Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8920. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.270
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89188919892089218922
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah razı olsun hocam. Siz de güle güle ağız tadı ile kullanın inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

wmf nin seramik uçlu tuz-baharat öğütücüsü dip fiyat
    bizde tanesi 249 tl .de de ikisi 29.99 euro
    https://www.amazon.de/W...d_r=CC9VA0KA21TY1GWXAJC7

Bu nasıl bir fiyat farkıdır, nasıl bir kar marjıdır yahu. :) Şekil duruyorlar açıkçası.

• LostCokBozdu L kullanıcısına yanıt
    Hocam z533 bende cızırtı yapıyordu amazon.de'ye söyledim yenisini gönderiyorlar. Kargo ücretinin yüksek tuttuğunu söyleyince bana sizde kalabilir bağışlarsınız dedi.
    http://i.hizliresim.com/6r8BVW.jpg
  • Hocam naptin 760T'yi sattin mi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.com ürünü kargoya verilme aşamasında ücreti çekiyordu. .de ise ürünü kargoya vermiş gibi takip numarası verilip ücreti çeliyorlar. İşin garip kısmı 1 aralıkta sipariş verilen ürünü 22 aralık teslim dediler tmm dedik. Ürünü o gün kargoya vermişler gibi parayı çektiler. 5 gündür kargo i-parcel' e teslim edilmedi.
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

G502 geldi G600'ün ışıklar söndü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 6 Aralık 2016; 15:30:1 >

• hala ddr 3 ram indirmi yok. şaka gibi
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam. Valla Dell de Asus da 1 kuruş kıpırdamadı BF de... Benim beklediğim monitör modelleri:

LG 27UD68-P 27-Inch 4K UHD IPS

ASUS MX27AQ 27" 2K IPS

Dell UltraSharp U2715H 2K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 6 Aralık 2016; 15:42:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eg90

Sana bir şey söyleyim, amazon kargo iade ücreti ödemek zorunda değilmiş bana konuştuğum müşteri hizmetleri görevlisi böyle söylemişti ama sonra muhasebe görevlisi sanırım iletişimsizlikten dolayı kargo ücretini iade etmişti, sen taahhüt al yoksa sıkıntı dostum 200 TL büyük meblağ. sen pttden bir hesaplattır yinede git zarfın içine koymaya çalış :D

Taahhüt aldım.Capsde aldım.

Ürünü gönderirken alacaginiz makbuzu ise .....adresine mail atarak ödemis oldugunuz kargo ücretinin hesabiniza geri yansitilmasini saglayabilirsiniz.

Peki bir şey soracağım.Kutunun üzerine bir şey yapıştırmam felan gerek mi?Çalışan bu adrese gönderin demiş başka bir şey dememiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Kargo bekleyenlere duyuru

Yurtiçi takip numaraları bugün düştü, yarın elinize geçer. Benim paketin birisi dağıtıma çıkmış birisi daha Güneşli'de.
    www.pts.net

O zaman yeni bir kargo fursayısyla başbaşayız. Kargo resimleri, kargo hareketleri, hep aynı ürünün resimleri vs off yandık harbiden :) demek ki kendini tatmin etmenin başka bir yolu bu. Yanılıyor muyum acaba? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Ne zamandır aklımdaydı yeni aldım hocam :) Valla fiyatına göre harika bir masa gerçekten taş gibi.

Masa marka model ve fiyat nedir hocam ben de masa bakiyorum bu aralar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Ne zamandır aklımdaydı yeni aldım hocam :) Valla fiyatına göre harika bir masa gerçekten taş gibi.

gerçekten muhteşem bir masa, güle güle kullan. 5-6 aydır kullanıyorum, taş gibi..

Varmı masanın linki?

Herkesin kargosu gelsede şu konuda bizde rahat etsek. Mesajların, %90ı kargo sıkıntısı (aslında sıkıntı bile değil)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

Hocam z533 bende cızırtı yapıyordu amazon.de'ye söyledim yenisini gönderiyorlar. Kargo ücretinin yüksek tuttuğunu söyleyince bana sizde kalabilir bağışlarsınız dedi.http://i.hizliresim.com/6r8BVW.jpg

Telefonda mı söylediniz yoksa mesajlaşmayla felan mı?
    Ben konuştuğum müşteri hizmetleri görevlisine söz verdim gibi birşey.
    Bir daha mı arasam bu sefer de kargo ücretinin çok tuttuğunu söylesem.Siz nasıl yaptınız

Elinizdeki ürünü asagidaki adrese PTT Kargo ile göndermenizi rica ederim.

Amazon-Rücksendezentrum
    Amazon-Str. 1
    36242 Bad Hersfeld
    Deutschland

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostCokBozdu -- 6 Aralık 2016; 15:34:47 >

• Yarın oyunlarda indirim varmış merakla bekliyorum 11 gibi filan başlıyo sanırım indirimler. Amazon.comda bilmeyenlere duyurulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LostCokBozdu L kullanıcısına yanıt
    Telefonda görüştüm.
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    abuzerov kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocam bir arkadaş daha sormuştu paylaşayım. Kargo dahil 210 TL aldım. Ebatları 130x80 cm. Sitedeki açıklamaya bakmayın siz.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

http://www.hepsiburada.com/dessenti-argento-rafli-ofis-masasi-sacramento-p-OFMBDESMS03044

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 6 Aralık 2016; 15:36:50 >

• abuzerov kullanıcısına yanıt
    Dessenti Argento

• Ups 30 euroluk kahve makinesini gumruklemis :)

42 euroluk Akulu vidalama makineside ayni sekilde gumruklenmis.

İki urununde faturasini attim. Amazona nasil geciririz diye baya ugrasiyolar
  • 
Sayfa: önceki 89188919892089218922
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.