Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8929. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (7 Mobil) - 12 Masaüstü7 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89278928892989308931
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bıçak bileme aleti nasıl hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Black Dark-

bıçak bileme aleti nasıl hocam

Akşam sofrada deneyeceğim ama çok beklentiye girilmemesi gerek gibi geldi.
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Geldi sonunda :)) toplam 70$a geldi tesekkurler herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Ya bu hani 7 euro'luk sandalyeler vardı dhl ile yolluyordu adam 2 hafta oldu daha sandalyesi ulaşan yok mu merak ettim

Niye yollasın yahu? Fiyat hatalı. Satıcı amazon değil 3.cü şahıs. Ölücülüğü yurtdışına taşımayalım lütfen.
  • Şu soğuk İstanbul akşamında içimizi ısıtacak sıcak bir indirim yok mu?+
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Ya bu hani 7 euro'luk sandalyeler vardı dhl ile yolluyordu adam 2 hafta oldu daha sandalyesi ulaşan yok mu merak ettim

Arkadaşım o girdiği takip numaraları falan feyk. Satıcı ile ben mailleştim bir süre adam benden milyon kez özür dileyip Caymamı istedi. Paranı hemen yatırcam falan dedi. Ben bi kaç kere amazon müşteri temsilcileri ile konuşsamda nafile en son boş ver diyip iptal ettim. Bence beklemeyin o koltuğu iade alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resul069 kullanıcısına yanıt
    nası 70 e geliyor hocam ? indirim mi tanımladınız sırf 2 tb disk zaten 70 dolar falan
  • Kardeşim mesela TR de 700 liraya satılan bir ayakkabısını sen almışsın 150 liraya adam 700 liraya sattığı malı sen 150 liraya aldın diye Amazonla iletişime geçip TR'ye göndermemek için uğraşmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Black Dark- -- 6 Aralık 2016; 18:54:47 >
  • dostlar bana bir yardım edin lütfen bu konu sayesinde laptopa hdd Mouse pad logitech Mouse aldım hızlı bir flash belleğe ihtiyacım var

https://www.amazon.de/gp/product/B00T61J4MO/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

aşağıdaki urunu sepete ekliyorum odeme adımına kadar getiriyorum 33 euroya düşüyor ama kargo çıkmıyor ama konunun ilk sayfasında 49 Euro ustu alışveriş kargo ücretsiz alışveriş yaparken dikkat ediyorum ama neden kargo çıkmıyor bir bakabilirimisiniz ben mi yanlış bakıyorum yardım ederseniz sipariş vereceğim ? paraf kartla yılbaşı kampanyası kapsamında ikinic 100 tamamlayıp 10 tl de burdan indirim olacak yardımcı olursanız .

• .de den sipariş ettiğim bot ve çanta ile .com dan şipariş ettiğim oyunlar gedi.
    https://www.amazon.de/gp/product/B00Q7EW36C/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1https://www.amazon.de/gp/product/B00J0OXW6G/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 6 Aralık 2016; 18:57:34 >

• -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    Hiç böyle düşünmemiştim. Peki Herhangi bir marka daha önce böyle bir karar aldı mı? Örneği var mı bunun? Yanlış anlama 2 hafta öncesine kadar hiç yurtdışı alışverişi yapmamıştım merakımdan soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeArsln.EA

Şu soğuk İstanbul akşamında içimizi ısıtacak sıcak bir indirim yok mu?+

Hocam içimizi ısıtıcak bi mont lazım :(

• 18 dolar kargo ücreti mi olur bu ne arkadaş (Powersuply )
    Ayrıca dolar kuru neden 3.63 TLşuan dolar kuru 3.46 TL bu fakr neden var birisi açıklayabilir mi?
  • condemned890 kullanıcısına yanıt
    Wombo combo black friday falan aldik hocam oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

https://www.amazon.de/gp/product/B00XCEDGCU/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

nasıl güzel mi hocam bizde alalım??
  • Bende dün aldım hocam, daha ödemesini yapmadım ama. Kimdi acaba dün alan yazsa çok mutlu olucam:)
    Philips AirFryer alan arkadaş burada mısınn:)
  • Amazonda dolar kuru neden 3.63 TL şuan dolar kuru 3.46 TL bu fark neden var birisi açıklayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

Çok güzel olmuş hocam resim. Nice 3000 sayfalara :)

Sağol kardeşim gözükmüyorsun artık para mı bitti yoksa.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    10 aralikta oyuncu urunlerinde indirim olacakmis hocam az once chat te bir isimi sonlandirirken sakaylan karisik bir indiriminiz olacakmi dedim yakin tarihte 10 araligi bekle dedi bana.

• Bir aralar yurtdışından bayaa uyguna parfüm vb. ürünler getiriliyordu, daha sonra ne olduysa yasak getirildi. Şuan hiçbir şekilde gümrükten geçmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 89278928892989308931
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.