Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8931. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89298930893189328933
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Balance ne durumda sormadım ki, bazı fişlerde promotion certificate yazıyor. $5 lik indirim de o yazmıyor muydu? Belki yanlış hatırlıyor da olabilirim. Çok kullanmayınca insan hatirlamayabiliyor.
    Siparişte bir tane $5 düşüyor doğru ama Farklı sepetlerde kullanılıyor. Ürün fiyatları düşük olunca o geldi aklıma, nereden aklıma geldi dersen bir ara bolca tartışması olayı geçti.
    Saklayacak birşey yok zaten katlamaya da gerek yok bence. İnsanlar artniyetli.
    Nerede ne kadar hangi indirimin kullanıldığını burada herkesten daha iyi bildiğinize göre sorun yok.
    Kimsenin malında parasında gözümüz yok yanlış anlaşılmasın. Allah bereketini arttirsin hatta. Çalışan kazanır her zaman, hakediyorlar çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 GÜN önce aldığım 5$ kodu calısmıyor rıca etsem atarmısınz neden oldu bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

quote:

Orijinalden alıntı: Kingkaan34

quote:

amazon siteleri içinde kısmen kaz tüyü içeren ve fiyatı en uygun orta halli montlardan birinin linki (başka arkadaşlar ara sayfalarda da değinmişti bu üründen almasam da kendilerine teşşekür ederim)

Jack Wolfskin 58.64 Euro (vergi düşecek ama cüzzi bir kargosu var)

https://www.amazon.it/Jack-Wolfskin-Piumino-Zenone-Altis-ZENON/dp/B01FRR4ELG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481029592&sr=8-1&keywords=jack%2Bwolfskin%2Bzenon&th=1&psc=1

Öğlen 11 de aldım 12 de kargoladılar iparcelde şimdi:)

Hocam hangi beden aldınız?
    Boy kilonuz medir?

Boy 1.86 kilo 85 hocam yazılan tüm ölçüler L bedene uyuyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: salagil

bizimki salıdan beri gümrükte bekliyor hocam. evrak felan herşey tamam. eski kabusları tekrar görmeye hazır olun

Geldi mi hocam ürün sizin?

Geçen perşembe günü giriş yaptı ülkeye aynı gün evrakları yolladım ama bugun (salı) 4 iş günü bitti tık yok sabah ups yi aradım black friday yoğunluğu var dediler aksam üstü ünspeedi aradım oradaki gümrük müşavirliği kısmı adınıza bir belge gelmemiş dedi şok oldum. Mail attım ama dönüş yok yarın sabah 9:30 -10 gibi ups yi tel ile arayıp sıvayacam ya da Topkapıdakki yerlerine gidip olay çıkarağım Şubat ayında 12 günde getirdiler hızlı kargo ürünü şimdi de 28 kasımdan beri bir ürünü getiremediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    ingiltere'den çıkıp polonya sonra tr gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Hocam hayalimdeki kasa bu idi. Bütçemi aşıyor diye 400C aldım. Sende kırmızı power kabloları da var. Sadece onlar 300 lira amazonda :) kasana hayranım gerçekten. Güle güle kullan inşallah. :)

Bir de neden ekran kartı göremiyorum ben. Foto çekmeden çıkarıyor musunuz. İsmet 07 de de göremedim :/

Teşekkürler :)

Ekran kartını sattım şubatta askere gideceğim için. Allahın izniyle askerden gelince gtx 1100 serisi çıkacak diyorlar onu alırım diye düşünüyorum. Boşu boşuna 6 ay yatmasın kart kasada.

• werrol kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun öncelikle pumayı çok beğendim. Bende boy 173 kilo 72 acaba S mi alsam M mi alsam bilemedim. Normalde M giyerim ama yardımcı olursan sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

https://www.amazon.de/TP-Link-TL-PA8010P-KIT-Netzwerkadapter-energiesparend/dp/B00SWI2UUK/ref=lp_11600805031_1_9?s=computers&ie=UTF8&qid=1481038804&sr=1-9

53 euroya geliyor vergi düşünce.
    220 volt eu priz. TP Link AV1200 gigabit powerline. Bu paraya bedava. Bugün son! Türkiyeye yollamıyoruz dediğine bakmayın sepete ekledim yolluyor bal gibi :D

internet hızım düşük almak mantıklı mı

• 5$ kod ısteyen mesaj atsın benimde ihtiyacım var
  • Ben aldım, benim dışımda alan bir arkadaş daha var.
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Dün geldi hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GentlemanEngineer

amazon.de hesabıma para atmaya çalışıyorum ama kur farkı çok fazla neredeyse 4 ten çekiyor euro bir çaresi var mı?

Amazon üzerinden tl olarak işlem yapmayın euro olarak çektirin. Banka kur değeri ya da komisyonu bile böylesine uçuk bir kur değerinde sizden kesinti yapmaz.

Euro olarak yapsam bile amazonun türkiye uyguladığı kur çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayar Kolu

elektrikli süpürge yok mu indirimden?

Miele Classic C1
    https://www.amazon.de/...d=90bfed2ed3f3a774547aed8b9c8e6c18

Türkiye'de C1 bulamadım ama C2si 945TL civarında. Almanlara göre sıcak fırsatmış, kesin ülkemize göre daha ucuzdur. Miele çok iyi markadır.
    http://www.hepsiburada.com/miele-complete-c2-powerline-2000-watt-siyah-elektrikli-supurge-p-EVSSAFLNQR59

• muratai kullanıcısına yanıt
    Ne ölücüğü yahu bende aldım o koltuktan ertesi gün iptal ettim sonra dhl kargoya verilmiş diye muhabbet döndü.uzun zaman geçince de merak edip sorayım dedim

Sizde hemen öyle bilip bilmeden yapıştırıyorsunuz ölücü mölücü felan

• Sokakta herkesin üzerinde columbia görmeye başladım. Gördüklerime soracağım amazondan mı alıyorsunuz diye :D
  • cakmaradyolog kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum öğrenmiş olduk sağol

• Fırsat paylaşın millet kargolarınızı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: MasterLoki

Sokakta herkesin üzerinde columbia görmeye başladım. Gördüklerime soracağım amazondan mı alıyorsunuz diye :D

Pişti olmamak için o yüzden almadım

• Amazon.de Oyuncaklarda %40'a varan İndirim
    https://www.amazon.de/...toys,n:5210066031 Birazda çocukları sevindirme zamanı.

• thorondor06 kullanıcısına yanıt
    Ayakkabı ayağınıza nasıl geldi acaba? Columbia ayakkabıların kalıpları büyük mü oluyor? Skechers sporda US 9 numara giyiyorum mesela.

Aşağıda 2 tane tablo var, biri Amazonun siteden alınma, diğeri internette bulduğum Columbia ayakkabı tablosu.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• 
Sayfa: önceki 89298930893189328933
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.