Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8921. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89198920892189228923
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 Kasım'dan beri PS4'ü gümrükte takılmış olan arkadaşlar;

14:14:08 ANTREPODAN ÇIKIŞ

yaptı. Herhalde hepimizin kargosu çıkış yapmıştır. Yarına gelir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

bende garanti için yada iade için gönderimlerde kargosunu sizin ödemeyeceginzden bahsetmiştim zaten ama amazon.de den bahsediyorum. amazon.com belki farklı prosedür izliyordur.

amazon.de nin bu konudaki politikasını bilmiyorum bana amazon.com daki arkadaş kargo parasını iade ederiz fln demedi ama bakalım görüşücem onuda belki iade ederler.
  • Reppu kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel bir makina o şimdi chat ile görüşeceğim kargoda bir sorun var. Eğer kargo işini düzeltirsem alabilirim valla o fiyata kaçabilecek gibi değil. TR de 3000 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Ups 30 euroluk kahve makinesini gumruklemis :)

42 euroluk Akulu vidalama makineside ayni sekilde gumruklenmis.

İki urununde faturasini attim. Amazona nasil geciririz diye baya ugrasiyolar

• Kim dedi? Yok öyle bir şey. 40-45 gün bekleyeceğiz daha rahat. Bu kadar beklettikten sonra göndermezlerse bas bas bağırırım valla. İptal edeceklerse şimdi etsinler.
  • LostCokBozdu L kullanıcısına yanıt
    Dostum iade faturası gibi bir evrak düzenleniyordu onu yapıştırıyorsun evrakın üstüne bir tanesini de içine atıyorsun.
  • AEIWRO20000356299 iparcel kodlu kargom hiç bir kargoda yok arkadaşlar ups de yok yurtiçi de yok nasıl yapabilirim takibini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

30 Kasım'dan beri PS4'ü gümrükte takılmış olan arkadaşlar;

Hocam yanlış anlamayın da siz bunu yazınca forumdakilerin sevinmesi mi lazım ya da bir şey mi yapmak gerekiyor vallahi okudum ama ne yapacağımı anlamadım. Buraya yazıldığına göre bir faydasının olması bir amacının olması gerekir mesajın. Acaba ben mi bilmiyorum. Fırsat paylaşıldı da gizli mesaj mı içeriyor? Yanlış da anlayabilirsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

30 Kasım'dan beri PS4'ü gümrükte takılmış olan arkadaşlar;

Değişen birşey yok hocam bende
  • Columbia ürün kodları Tr de farklıymış amazondan aldıklarımızı burada değiştiremiyoruz

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: eg90

ben geçen sene amazon abd ye gömlek iade etmiştim, kargo kutusu değil zarf içinde gönder o zaman daha hesaplı 18 TL tutmuştu.

Hocam iade ile ilgili bi sorum var, bende dün ayakkabı iadesi yaptım ABD'ye amazona 40 TL tuttu, gönderiyi yaptıktan sonra takip numarasını fln herhangi bir yere bildirmemize gerek var mı? yoksa gidince onlar direk bakıp iademi yaparlar?
  • Amazon.com 'da Hunter Marka tavan vantilatörlerine bakıyorum fiyatlar harika fakat çoğu üründe TR gönderimi maalesef yok :( olanda ürün kadar kargo fiyatı var
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim sayende. Bizim Ufaklık kamerayı elime verdi tanıtım yapacam youtubede dedi:) Bende kırmadım 5 - 10 sefer tekrarla bir çekim yaptık. Bu karede videodan. Youtuber olucakmış. çok para varmış:) daha 6 yaşında ama bilmediği yok:) Kulaklığı ufaklığa aldım. varımız yoğumuz onlar. Çok teşekkur ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ragenevil

Columbia ürün kodları Tr de farklıymış amazondan aldıklarımızı burada değiştiremiyoruz

Devam edin böyle. Columbia niye gönderilmiyor mesajlarınızı da görürüz yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 6 Aralık 2016; 16:1:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadSing3r

Bayanlar için önerebileceğiniz rahat bot var mı?

Tavsiye bedava,
    Rahatlık, su geçirmezlik ve ısı yalıtımını bir araya getiren skechers'a sahip olmak için servet ödemene gerek yok: (ayağınızın ka_tel dalmaçyalısı :)))
    https://www.amazon.com/Skechers-Womens-Descender-Winter-Black/dp/B00VMDYXHK/ref=sr_1_5?s=apparel&ie=UTF8&qid=1481029054&sr=1-5&nodeID=679380011&keywords=skechers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakianboy -- 6 Aralık 2016; 16:4:27 >

• Ps4 oyunları mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeonEyes L kullanıcısına yanıt
    hocam pttden aldığın takip kodunu amazon... mail olarak at şu sipariş numaralı ürünü .... kodu ile tarafınıza iadesini yaptım diye, bilgilendirme adına.
  • Febr kullanıcısına yanıt
    Tartışmanızı bilmem ama "altı üstü bir mühendis" lafına takıldım. "Altı üstü öğretmen-mühendis-hakim-doktor-teknik eleman(vasıflı insan gücü kısaca) vs." sayesinde kalkınır bir ülke kalkınırsa "Altı üstü alenen yalancı-hırsız-üç kağıtçı-görgüsüz müteahhit" ile filan değil onlar yalnızca kendilerini ve çevrelerini kalkındırır çoğunlukla hak yiyerek. 2.dünya savaşı sonrası Almanya'ya kalan tek miras vasıflı insan gücüydü, ne kadar kısa sürede ayağa kalktıklarını şu anda ne halde olduklarını takdirinize bırakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarix -- 6 Aralık 2016; 16:8:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakura_tr

Hayırlı olsun hocam, Last of Us'da türkçe desteği olup olmadığına bakabildiniz mi?

Ps4 henüz elime ulaşmadığı için deneme fırsatım olmadı malesef.
  • amazon siteleri içinde kısmen kaz tüyü içeren ve fiyatı en uygun orta halli montlardan birinin linki (başka arkadaşlar ara sayfalarda da değinmişti bu üründen almasam da kendilerine teşşekür ederim)

Jack Wolfskin 58.64 Euro (vergi düşecek ama cüzzi bir kargosu var)

https://www.amazon.it/Jack-Wolfskin-Piumino-Zenone-Altis-ZENON/dp/B01FRR4ELG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481029592&sr=8-1&keywords=jack%2Bwolfskin%2Bzenon&th=1&psc=1

• 
Sayfa: önceki 89198920892189228923
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.