Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8927. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89258926892789288929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun Hocam.

SteelSeries QcK Gaming Mouse Pad VS Corsair Gaming MM200 Cloth Gaming Mouse Pad, Medium

Şimdi siz iki Mouse padi de kullandınız sizce hangisi iyi ?
    https://www.amazon.com/gp/product/B000UEZ36W/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
    https://www.amazon.com/gp/product/B014W1Z890/ref=ox_sc_sfl_title_18?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lori2 -- 6 Aralık 2016; 17:49:1 >

• Arkadaşlar Amazon.com dan aldığım bir ürün için gümrükte ne kadar alındığını (yada alınıp alınmadığını) nasıl öğreneceğim? i-parcel üzerinden takip ediyorum, "Initiated customs clearance process" demiş sonra ise herhangi bir not düşmemiş lokal kargo şirketine teslim edildi demiş.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi, mağzaya gittiğim zaman acaba amazonda ne kadardır diye kotrol ediyorum hemen iyi ki varsın kardeşim.

Bu arada istediğim bazı ürünlerin bitmeden yakala fırsatı varmı yokmu diye tek tek sürekli kontrol eder oldum bunun bildirimi falan yokmu. Amazon uygulaması indirim olsa da haber vermiyor herşey açık halbuki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veerzaara -- 6 Aralık 2016; 17:51:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair h100i v2 nin düşeceği yok anlaşılan!

İntel Stok fandan daha sessiz çıt çıkarmayacak bir işlemci soğutucu tavsiyesi alabilir miyim acaba ?

Teşekkürler :)
    k70i yakın tarihte mi aldınız uzun süredir indirim kovalıyorum onun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCooL_

quote:

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

quote:

Orijinalden alıntı: eg90

Sana bir şey söyleyim, amazon kargo iade ücreti ödemek zorunda değilmiş bana konuştuğum müşteri hizmetleri görevlisi böyle söylemişti ama sonra muhasebe görevlisi sanırım iletişimsizlikten dolayı kargo ücretini iade etmişti, sen taahhüt al yoksa sıkıntı dostum 200 TL büyük meblağ. sen pttden bir hesaplattır yinede git zarfın içine koymaya çalış :D

Taahhüt aldım.Capsde aldım.

Ürünü gönderirken alacaginiz makbuzu ise .....adresine mail atarak ödemis oldugunuz kargo ücretinin hesabiniza geri yansitilmasini saglayabilirsiniz.

Peki bir şey soracağım.Kutunun üzerine bir şey yapıştırmam felan gerek mi?Çalışan bu adrese gönderin demiş başka bir şey dememiş.

Pardon ama ürün 200TL'den daha pahalı mı? Bir de iade etmeye çalıştığınız ürün nedir? Elektronik arızalı bir şey değilse burada birine aldığınız fiyattan verin derim, o kadar faydalandığımız siteye yoktan yere zarar yapıp, işini düzgün yapmayan kargo firmalarına arada para kazandırmayalım...

logitech z533 sol uydusu çalışmıyor.Sağ uydusuda hışırtılı kim alır acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Tabi hocam. Valla Dell de Asus da 1 kuruş kıpırdamadı BF de... Benim beklediğim monitör modelleri:

LG 27UD68-P 27-Inch 4K UHD IPS

ASUS MX27AQ 27" 2K IPS

Dell UltraSharp U2715H 2K

Wievsonic VX2475Smhl 4k pls (ips) (samsung üretim panelli) monitoru aldım
    Panel 8 bit (16.7 milyon renk)
    Titresimsiz ekran
    Mavi isik filtresi
    2 ms
    Vesa bağlantı
    Hdmi mhl ve dp bağlantıları (eskiden vga dan yukarisini alamazdık)
    2 yerde ölü piksel veya piksel kümeleri var garanti degisim yapar herhalde cok da farkedilmiyor

Yazılar cok net ve okunaklı

10 bit olanlar 1.07 milyar renk
    Arada 64 kat mi ne fark var
    Bit olayına dikkat edin 10 bit panel denk getirmeye bakın arada fark varmış da karsilastirmada çözemedim

Samsung 4k 28" tn 1ms 10 bit monitörle yanyana koyup baya bir karşılaştırdım. renk ayarını netlik ivir zıvır ayarladım hatta iki ekrani birlestirdim ekran kartı yazilimi ile 8K oyun oynadım :) 33 fps verdi rx470 ile world war call of duty.

Sonuç
    28 " 350 cd parlaklık
    24" (23.6) 300 cd m2 ama arada baya fark var ips ışığı biraz az geliyor ama sorun edecek kadar da değil

Ekran ayarlarini yapinca ince kalibrasyonları neredeyse iki monitor arasında fark yok. Tn turuncuyu sari gosteriyor ton farki var. Kirmizi her iki monitorde de canli ama ipsde daha canli tabiki.
    Pls (ips) gorus acisi harika
    Tn panelde renk degisimleri oluyor duz baksan bile kenarlarda renk değişiyor. bildigin el si di bu dedirtiyor

Tn 28 samsung 4k da oyun modu harika netlik veriyor ips karanlik kaçıyor
    Oyun ayarlarindan parlaklığı açınca gene fark kapanıyor

Genelde nette takılirim arada oyun diyene ips pls

Oyun isim gucum diyene tn

Fps tutkunlari da 144 hz baksın yalnız hic 144hz kullanmadim yorum yapamıyorum

2K monitör yaklaşık 3.686.000 piksel verirken 4k yaklaşık 8.294.000 piksel veriyor hatırlatayım bunu da

