Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8933. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.024.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89318932893389348935
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brskcr

https://www.amazon.de/gp/product/B00BS97UUA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 şu ürünü alan yok mu hiç ya, kararsız kaldım.

Dün 150 € ya inmişti. Bence yine gelir, bekleyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekopaket kullanıcısına yanıt
    Dip fiyat tutuş olarak taipanin aynısı ufak biraz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hem yoğunluk hem de dediğin gibi kredi kartı ekstrem dağ gibi oldu. Çok mesaj yazamasam da takipteyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsad1905 -- 6 Aralık 2016; 20:24:46 >
  • Evga'nın psularda yaptığı %10 indirimleri yetersiz bulan bir ben miyim? Talep gördüğü için böyle davranmaları markanın gözümdeki değerini düşürüyo.
  • red alert2 R kullanıcısına yanıt
    ilk sayfa

• kuki.67 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende o fiyattan aldım da, emin olamadım üründen o yüzden:)
  • benimde x99'a geçme hevesim vardı, sonra bi hesap yaptım, işlemci 2000lira, anakart 1000 desen, DDR4 ram'de lazım, sonra eldeki 980ti'yi satıp 2 tane 1070 (en azından, gönül istiyo 1080ti - sanki çıkmış gibi) almalı ki o sistem hakkını versin. Sonra sus dedim iç sesime, ardındanda söz verdim ona, piyangodan para çıkarsa söz alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgeArsln.EA

Hocam mont aldık i-parcel bitirdi bizi önce İngiltere şimdi Polonya derken 1 haftadır bekliyorum bakalım ne zaman gelecek

Hangi montu almıştın sen hocam,ben şu jacketlardan almak istemiyorum.Tam kışlık gibi gelmiyor bana

• quote:

Hocam bende o fiyattan aldım da, emin olamadım üründen o yüzden:)

Ben anneme sordum, ihtiyaç yok dedi. Yoksa iyi fırsattı bence. Eskisi bile 500 TL.

• kuki.67 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde 2. nesil actifry var, ama bu ürün daha çok hoşuna gitti eşimin. İnternette actifry'dan daha iyi falan demişler ama bilemedim:)
  • Mont arayan arkadaşlar değerlendirebilir. 50€'ya tamamlayıp alındığında ücretsiz kargo ile gayet uygun fiyata geliyor. Türkiye de 470 tl satış fiyatı var.

https://www.amazon.de/dp/B01DYJA7OW/ref=twister_B01HJ1PVF6?_encoding=UTF8&th=1&psc=1

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

Gözüm 600c de kaldı yemin ederim.. Alsam elimde 350d var... bir yandan x99 a geçme hevesi var bir yandan zen çıkacak onu bekleyiş karar veremedim ne yapsam.. 600c alsam mal gibi bekliyecek.. elim bir yandan AL AL AL AL diyor. Bir yandan modüler power bakınıyorum :/

napsak acaba? Genelde bf1 nulti oynuyorum

Kasaya yönelme hocam. Yerinde olsa moduler power alırdım :) sonuçta 350d kullanıyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

quote:

https://www.amazon.de/gp/product/B00BS97UUA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 şu ürünü alan yok mu hiç ya, kararsız kaldım.

Dün 150 € ya inmişti. Bence yine gelir, bekleyin derim.

Geçen sene BFde almayı düşünüyordum, kargo vs 1000TL üstüne çıkıyordu. Bu sene beyaz indirime girerse alacağım diye foruma bir videolu mesajınıda atmıştım.

Beyazı 169€ ya düştü, fakat son anda http://www.productreview.com.au/p/philips-avance-collection-airfryer-xl.html

şuradaki yorumları okuyunca vazgeçtim. Cihazın dokunmatik tuşu belli bir süre bozulmuş, bir çok kişi cihazı çok kısa bir süre kullanabildiklerini söylemiş.

En yeni yorumlar; yani cihazı ilk alıp kullanların neredeyse tamamı cihazlar patlayınca 1 yıldızı yapıştırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 6 Aralık 2016; 20:50:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Olumsuz cevap verirlerse direkt bimer'e sikayet et. Tum evraklari gonder. Gec olur ama sorunsuz alirsiniz
    Drone almistim ups ile geldi takildi gumrukte. Gumruk memuru, drone ticari kapsama giriyor diyerek, gumrukcu tutumami ve noterden evrak almamis istedi. Kabul etmedim, bimere sikayet ettim. 1 ay icinde kurul toplandi gumruk memuru hakkinda gumruk mevzuatina aykiri davranmaktan sorusturma acildi. Ben yetki belgesiyle drone u alacakken ups 200 lira depo parasi istedi. Onlarida bimere sikayet etmekle tehdit edince aninda gonderdiler :)
    Kisaca aceleniz yoksa bimere sikayet edin, kredi karti ekstresini,urunun faturasini, amazon linkini gonderin bimer halleder

Bunlar görmek istediğimiz hareketler, 100 tane böyle olsa bakın gümrük memurları nasıl düzgün yapıyor işlerini görürüz :)

• Kutu oyunu almak istiyorum beyler, daha önce sipariş edip alan var mı? amazon.de dekilerin ekserisi almanca olduğundan büyük ihtimalle . com dan alacağım. Bu kutu oyunlarına indirim geldiğini gören oldumu ( Talisman ve ek paketleri, DD kutu oyunları veyahut catan, dominion gibi oyunlar)
  • Z533 ulaştı bugün elime gayet güzel sıkıntı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthedain

Evga'nın psularda yaptığı %10 indirimleri yetersiz bulan bir ben miyim? Talep gördüğü için böyle davranmaları markanın gözümdeki değerini düşürüyo.

hocam denk psular evga dan çok daha pahalı ayrıca evga psuların çeşitliliği çok fazla.. performans, extreme, gold platin üstelik herkese herkeseye uygun. 650 lik gold serisi kaç marka üretiyor.. 40 dolara adamlar 750 watt bronz satıyor.. daha ne olsun.. seasonic 750 watt gold 650 tl.. corsair 650 w psu 140-160 dolar.. bence karşılaştırın evga fiyatları çok uygun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

Arkadaşlar aldığım z533 ürünü çalışmıyor.Bunun için direk logitech ile iletişime mi geçeyim?Yoksa amazonla mı?
    Ne yapacağı mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.(Amazon.de nin email adresini bile bulamadım:))

Sorun ne tam olarak?
  • G900 gelmiş bugün teslim diyor ama muhtemelen yarın teslim eder aramex
  • Lopster kullanıcısına yanıt
    Şunu aldım hocam %20 promosyon vardı bana toplamda maliyeti 140 euroya geldi

https://www.amazon.de/gp/product/B00KU1WQFQ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • 
Sayfa: önceki 89318932893389348935
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.