Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8926. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89248925892689278928
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam naptın sen. Baktım da alınmıyor mobil ile...

Eski link sanırım. Alınmıyor. Bitmiş pozisyonda duruyor ve Mastercarda yönlendiriyor. Eskiden çıkanların hepsini almıştım anlatılan yöntemler ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 6 Aralık 2016; 17:25:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard1905

Mastercard 10 Euro Kampanyası geri gelmiş: https://www.amazon.de/gp/adlp/mastercard-continued/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

NOT: Sanırım yanlış alarm olabilir, mastercard ı amazon üstünden alanlara mı veriliyor pek anlamadım almancam yok bilen uyarsın düzelteyim.

Bende denedim fakat olmadı

• Blizzard1905 kullanıcısına yanıt
    Daha önce yararlananlar için sanırım birşey ifade etmiyor.
  • maqnum M kullanıcısına yanıt
    Hocam var ya param olsaydı kaçırmazdım. Harika bir fiyata almışsınız gerçekten. Bir ara baktığımda TR gönderilmiyordu.
  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    iparcel hocam zaten arkadaşın yolladığı iparcel takip numarasıyla ürün ABD den export olduktan sonra PTS.net den kontrol edebilirsiniz..
  • MasterLoki kullanıcısına yanıt
    Yararlanmayanlar için de ifade etmiyor hocam. Yanlış alarm.
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Hocam o iş yaş iptal edilecek diyorlardı geçen sayfalarda. ADATA'nın akıbetini özellikle almasam da ben de çok merak ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet07

AL SENIMI KIRCAM :)

Jelatini sök korkma eskimez.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Öyle deme adama. Ben de sökmedim daha Kıyamıyorum bir şey olur diye. Gerçi daha dün bir bugün iki :D
  • Arkadaşlar Amazon.com da 5-10 doları aşmayacak bildiğiniz fırsat ürünü var mı?(ilk sayfadakiler hariç) Logitech M325 alıyorum Rasberry Pi3 için kargosu 7 dolar tutuyor yanına 1-2 şey ekliyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyde -- 6 Aralık 2016; 17:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Konu 3000 sayfa olmuş... Hayırlı olsun maşallah. Emeği geçen herkese teşekkürler :)

Aynen güzel bir grafik hazırlamaya çalışacağım bakalım.

Bu arada hayatımıza Amazon girmiş, TR'den bir şey almaz olmuşuz, eski garanti kağıtlarını ayırayım derken ortaya bu görüntü çıktı, yaksam ateşiyle 1 saat ısınırım.

Edilen kârları saymaya akıl yetmez, güzel ülkemdeki güzel esnaf böyle hareket etmeye devam ederse bizde böyle devam edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Aralık 2016; 17:37:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

quote:

Tabi hocam. Valla Dell de Asus da 1 kuruş kıpırdamadı BF de... Benim beklediğim monitör modelleri:

LG 27UD68-P 27-Inch 4K UHD IPS

ASUS MX27AQ 27" 2K IPS

Dell UltraSharp U2715H 2K

Wievsonic VX2475Smhl 4k pls (ips) (samsung üretim panelli) monitoru aldım
    Panel 8 bit (16.7 milyon renk)
    Titresimsiz ekran
    Mavi isik filtresi
    2 ms
    Vesa bağlantı
    Hdmi mhl ve dp bağlantıları (eskiden vga dan yukarisini alamazdık)
    2 yerde ölü piksel veya piksel kümeleri var garanti degisim yapar herhalde cok da farkedilmiyor

Yazılar cok net ve okunaklı

10 bit olanlar 1.07 milyar renk
    Arada 64 kat mi ne fark var
    Bit olayına dikkat edin 10 bit panel denk getirmeye bakın arada fark varmış da karsilastirmada çözemedim

Samsung 4k 28" tn 1ms 10 bit monitörle yanyana koyup baya bir karşılaştırdım. renk ayarını netlik ivir zıvır ayarladım hatta iki ekrani birlestirdim ekran kartı yazilimi ile 8K oyun oynadım :) 33 fps verdi rx470 ile world war call of duty.