4k samsung da pisman etmez buyuk ekran olması oyunda falan cok iyi
    Ama ekranin geneline bakamıyorsun fazla buyuk geliyor 24 daha dengeli bir secim.
    Nokta araligi daha düşük. Eskiden 21.5 inch ekrana baya buyuk derdik

Pls ile harika görüş acilarina merhaba deyin samsung tn 160 170 dese de pratikte sanki daha az

Tüm yazdıkların < 144 HZ

Denemen lazım. Bende ilk başta IPS diyordum fakat IPS e çok yakın renk kalitesinde monitörler var örneğin şuan kullandığım Acer XF240H ciddi anlamda güzel renklere sahip. Yani IPS panel ile yan yana koysan ve düz açıdan bakıp hangisi IPS desen seçmekte zorlanırsın.

Ayrıca yeni nesil TN paneller artık çok gelişti. O TN panelde ki çamur gibi renkler eskide kalmış yani eski monitörlerde. Hatta Viewsonic in TN panel 144 hz bir monitörü var ki siyahları en iyi veren VA-AMVA panellerle bile yarışıyor

Kısacası; bana göre artık IPS panelin tek avantajı görüş açısı.

Ips ile kaliteli tn arasi renk farkini gerçekten ayird etmesi zor

Bazi renklerde hafif ton farki hepsi o
    Ama tn gorus açısı resmen görüş ACISI oluyor resmen bir sorun

Görüntü kalitesinden taviz vermek istemeyenleri pls ips saflarina davet ediyorum

Siyah daha başarılı ips de ama atla deve değil

144 hz monitor fazla gelir hocam zaten 2 tane 4k var evde :) ALLAH verdi 2x4k
    Teknoloji marketlerde de 144 göremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende de sanırım bi 20 tane var ya 25 de olabilir :D
  • "Kendin Yap" ürünlerinde %20 indirim. Nasıl ürünler bunlar diyecek olursanız, klozet kapağından, duş başlığına, musluktan bahçe hortumuna kadar bir Koçtaş havası mevcut. Her eve lazım ürünler mevcut açıkçası. Biraz farklılık arayanlara: https://www.amazon.de/r...d6414583ab877c938c2f96009bbe10c87 Ürün sayfalarındaki promosyon mesajına tıklayıp "Kullanın" a tıklayın ve sepette %20 düşsün ürünler.

• thuglife kullanıcısına yanıt
    Kısa sure sonra takipte kalın gibi birşeyler yazıyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Hayırlı olsun Hocam.

SteelSeries QcK Gaming Mouse Pad VS Corsair Gaming MM200 Cloth Gaming Mouse Pad, Medium

Şimdi siz iki Mouse padi de kullandınız sizce hangisi iyi ?
    https://www.amazon.com/gp/product/B000UEZ36W/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
    https://www.amazon.com/gp/product/B014W1Z890/ref=ox_sc_sfl_title_18?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

MM300 daha iyi, daha iyi kayıyor üstünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mediserko

İyi günler murat abi.
    Abi ssd gelicekti dhl ile ama gümrüğe takıldı dün sabah mesaj geldi. gümrükle ilgili belgeleri bugün göndermeye çalıştım 5ten önce ama 5 buçukta hata mesajı geldi bana dosya boyutu büyük diye.
    Yani dün 1 bugün 2 gün oldu sıkıntı yaşar mıyım acaba bu konuda 2 günü geçtiği için?
    edit: mesajı alıntılayarak göndermişim kusura bakma

Bir şey olmaz, fotoğrafını çektiysen çözünürlüğü 1920x1080'e düşür.
  • veerzaara kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErayKucuk

Arkadaşlar hyperx cloud 2 bügün elime geçti ama mikrofondan ses gelmiyor? Bu sorunu yaşayan varmı yada herhangi bir ayarmı yapmam lazım lütfen yardımcı olun?

Mute düğmesi falan olabilir. Youtube dan incelemelerine bir bakar mısın? Belki de tam takamamışsındır.
  • Razer Diamondback nasıldır? Suan razer deathadder chroma var gecmeye deger mi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCooL_

quote:

Orijinalden alıntı: ragenevil

Columbia ürün kodları Tr de farklıymış amazondan aldıklarımızı burada değiştiremiyoruz

Valla sana ne desek bilemiyorum, hani çok güzel şeyler söylemek istiyorum da, durduk yere ceza vs almayalım diye susuyorum, hayal gücüne bırakıyorum...

Baya bir tepki gelmiş maşallah ancak Tam olarak neyi yanlış yaptığımı anlamadım? Çok ciddiyim ANLAMADIM! Birisi çıksın anlatsın senin bu yaptığın yüzünden şöyle oluyor vs. İlla burdan cevaplamanıza da gerek yok PM yolu ile de olur. Zira tek amacım burdaki insanlara yardımcı olmaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 Kasımda gümrüğe giren sandalyem bugün geldi
    249tl ye geldi fiyatına göre oldukça iyi bir ürün
    bir arkadaş kutu içeriğini paylaşmamı istemişti içinden çıkan vidalar vs fotoğrafta mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 6 Aralık 2016; 18:8:41 >

• z170 anakart fırsatı beklemekten harap oldum
    son 3 parça
    Hdd wd blue 7200
    işlemci fan 212 evo siparişini bugun yarın geçicem
  • 3000
  • 477₺

• 
Sayfa: önceki 89258926892789288929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.