Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8918. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89168917891889198920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Gerçekten de artık gümrükte her türlü ürünü açıp bakıyorlar.Benim Brita sürahi ve filtre setleri geldi dış kutu açıldığı gibi ürünün kendi kutusunu bile açmışlar.Yanında da Aukey wifi adapter vardı ne alakaysa onun şeffaf ambalajını bile açmışlar. Bakalım K70 rapidfire'ı bekliyorum umarım onu açmazlar.:(

Hocam brita linkini alabilir miyim? Bir de ne kadara sipariş verdiniz?
    https://www.amazon.de/gp/product/B001EHF29W/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

12 filtre ile beraber 39.99 euro idi.Vergi ve indirim düşünce 33 euroya gelmişti.

Eyvallah hocam tekrar düşerse link bulunsun alacağım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corsair C400 Kasamı eksikleri olsa da şu anlık tamamladım. Daha gelecek Ledli fanlar ve ledler var. Onlar gelene kadar şimdilik bu şekilde. Fotoğraflar telefonla çekildi. Daha kaliteli hallerini de yükleyeceğim inşallah.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Asıl atacaklarımı atmamışım:
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 6 Aralık 2016; 15:26:45 >

• LostCokBozdu L kullanıcısına yanıt
    ben geçen sene amazon abd ye gömlek iade etmiştim, kargo kutusu değil zarf içinde gönder o zaman daha hesaplı 18 TL tutmuştu.
  • Bana razer klavye geldi açmışlar bakmışlar hemde urunun kendisine kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Şaka gibi ya ps4 1 haftadır gümrükte bekliyor. Yurtiçi kargo misali gümrüğe gidip kendimiz mi alalım napalım

benimde öyle 3 aralıktan beri işlem yok, ilk defa böyle uzun süreli bekleme oldu. ilk ps4ü mü de amazondan almıştım, yetki belgesini hemen istemişlerdi, gönderdiğimin ertesi günü de ulaşmıştı. perşembeden beri hiç bir hareket yok. aradım bu haftaiçi teslim edilir dedi.
  • Gün geçmiyor ki bir kişi daha block listesine katılmaya dursun
  • Bizim Adata SSD'lerden hala ses yok.6-10 Güne sözde göndereceklerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayseriCep

@MühendisMurat

Hocam xbox one s 500gb aldım wherehouse dan şu an vergi çıkmış 120tl. Almalımıyım mantıklımı oluyor 800tl gibi bi rakama gelecek vergi dahil. Yanında da fifa2017 oyun var. Birde amazon bu vergi iadesini yapmaz sanırım.

trde 1300 tl bence almalısın iyi fiyata almışsın

• amazon.de'nin maalesef Amazon.com'un seviyesine yaklaşması için daha çok yol alması gerekiyor

2 hafta önce Amazon.com'dan bir sipariş vermiştim. Yaklaşık 2-3 gün ürün kargoya verilmeyince yardım bölümünden neden siparişimin gönderilmediğini sordum. Amazon.com müşteri hizmetleri temsilcisi özür dileyerek kendilerinden kaynaklı bir problem olduğunu belirterek beni mağdur etmemek için hızlı kargo ile ürünümü gönderdiğini belirtti. Bakın benim herhangi bir talebim olmadan müşteri temsilcisi kendi insiyatifi ile hızlı kargoya verdi ürünü... ürün gümrüğe takılmasa 2 gün içerisinde teslim edilecekti. Burada amazonun bir hatası yok tabi...

Gelelim bugüne. 26 Kasımda Amazon.de'den bir ürün aldım. 28 Kasım'da ürünün kargoya verildiğini ve 8 Aralık'ta teslim edileceği bilgisi verildi sistemde.. ben de bugüne kadar ara ara kargo takip kodundan iparcel'e girip baktım. Fakat hiçbir gelişme gözükmüyordu kargo hareketlerinde.

Ben de iparcel'e mail atarak durumu sordum. i-parcel'den gelen cevap. Amazon.de bize bazı bilgileri verdi fakat ürününüzü teslim etmediği için henüz kargonuz yola çıkmadı. Bu yüzden Amazon.de ile iletişime geçmem gerektiği söylendi.

ben de Amazon.de'ye bu durumu açıklayan mail attım. Mail'e gelen cevapta 14 Aralığa kadar beklemem gerektiği. Bu tarihi kadar ürünü teslim almazsanız TEKRAR gönderileceğini söylediler.

Tekrar maile cevap yazarak. Neden 14 Aralığa kadar beklemem gerektiğini sordum ve neden gönderilmeyen bir ürün için takip kodu vererek 8 Aralık teslimat tarihi verdiklerinizi sordum.

Gelen cevap ukalaca yardımcı olamayacaklarını ve 14 Aralığa kadar beklemem gerektiği idi.

Tekrar cevap yazdım ve bu sefer ekran görüntüleri ile neden gönderilmeyen bir ürünü göndermiş gibi gösterdiklerini ve neden 14 Aralığa kadar beklemem gerektiğini sordum..

Bu sefer telefonda aradılar. Türkçesi oldukça bozuk birisi ile konuştum durumu anlattım. Ürünümün kargıya verilmediğini tekrar ilettim. Telefondaki bayan oldukça şaşırdı ve durumu inceleyip tekrar arayacağını iletti.

Tekrar aradı ve ses kaydı gibi aynı şeyleri anlatarak sistemde bir hata olduğunu ayın 14'üne kadar beklemem gerektiğini bu tarihe kadar ürün elime geçmezse (göndermediği ürünü) tekrar yollayacağını iletti.

