Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8919. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89178918891989208921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen benim 28'inde yola cıkan kargom için dün teslim edileceği söylendi, dün akşam irtibata geçtim en geç salı yani bugün teslim edileceğini ve özür dilediler, eğer bugün de gelmez ise telafi edeceklerini söylediler bakalım ürün ne zaman gelecek.
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Ürün tuzlaya gelecekti. Ama kocaeliye dondu acaba bir sorun mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frontoza3

Arkadaşlar BF den aldığım Logitech RGB G910 Orion Spark Mechanical Gaming Keyboard bugün elime geçti. TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Kullanım halinde (Açık halinde) bir foto paylaşır mısınız Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 6 Aralık 2016; 15:8:44 >

• Almadığınız için geri dönmüş , ptsyi arayın buraya yazmak yerine.
  • Kargo teslim edilemediği için PTS merkezine geri gönderilmiş hocam
  • Corsair kasaları çok sade ve şık duruyor. Obsidian 750d denk gelirse almayı planlıyorum. Ekimde 91 euroya düşmüş.100 euro felan olursa çok iyi fiyat.

Diğer parçalara göre monitör geri kalmış gibi :)
  • Erdo4 kullanıcısına yanıt
    Ne zamandır aklımdaydı yeni aldım hocam :) Valla fiyatına göre harika bir masa gerçekten taş gibi.
  • Kargo bekleyenlere duyuru

Yurtiçi takip numaraları bugün düştü, yarın elinize geçer. Benim paketin birisi dağıtıma çıkmış birisi daha Güneşli'de.
    www.pts.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Aralık 2016; 15:16:40 >
  • draco1987 D kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım hocam malesef i parcel kodu var ama kargo i parcelde değil. Müşteri hizmetleri de bilmiyor tam olarak nerede olduğunu sadece bize verdikleri tarihe göre konuşuyorlar. Com olsa anında telafi ederdi fakat almanya sitesi bu konuda daha bir sabırcı bizim sitelerimize yakın bir anlayış sürüyor.
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    Hocam 27" 2K IPS monitör alacağım da, şu an biraz toparlamam lazım kendimi :) Oyuncu değilim. Arada bi CS falan atmak dışında hiçbir oyun oynamıyorum neredeyse. O açıdan sorun olmuyor :) Çift monitör lazım işlerim için. Zaten sırada da o var inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eg90

ben geçen sene amazon abd ye gömlek iade etmiştim, kargo kutusu değil zarf içinde gönder o zaman daha hesaplı 18 TL tutmuştu.

Ürünün kendisi 6 kg ağırlığında ve kendi kutusu içinde.
    PTT sitesinden kargo ücretini sorgulatıyorum 200 lira çıkıyor.Ben bu ürüne 200 lira vermedim ki
    Amazon.de kargo ücretini iade etmezse ben ne yaparım
    Amazon bana sattığı üründen nasıl para kazanıyor
    Amazon'nun PTT ile anlaşması olabilir mi?

Aklımda deli sorular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Ne zamandır aklımdaydı yeni aldım hocam :) Valla fiyatına göre harika bir masa gerçekten taş gibi.

gerçekten muhteşem bir masa, güle güle kullan. 5-6 aydır kullanıyorum, taş gibi..
  • Razer Diamondback - Chroma Ambidextrous Gaming Mouse
    40$
    https://www.amazon.com/gp/product/B015WCV6QM

• Daha önce sormuştum, tekrara düşücem belki ama cevap bulamadım. Amazon.de'den Zippo çakmak siparişleri neden Türkiye'ye gönderilmiyor? Amazon.com'da gönderilenler var ama hep nfl takımlarının çakmakları. Düzgün bir şeyler ordan da gelmiyor.
  • Hocam normalde i parcelin kendi sitesinden takip ediyorum kargoyu ama orda boyle bisey yazmiyor.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DEC1F0395 -- 6 Aralık 2016; 15:19:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LostCokBozdu L kullanıcısına yanıt
    Sana bir şey söyleyim, amazon kargo iade ücreti ödemek zorunda değilmiş bana konuştuğum müşteri hizmetleri görevlisi böyle söylemişti ama sonra muhasebe görevlisi sanırım iletişimsizlikten dolayı kargo ücretini iade etmişti, sen taahhüt al yoksa sıkıntı dostum 200 TL büyük meblağ. sen pttden bir hesaplattır yinede git zarfın içine koymaya çalış :D
  • Hocam denk gelirseniz bana da haber verirseniz sevinirim. Dell monitörler bir türlü ucuzlamıyor.
  • https://www.amazon.de/Logitech-Ultra-leichte-Gaming-Tastatur-Nummernblock-Tastaturlayout/dp/B016A3IZXY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481026730&sr=8-1&keywords=g410

