldu ama yatmadı.umarım düzelir.
  • quote:

telefonun açma tuşuna çok nazik dokunuyormuşum :D tamamdır kurdum .şimdi ayarlardan ayarlayayım bakalım hoşuma gidecek mi? ilk yaptığım şey ev ekranını yatırmak oldu ama yatmadı.umarım düzelir.

sensör ayarlarından döndürme kontrollerini açık yap
  • bu dosyaları getirmnin yolu nedir acaba
  • hocam bak sanırım şurda takıldın MCU'ya tıklıyosun bir pencere geliyor orda da dosyalar gözükmüyor diyorsun. Sen şimdi RM-356 diye bi dosya indirdin içindekilerden birinin adının sonunu C0r olarak değiştirdin ya. Şimdi o dosyalar nerdeyse o pencerede de orayı seçeceksin. Masaüstüne indirdiysen masaüstünü seç RM-356klasörünün içine gir ordadır

Eğer sorun bu değilse yanlış anlamışsam kbakmayın
  • bu cfw den çok memnundum ama normalde 4-5 gün giden şarjım(telefonu çok kurcalamam) bu cfw ile 1 gün gitmeye başladı. Ben de bu nedenden dolayı orijinal v51 e geri dönmek istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok. Bir arkadaş bunu açıklayabilir mi acaba?
  • ev ekranı yatıyor oldukçada seri şu menü tuşunun ışı kafasına göre takılıyor ilk izlenimlerim bunlar.hafıza kartını dolduruyorum dolum işlemi bitsin de kurcalamaya devam ederim.

emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
  • RAM-356 yereldisk c taşıdım değiştirmeyi yaptım dosyaların hepsi c de MCU tıkladığımda pencerede c tıkladığımda pencere açılıyor ama o dosya gelmiyor işte sorunburda değerli kardeşim yanlış yaptığım yer neresi onu bir türlü çözemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.