Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8924. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.455
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89228923892489258926
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazon.de hesabıma para atmaya çalışıyorum ama kur farkı çok fazla neredeyse 4 ten çekiyor euro bir çaresi var mı?
  • Amazon.comdan tamamlamalık birşey alacak varsa benim için 4 adet fan alabilir mi?

Corsair Air Series AF120 LED Quiet Edition High Airflow Fan Twin Pack - Blue

Ücreti gönderebilirim hemen. Kargo masrafı gırna olacak sorma sebebim kargodan dolayıdır :)
  • ismet07 kullanıcısına yanıt
    E fotoğraflarını bekliyoruz ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

amazon.de'den 30'unda kargolanan sound blaster z bugün geldi. haftasonu girmese daha erken gelecekti. iparcel'de fena değil hız olarak

Almanyadanmı gönderiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Benimki de geliyor. Asus Strix Glide'den geçeceğim. Bakalım çok fark edecek mi :) Büyük diye aldım bir de ben de Corsairi çok sevmeye başladım gerçekten. O yüzden mümkün mertebe Corsair tercih etmeye çalışıyorum.

Hayırlı olsun bu arada dostum yazmayı unuttum :) Bir de şu bıçak bileyicinin yorumunu muhakkak istiyorum senden. Benim listemde bekliyor da. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 6 Aralık 2016; 16:43:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HigherPlace

Snorkel, palet, gozluk setinden 2 tane siparis vermistim. totali 86 euroya denk geldi fakat yuzde 90 indirimle 8.6 euroya aldim. Faturada 86 euro yazdigi icin 55 lira vergi odemem gerektigini soyleyen bir mail atmis ugm diye bir yer. Bende maillerine 8.6 euroya aldigim urune 55 lira vergi odemek istemiyorum eger illa vergi odemem gerekecekse urunu geri yollayin diyerek ve maile indirim yapilmis halde olan faturayi ekleyerek cevap verdim. Bu asamadan sonra yapmam gereken hakkinda bilgisi olan birisi var mi acaba ? Gelen mailde 3 gun gectikten sonra ardiye ucreti alacaklarini soyluyorlar.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Arkadaslar kusura bakmayin tekrar sormak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mi ? Urunun geri donmesi icin ne yapmam gerekiyor acaba ?

• ON HOLD

Your shipment has been flagged for review of the contents prior to export

2 gündür burda kaldık ne yapmalı acaba
  • HigherPlace kullanıcısına yanıt
    UPS'yi arayıp konuşun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

ON HOLD

Your shipment has been flagged for review of the contents prior to export

2 gündür burda kaldık ne yapmalı acaba

İlk sayfa.
  • -K@- kullanıcısına yanıt
    Bir şey yapmanıza gerek zaten yapabileceğiniz bir şey de yok benimde son gelen kargom 3 gün bekleyip yoluna devam etmişti.
  • quote:

quote:

Snorkel, palet, gozluk setinden 2 tane siparis vermistim. totali 86 euroya denk geldi fakat yuzde 90 indirimle 8.6 euroya aldim. Faturada 86 euro yazdigi icin 55 lira vergi odemem gerektigini soyleyen bir mail atmis ugm diye bir yer. Bende maillerine 8.6 euroya aldigim urune 55 lira vergi odemek istemiyorum eger illa vergi odemem gerekecekse urunu geri yollayin diyerek ve maile indirim yapilmis halde olan faturayi ekleyerek cevap verdim. Bu asamadan sonra yapmam gereken hakkinda bilgisi olan birisi var mi acaba ? Gelen mailde 3 gun gectikten sonra ardiye ucreti alacaklarini soyluyorlar.