Sonuç
    28 " 350 cd parlaklık
    24" (23.6) 300 cd m2 ama arada baya fark var ips ışığı biraz az geliyor ama sorun edecek kadar da değil

Ekran ayarlarini yapinca ince kalibrasyonları neredeyse iki monitor arasında fark yok. Tn turuncuyu sari gosteriyor ton farki var. Kirmizi her iki monitorde de canli ama ipsde daha canli tabiki.
    Pls (ips) gorus acisi harika
    Tn panelde renk degisimleri oluyor duz baksan bile kenarlarda renk değişiyor. bildigin el si di bu dedirtiyor

Tn 28 samsung 4k da oyun modu harika netlik veriyor ips karanlik kaçıyor
    Oyun ayarlarindan parlaklığı açınca gene fark kapanıyor

Genelde nette takılirim arada oyun diyene ips pls

Oyun isim gucum diyene tn

Fps tutkunlari da 144 hz baksın yalnız hic 144hz kullanmadim yorum yapamıyorum

2K monitör yaklaşık 3.686.000 piksel verirken 4k yaklaşık 8.294.000 piksel veriyor hatırlatayım bunu da

4k samsung da pisman etmez buyuk ekran olması oyunda falan cok iyi
    Ama ekranin geneline bakamıyorsun fazla buyuk geliyor 24 daha dengeli bir secim.
    Nokta araligi daha düşük. Eskiden 21.5 inch ekrana baya buyuk derdik

Pls ile harika görüş acilarina merhaba deyin samsung tn 160 170 dese de pratikte sanki daha az

Tüm yazdıkların < 144 HZ

Denemen lazım. Bende ilk başta IPS diyordum fakat IPS e çok yakın renk kalitesinde monitörler var örneğin şuan kullandığım Acer XF240H ciddi anlamda güzel renklere sahip. Yani IPS panel ile yan yana koysan ve düz açıdan bakıp hangisi IPS desen seçmekte zorlanırsın.

Ayrıca yeni nesil TN paneller artık çok gelişti. O TN panelde ki çamur gibi renkler eskide kalmış yani eski monitörlerde. Hatta Viewsonic in TN panel 144 hz bir monitörü var ki siyahları en iyi veren VA-AMVA panellerle bile yarışıyor

Kısacası; bana göre artık IPS panelin tek avantajı görüş açısı.

bunların bir geçerliliği var mı ya ? fatura değil de sipariş fişi gibiler. geçen sene aldığım g430un mesela bu fişi yok ben açmadığım için kutuyu atmış bizimkiler. bu sene aldıklarımı tutuyorum şimdilik.
  • quote:

Hocam bu kadar detaylı yazdığınız için teşekkür ederim. Ölü pixel olayında belli bir sayı vardı. Sanırım 4-5 den yüksekti. Onun altını normal kabul edip değiştirmiyorlardı. Umarım değiştirirler. Hocam IPS düşünüyorum. Render ve Post Production yapacağım için renkler çok önemli benim için. azınızı tekrar okuyup önerilerini dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim tekrardan...

1 tane olü piksel olsa bile ya degisim ya da fatura tutarının iadesini yapmak zorundalar diye biliyorum (garanti suresi içinde)
    Çünkü kusurlu ürün
    Kullanıcı hatasi da değil

Yakınım ips lg tv için thh kararıyla fatura tutari iadesi aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doctormtr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam çok iyi fiyata almışısın yorumlar niye öyle anlamadım bu saatin özelliği nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

bunların bir geçerliliği var mı ya ? fatura değil de sipariş fişi gibiler. geçen sene aldığım g430un mesela bu fişi yok ben açmadığım için kutuyu atmış bizimkiler. bu sene aldıklarımı tutuyorum şimdilik.

Sanırım yok çünkü fatura olarak Amazon'da ki FATURA kısmından aldığın yetiyor, belge işte atıyorum şimdi eskileri.
  • ismet07 kullanıcısına yanıt
    Müdür o kasaya o CPU fanı hiç yakıştıramadım.
  • Amazon.de ye ürünü nasıl geri yolluyoruz kargo parasını karşılıyorlar mı acaba süreç nasıl işliyor bilgilendirebilirsiniz iyi olur.
    İyi günler murat abi.
    Abi ssd gelicekti dhl ile ama gümrüğe takıldı dün sabah mesaj geldi. gümrükle ilgili belgeleri bugün göndermeye çalıştım 5ten önce ama 5 buçukta hata mesajı geldi bana dosya boyutu büyük diye.
    Yani dün 1 bugün 2 gün oldu sıkıntı yaşar mıyım acaba bu konuda 2 günü geçtiği için?
    edit: mesajı alıntılayarak göndermişim kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mediserko -- 6 Aralık 2016; 17:46:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: ismet07

AL SENIMI KIRCAM :)

Jelatini sök korkma eskimez.

Bu da benden gelsin;

Anakart-Cpu hariç hepsi Amazondan.

Corsair 760T Beyaz

5.25 yuvasını kestim.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• 
Sayfa: önceki 89248925892689278928
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.