Bildirim
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8925. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir - 7 Masaüstü

Giriş
-
Gençler naptınız (iyi yapmışşınız) mesuliyet kabul etmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ErayKucuk
Arkadaşlar hyperx cloud 2 bügün elime geçti ama mikrofondan ses gelmiyor? Bu sorunu yaşayan varmı yada herhangi bir ayarmı yapmam lazım lütfen yardımcı olun?
Başına gelen olmadımı arkadaşlar iademi edeyim? Bütün hevesim kırıldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kingkaan34
quote:
Orijinalden alıntı: trakianboy
amazon siteleri içinde kısmen kaz tüyü içeren ve fiyatı en uygun orta halli montlardan birinin linki (başka arkadaşlar ara sayfalarda da değinmişti bu üründen almasam da kendilerine teşşekür ederim)
Jack Wolfskin 58.64 Euro (vergi düşecek ama cüzzi bir kargosu var)
https://www.amazon.it/Jack-Wolfskin-Piumino-Zenone-Altis-ZENON/dp/B01FRR4ELG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481029592&sr=8-1&keywords=jack%2Bwolfskin%2Bzenon&th=1&psc=1
Öğlen 11 de aldım 12 de kargoladılar iparcelde şimdi:)
Hocam hangi beden aldınız?
Boy kilonuz medir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olumsuz cevap verirlerse direkt bimer'e sikayet et. Tum evraklari gonder. Gec olur ama sorunsuz alirsiniz
Drone almistim ups ile geldi takildi gumrukte. Gumruk memuru, drone ticari kapsama giriyor diyerek, gumrukcu tutumami ve noterden evrak almamis istedi. Kabul etmedim, bimere sikayet ettim. 1 ay icinde kurul toplandi gumruk memuru hakkinda gumruk mevzuatina aykiri davranmaktan sorusturma acildi. Ben yetki belgesiyle drone u alacakken ups 200 lira depo parasi istedi. Onlarida bimere sikayet etmekle tehdit edince aninda gonderdiler :)
Kisaca aceleniz yoksa bimere sikayet edin, kredi karti ekstresini,urunun faturasini, amazon linkini gonderin bimer halleder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir şekilde kapalı olmadığına eminsiniz değil mi ? Amazon ile bir görüşün hocam. -
Timsahının avını beklediği gibi bekleyip aldım
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B015CDW7AK/ref=ox_sc_saved_image_21?ie=UTF8&psc=1&smid=A8KICS1PHF7ZO&th=1
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vapors
Hocam bir şekilde kapalı olmadığına eminsiniz değil mi ? Amazon ile bir görüşün hocam.
Kapalı değil hocam çalışmıyor mikrofon usb ilede denedim bireysel olarak jakada taktım 3 farklı usb yerinde denedim olmuyor. Bir driver felan var benmi bilmiyorum acaba -
Hocam siz de aynı montu almıştınız galiba. Dün ve bu sabah giydim. İstanbul şartlarında sadece gömlek üzerine giydim. İçeri soğuk almadı ama yüzüm baya üşüyordu. Bir önceki monta göre çok hafif ve rahat geldim. 5km yürüdüm, terletmedi de.
Aşağıdaki ürünlerin M sini aldım. Puma çok güzel, kaliteli, tam oldu. Fiyatı da düşmüş. (177-78 kg 76-77) Columbiayı Boyner'de denemiştim. S alsam üstten biraz sıkı geliyordu. M biraz daha geniş ve rahatça. O da oldu. Vücuda göre S de alınabilir.