Arkadaslar kusura bakmayin tekrar sormak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mi ? Urunun geri donmesi icin ne yapmam gerekiyor acaba ?

ugm gümrük müşavirliği yani unspeed firması o da UPS kargo oluyor ugm ile çok eğitimler seminerler düzenliyoruz aslında böyle bir işim düşse herhalde hallederler ama şu ana kadar hiç gümrükle işim olmadı ne şans :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

quote:

Orijinalden alıntı: eg90

Sana bir şey söyleyim, amazon kargo iade ücreti ödemek zorunda değilmiş bana konuştuğum müşteri hizmetleri görevlisi böyle söylemişti ama sonra muhasebe görevlisi sanırım iletişimsizlikten dolayı kargo ücretini iade etmişti, sen taahhüt al yoksa sıkıntı dostum 200 TL büyük meblağ. sen pttden bir hesaplattır yinede git zarfın içine koymaya çalış :D

Taahhüt aldım.Capsde aldım.

Ürünü gönderirken alacaginiz makbuzu ise .....adresine mail atarak ödemis oldugunuz kargo ücretinin hesabiniza geri yansitilmasini saglayabilirsiniz.

Peki bir şey soracağım.Kutunun üzerine bir şey yapıştırmam felan gerek mi?Çalışan bu adrese gönderin demiş başka bir şey dememiş.

Pardon ama ürün 200TL'den daha pahalı mı? Bir de iade etmeye çalıştığınız ürün nedir? Elektronik arızalı bir şey değilse burada birine aldığınız fiyattan verin derim, o kadar faydalandığımız siteye yoktan yere zarar yapıp, işini düzgün yapmayan kargo firmalarına arada para kazandırmayalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

30 Kasım'dan beri PS4'ü gümrükte takılmış olan arkadaşlar;

14:14:08 ANTREPODAN ÇIKIŞ

yaptı. Herhalde hepimizin kargosu çıkış yapmıştır. Yarına gelir sanırım.

Değişen birşey yok hocam bende

ne zamandan beri gümrükte sizinki hocam? benim 2 aralıktan beri bir yenilik yok. 1 aralıkta yollamıştım yetki belgesini.

Bende durum bu

benimki de aynen böyle, niye artık gümrük işleri bitemedi hiçbir şey anlamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: MacroPhageAB

quote:

Orijinalden alıntı: TermeLee

quote:

Orijinalden alıntı: MacroPhageAB

quote:

Orijinalden alıntı: TermeLee

https://www.amazon.de/Logitech-Ultra-leichte-Gaming-Tastatur-Nummernblock-Tastaturlayout/dp/B016A3IZXY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481026730&sr=8-1&keywords=g410

Murat bu klavyeyi sipariş vermeyi düşünüyorum. sadece z harfinin yeri farkı onları söküp yer değiştirsem nasıl olur ne diyosun ?

Emin misin sadece"z"nin farklı olduğuna.

Evet youtubeden qwertz g410 yazıp bakabilirsin

z-y ters, mlp'nin sağındaki 8 tuş farklı, 3 ve 4'ün üst karakterleri, " - ? simgeleri de farklı. Ama yine de tr layout'a en benzeri bu sanırım.

almasak mı

• TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

AL SENIMI KIRCAM :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ragenevil

Columbia ürün kodları Tr de farklıymış amazondan aldıklarımızı burada değiştiremiyoruz

Valla sana ne desek bilemiyorum, hani çok güzel şeyler söylemek istiyorum da, durduk yere ceza vs almayalım diye susuyorum, hayal gücüne bırakıyorum...

• ismet07 kullanıcısına yanıt
    :) eline sağlık bayağı güzel dostum. Özellikle ledli fanlar çok iyi olmuş. Ben de 2 adet 120 lik ledli fan + 2 adet 50 cm led aydınlatma aldım. Onlar da gelirse harika olacak inşallah kasa.
  • THERMALTAKE RİİNG fan lar sekılı zaten efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Amazon.de deki yorum senin mi yoksa

Amazon.it yeni üyelik istiyor sanırım ?

Yorum benim değil ama burdan birinin olduğu kesin

Aynı uyelikle amazon.it e girilebiliyo o şekilde alışveriş yaptım ben.

• 
Sayfa: önceki 89228923892489258926
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.