Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8922. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89208921892289238924
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doctormtr

Anlık indirimi takip eder çakar geçerim

[simage][/simage]

Ne çaktınız foto çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

30 Kasım'dan beri PS4'ü gümrükte takılmış olan arkadaşlar;

14:14:08 ANTREPODAN ÇIKIŞ

yaptı. Herhalde hepimizin kargosu çıkış yapmıştır. Yarına gelir sanırım.

Değişen birşey yok hocam bende

ne zamandan beri gümrükte sizinki hocam? benim 2 aralıktan beri bir yenilik yok. 1 aralıkta yollamıştım yetki belgesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Buyrun hocam bir arkadaş daha sormuştu paylaşayım. Kargo dahil 210 TL aldım. Ebatları 130x80 cm. Sitedeki açıklamaya bakmayın siz.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

http://www.hepsiburada.com/dessenti-argento-rafli-ofis-masasi-sacramento-p-OFMBDESMS03044

Teşekkürler hocam hayırlı olsun tekrardan.

Uygun görünüyor evde ölçülere bakayım alırım büyük ihtimalle.

• yahu ben amazon.de den alışveriş yapıyorum amazon.de sitesinde son aşamada ödeme yöntemini Euro olarak ayarlıyorum bu amazon.de benden dolar olarak cekiyor parayı.Aldığım Ürünün fiyatı 455,35 Euro niye Euro olarak cekmiyor zarar mı ediyoruz böyle kâr mı anlamıyorumda fazla bilen varmı beyler.
  • Ne gerek var böyle maillere anlam veremiyorum ya. Büyük-küçük geldi ise ya iade edin ya hediye edin. Bu mağazalarda denerken ehi ehi ben amazondan alacağım ama buraya denemek için geldim diyenler içinde geçerli.
  • 50/10gift bitti mi ?
  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    Süpersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

yahu ben amazon.de den alışveriş yapıyorum amazon.de sitesinde son aşamada ödeme yöntemini Euro olarak ayarlıyorum bu amazon.de benden dolar olarak cekiyor parayı.Aldığım Ürünün fiyatı 455,35 Euro niye Euro olarak cekmiyor zarar mı ediyoruz böyle kâr mı anlamıyorumda fazla bilen varmı beyler.

Bankanızla alakalı bir durum bu. Bazı bankalar bu şekilde ödeme alıyor. O anki euro / dolar paritesi neyse ordan çevrilip yansıtılıyor. Bir farkı olmadığını söylemişti 2 banka da.

• helll_599 kullanıcısına yanıt
    Banka dolar ile çaprazlama yapıyor hepimizin aynı. Ekstrenizi euro olarak seçerseniz euro çeker sizde ödemeyi euro yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: violave

Yaklaşık 9-10 gün önce verdiğim ilk parti siparişim geldi polar harika çok sıcak tutuyor tek sıkıntı fermuar ters ve takması zor biraz. Ayakkabılarda yarım numara küçük gibi ama kesinlikle orjinal ve gerçek skechers buram buram deri kokuyor. Polar indirimde ayakkabıda ara ara iniyor.
    https://www.amazon.de/g...00_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.de/g...00_s00?ie=UTF8&psc=1

Bu polardan sanırım tüm forum aldı ben de alıcam en sonunda . Boy ve kilonuz nedir özel değilse, beden seçiminde fikrimiz olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

30 Kasım'dan beri PS4'ü gümrükte takılmış olan arkadaşlar;

14:14:08 ANTREPODAN ÇIKIŞ

yaptı. Herhalde hepimizin kargosu çıkış yapmıştır. Yarına gelir sanırım.

Değişen birşey yok hocam bende

ne zamandan beri gümrükte sizinki hocam? benim 2 aralıktan beri bir yenilik yok. 1 aralıkta yollamıştım yetki belgesini.

Bende durum bu

Bankaların hepsinde böyle diye biliyorum. En azından benim şimdiye kadar yaptıklarım hep dolar olarak yansıyor. Zararınızın olacağını sanmıyorum .
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Gerçekten pişman olmazsınız çok kaliteli duruyor masa. Tavsiye ederim gerçekten. Tam bir F/P ürünü.. Tekrar teşekkür ederim.
  • https://www.amazon.com/gp/product/B0134EW7G8/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

ram arayanların ısını gorumu bılmemde 89 dolara düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

AEIWRO20000356299 iparcel kodlu kargom hiç bir kargoda yok arkadaşlar ups de yok yurtiçi de yok nasıl yapabilirim takibini?

Waybill Numarası :78821963 (Ref 1:AEIWRO20000356299) (Ref 2:105374931413)-->yurtiçi kargo

06 Ara 2016, Salı 12:00 Dağıtım Programına Alındı
  • basbariton kullanıcısına yanıt
    G930 kesinlikle ama kesinlikle almayin.

Corsair Void Wireless kat be kat guzel 2 kulakligi da kullandim Corsair daha saglam.

2 kere G930 aldim ilki bilincsizlik ama 2.si aptallikti keske almasaydim diyorum.

Fazla sarjda kaldiginda kapasitorler ben hakki rahmetime kavustum demeye geliyor bir buzz sesi geliyor. Google G930 Buzzing Issue
    Odada modem varsa kopmalar oluyor cunku eski teknolojisi cat diye cakisiyor atlamali gitmiyor. Google G930 Disconnects all the time :)

Kulaklikta sag tarafin sesini soldan bir kablo goturuyor. Nasil basardiysak kablo asinmis saga ses kesik kesik geliyor kafami sacma acilarda tutuyordum ses gelsin diye. 2. kulakligi 1 gram hoyratta kullanmadim.

Kulakligin earpad olarak tabir edilen bezlerinde dokulmeler var cunku dis kaplama. Void in ve G430 un kumas. indirimde 75$ a ofiste tanidiga Void aldirttim memnun. Void icin biraz pusuya yatmak gerekiyor yoksa cok pahaliya geliyor kulaklik.

G930 pil omru 10 saat
    Void pil omru 16 saat
    Kopma vs yasamadim void ile. IDLE yani bostaysa ses gondermiyorsaniz pil omru icin otomatik olarak kendisini kapatiyor.
    Kalite malzemesinin daha iyi oldugunu iddaa da ediyorum acikcasi. Iki urunun amazon yorumlarina bakin kendiniz karar verin.

• y

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    Yatağan Muğla da kargon teslim edilemedi diyor yurtiçi kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 6 Aralık 2016; 16:26:45 >
  • shelby25 kullanıcısına yanıt
    Hocam 79.90 a düştü BF de de hala vergi üstü idi. 78 e falan düşmeli ki alınabilmeli vergisiz.
    Bazı bankalar euroyu dolara çevirip işleme alıyor hocam banka ile alakalı
  • 
Sayfa: önceki 89208921892289238924
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.