https://www.amazon.de/gp/product/B01DZXJN9W/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.de/gp/product/B00YEYDB2W/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Konu sahibine ve fırsatları paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
-
Hocam nette ufak bi araştırma yapın ardında çözülmezse hemen Amazon ile iletişime geçin -
Konu 3000 sayfa olmuş... Hayırlı olsun maşallah. Emeği geçen herkese teşekkürler :) -
teşekkürler murat sayende aldık hddyı bugün. yurtiçikargo personeli getirdi , muazzam şekilde paketlemişler. hasar görmesin diye taktim çalışıyor. azda olsa ses çıkıyor kafadan yapacak birşey yok. öncekiler fena ses cıkarıyordu. ayrıca corsair m300 mouse pad almıştım daha önce oda güzel alıcak olanlara tavsiye ederim , hayırlı alışverişler herkese sağolun. -
quote:
Tabi hocam. Valla Dell de Asus da 1 kuruş kıpırdamadı BF de... Benim beklediğim monitör modelleri:
LG 27UD68-P 27-Inch 4K UHD IPS
ASUS MX27AQ 27" 2K IPS
Dell UltraSharp U2715H 2K
Wievsonic VX2475Smhl 4k pls (ips) (samsung üretim panelli) monitoru aldım
Panel 8 bit (16.7 milyon renk)
Titresimsiz ekran
Mavi isik filtresi
2 ms
Vesa bağlantı
Hdmi mhl ve dp bağlantıları (eskiden vga dan yukarisini alamazdık)
2 yerde ölü piksel veya piksel kümeleri var garanti degisim yapar herhalde cok da farkedilmiyor
Yazılar cok net ve okunaklı
10 bit olanlar 1.07 milyar renk
Arada 64 kat mi ne fark var
Bit olayına dikkat edin 10 bit panel denk getirmeye bakın arada fark varmış da karsilastirmada çözemedim
Samsung 4k 28" tn 1ms 10 bit monitörle yanyana koyup baya bir karşılaştırdım. renk ayarını netlik ivir zıvır ayarladım hatta iki ekrani birlestirdim ekran kartı yazilimi ile 8K oyun oynadım :) 33 fps verdi rx470 ile world war call of duty.
Sonuç
28 " 350 cd parlaklık
24" (23.6) 300 cd m2 ama arada baya fark var ips ışığı biraz az geliyor ama sorun edecek kadar da değil
Ekran ayarlarini yapinca ince kalibrasyonları neredeyse iki monitor arasında fark yok. Tn turuncuyu sari gosteriyor ton farki var. Kirmizi her iki monitorde de canli ama ipsde daha canli tabiki.
Pls (ips) gorus acisi harika
Tn panelde renk degisimleri oluyor duz baksan bile kenarlarda renk değişiyor. bildigin el si di bu dedirtiyor
Tn 28 samsung 4k da oyun modu harika netlik veriyor ips karanlik kaçıyor
Oyun ayarlarindan parlaklığı açınca gene fark kapanıyor
Genelde nette takılirim arada oyun diyene ips pls
Oyun isim gucum diyene tn
Fps tutkunlari da 144 hz baksın yalnız hic 144hz kullanmadim yorum yapamıyorum
2K monitör yaklaşık 3.686.000 piksel verirken 4k yaklaşık 8.294.000 piksel veriyor hatırlatayım bunu da
4k samsung da pisman etmez buyuk ekran olması oyunda falan cok iyi
Ama ekranin geneline bakamıyorsun fazla buyuk geliyor 24 daha dengeli bir secim.
Nokta araligi daha düşük. Eskiden 21.5 inch ekrana baya buyuk derdik
Pls ile harika görüş acilarina merhaba deyin samsung tn 160 170 dese de pratikte sanki daha az
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Jack wolfskin ve New balance ayakkabılarım geldi.42.5 -43 giyiyorum normalinde.2 ayakkabıyıda 43 numara sipariş etmiştim tam oldu ayağıma.
ADATA XPG SX8000 512GB m2 ssd'den hala ses seda yok.ne zaman yollayacaklar yahu -
3. yılında 3k hayırlı olsun arkadaşlar :) -
Yanlış alarmmış pardon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard1905 -- 6 Aralık 2016; 17:49:30 > -
LG 27UD68-P 27 350 dolara düştü BF'de. Ben aldım baya kaliteli. -
Hocam bu kadar detaylı yazdığınız için teşekkür ederim. Ölü pixel olayında belli bir sayı vardı. Sanırım 4-5 den yüksekti. Onun altını normal kabul edip değiştirmiyorlardı. Umarım değiştirirler. Hocam IPS düşünüyorum. Render ve Post Production yapacağım için renkler çok önemli benim için. azınızı tekrar okuyup önerilerini dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim tekrardan... -
3000 sayfa -
quote:
Orijinalden alıntı: Pozitron~
quote:
Orijinalden alıntı: ZiveR
quote:
Orijinalden alıntı: ZiveR
quote:
Bu arada yarın Logitech G900 Chaos Spectrum - Logitech C922x Pro - Seagate 2 TB Harici geliyor inşallah hepsi yurtiçi kargoda görünüyor :)
Merhaba,
İparcel'e ilk verilişinden kaç gün sonra yurtiçi kargoya düştü ürününüz acaba ? Benim G900 şuanda iparcel'e bilgisi düştü.
Zor bir soru mu sordum yoksa gözden mi kaçtı ?
Bir fikir oluşturur umarım.
İparcel ile birlikde demek istemiştim ama yinede teşekkür ederim. En azından direk size sormama rağmen cevap vermişsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X