Murat bu klavyeyi sipariş vermeyi düşünüyorum. sadece z harfinin yeri farkı onları söküp yer değiştirsem nasıl olur ne diyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lprytk

quote:

Orijinalden alıntı: draco1987

amazon.de'nin maalesef Amazon.com'un seviyesine yaklaşması için daha çok yol alması gerekiyor

2 hafta önce Amazon.com'dan bir sipariş vermiştim. Yaklaşık 2-3 gün ürün kargoya verilmeyince yardım bölümünden neden siparişimin gönderilmediğini sordum. Amazon.com müşteri hizmetleri temsilcisi özür dileyerek kendilerinden kaynaklı bir problem olduğunu belirterek beni mağdur etmemek için hızlı kargo ile ürünümü gönderdiğini belirtti. Bakın benim herhangi bir talebim olmadan müşteri temsilcisi kendi insiyatifi ile hızlı kargoya verdi ürünü... ürün gümrüğe takılmasa 2 gün içerisinde teslim edilecekti. Burada amazonun bir hatası yok tabi...

Gelelim bugüne. 26 Kasımda Amazon.de'den bir ürün aldım. 28 Kasım'da ürünün kargoya verildiğini ve 8 Aralık'ta teslim edileceği bilgisi verildi sistemde.. ben de bugüne kadar ara ara kargo takip kodundan iparcel'e girip baktım. Fakat hiçbir gelişme gözükmüyordu kargo hareketlerinde.

Ben de iparcel'e mail atarak durumu sordum. i-parcel'den gelen cevap. Amazon.de bize bazı bilgileri verdi fakat ürününüzü teslim etmediği için henüz kargonuz yola çıkmadı. Bu yüzden Amazon.de ile iletişime geçmem gerektiği söylendi.

ben de Amazon.de'ye bu durumu açıklayan mail attım. Mail'e gelen cevapta 14 Aralığa kadar beklemem gerektiği. Bu tarihi kadar ürünü teslim almazsanız TEKRAR gönderileceğini söylediler.

Tekrar maile cevap yazarak. Neden 14 Aralığa kadar beklemem gerektiğini sordum ve neden gönderilmeyen bir ürün için takip kodu vererek 8 Aralık teslimat tarihi verdiklerinizi sordum.

Gelen cevap ukalaca yardımcı olamayacaklarını ve 14 Aralığa kadar beklemem gerektiği idi.

Tekrar cevap yazdım ve bu sefer ekran görüntüleri ile neden gönderilmeyen bir ürünü göndermiş gibi gösterdiklerini ve neden 14 Aralığa kadar beklemem gerektiğini sordum..

Bu sefer telefonda aradılar. Türkçesi oldukça bozuk birisi ile konuştum durumu anlattım. Ürünümün kargıya verilmediğini tekrar ilettim. Telefondaki bayan oldukça şaşırdı ve durumu inceleyip tekrar arayacağını iletti.

Tekrar aradı ve ses kaydı gibi aynı şeyleri anlatarak sistemde bir hata olduğunu ayın 14'üne kadar beklemem gerektiğini bu tarihe kadar ürün elime geçmezse (göndermediği ürünü) tekrar yollayacağını iletti.

Sonuç olarak yaklaşık 10 gündür ürünüm kargoya verilmedi fakat sistemde verilmiş gibi gözüküyor ve ben sistem hatası yüzünden ayın 14'üne kadar beklemek zorundayım. Ayın 14'ünde kargoya verilen ürün 10 günde gelse tam 1 ayda ürünü almış olacağım

Amazon.de henüz olmamış...

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

ürünü göndermemiş değiller. takp kodu vs belli sadece daha amazonun kendi iç taşıma sisteminden çıkıp i parcel'e verilmemiş. elektronik olarak böyle bir kargo gelicek denmiş takip koduyla.

amazon.de'den kaç kere alışveriş yaptım son tarihi neyse o zamana kadar geliyor. eğer gelmezse bir çözüm bulurlar. zaten ürünü alırken size tahmini teslimat tarihi söylüyor bunu bilerek alışveriş yapıyorsunuz. o tarihe kadar neden vermediniz, neden bekletiyorsunuz demek saçma oluyor ki zaten adamlarda son güne kadar bekleyin diyorlar.

dediğiniz gibi elektronik olarak kargo firmasına bilgi verilmiş ama ürün kargo firmasına teslim edilmemiş..

sizinle de anlaşamadık :)

ben adamlara neden ürünüm teslim edilmedi demiyorum. neden kargoya teslim etmediğiniz bir ürün için ayın 14'üne kadar beklemem gerekiyor diyorum.

hiçbir zaman amazonun teslimat gününü dikkate alıp şikayette bulunmadım.

• 
Sayfa: önceki 89178918891989208921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.