Sonuç olarak yaklaşık 10 gündür ürünüm kargoya verilmedi fakat sistemde verilmiş gibi gözüküyor ve ben sistem hatası yüzünden ayın 14'üne kadar beklemek zorundayım. Ayın 14'ünde kargoya verilen ürün 10 günde gelse tam 1 ayda ürünü almış olacağım

Amazon.de henüz olmamış...

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 6 Aralık 2016; 14:58:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Togy'Iceman

Corsair K55 RGB Klavye ---http://amzn.to/2h6ZW2H 50 dolar

Bu zaten standart fiyat.Klavye mekanik değil.Benim de takibimdeydi ama ben olsam indirime girmeden almazdım.ZAten piyasada fazla bulunmuyor henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togy'Iceman

Corsair K55 RGB Klavye ---http://amzn.to/2h6ZW2H 50 dolar

50 dolar ama kargo da 29 dolar insanın zoruna gider 50 dolarlık ürüne 30 dolar kargo vermek.

• draco1987 D kullanıcısına yanıt
    amazon.de de bu ay büyük bir kargo sıkıntısı var gibi hocam verdikleri tahmini süre de normal değil zaten. Verdikleri süreye de 4 gün ekliyor müşteri hizmetleri ayrıca. Beklemekten başka bir çare yok hocam.
  • ........ ülkesinin vergi sistemini anlayan var mı?

geri iade ettiğim ürünün vergisini iade alamıyorum. neymiş geçiçi ithalat yapmam lazımmış. yani, o vergiyi ödediysen, unut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayseriCep

@MühendisMurat

Hocam xbox one s 500gb aldım wherehouse dan şu an vergi çıkmış 120tl. Almalımıyım mantıklımı oluyor 800tl gibi bi rakama gelecek vergi dahil. Yanında da fifa2017 oyun var. Birde amazon bu vergi iadesini yapmaz sanırım.

Vergi olayı tamamen şans. 183 euro ya warehouse deals'dan monitör aldım ki aşağı yukarı bana da 120-130 TL vergi çıkacaktı fakat benim ürünümü gümrüğe sokmamış I-Parcel ve vergi vermeden 670 TL ye geldi ürün
  • Hocam polar kac beden aldinz, oldu mu, normalde kac beden giyiyorsunuz

Tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: onami

amazon.de de bu ay büyük bir kargo sıkıntısı var gibi hocam verdikleri tahmini süre de normal değil zaten. Verdikleri süreye de 4 gün ekliyor müşteri hizmetleri ayrıca. Beklemekten başka bir çare yok hocam.

tahmini süre umrumda değil.. ürünü kargoya vermemişler ama takip kodu vermişler..

kargoya vermediği ürün için müşteri temsilcisi bana eline ulaşmazsa tekrar yollarız ayın 14 ünde diyor. sanki iyilik yaptığını sanıyor.

ben de diyorum ki kargoya bile vermediğiniz bir ürün için neden ayın 14'ünü bekliyorum. kargoya verin işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: draco1987

amazon.de'nin maalesef Amazon.com'un seviyesine yaklaşması için daha çok yol alması gerekiyor

2 hafta önce Amazon.com'dan bir sipariş vermiştim. Yaklaşık 2-3 gün ürün kargoya verilmeyince yardım bölümünden neden siparişimin gönderilmediğini sordum. Amazon.com müşteri hizmetleri temsilcisi özür dileyerek kendilerinden kaynaklı bir problem olduğunu belirterek beni mağdur etmemek için hızlı kargo ile ürünümü gönderdiğini belirtti. Bakın benim herhangi bir talebim olmadan müşteri temsilcisi kendi insiyatifi ile hızlı kargoya verdi ürünü... ürün gümrüğe takılmasa 2 gün içerisinde teslim edilecekti. Burada amazonun bir hatası yok tabi...

Gelelim bugüne. 26 Kasımda Amazon.de'den bir ürün aldım. 28 Kasım'da ürünün kargoya verildiğini ve 8 Aralık'ta teslim edileceği bilgisi verildi sistemde.. ben de bugüne kadar ara ara kargo takip kodundan iparcel'e girip baktım. Fakat hiçbir gelişme gözükmüyordu kargo hareketlerinde.

Ben de iparcel'e mail atarak durumu sordum. i-parcel'den gelen cevap. Amazon.de bize bazı bilgileri verdi fakat ürününüzü teslim etmediği için henüz kargonuz yola çıkmadı. Bu yüzden Amazon.de ile iletişime geçmem gerektiği söylendi.

ben de Amazon.de'ye bu durumu açıklayan mail attım. Mail'e gelen cevapta 14 Aralığa kadar beklemem gerektiği. Bu tarihi kadar ürünü teslim almazsanız TEKRAR gönderileceğini söylediler.

Tekrar maile cevap yazarak. Neden 14 Aralığa kadar beklemem gerektiğini sordum ve neden gönderilmeyen bir ürün için takip kodu vererek 8 Aralık teslimat tarihi verdiklerinizi sordum.

Gelen cevap ukalaca yardımcı olamayacaklarını ve 14 Aralığa kadar beklemem gerektiği idi.

Tekrar cevap yazdım ve bu sefer ekran görüntüleri ile neden gönderilmeyen bir ürünü göndermiş gibi gösterdiklerini ve neden 14 Aralığa kadar beklemem gerektiğini sordum..

Bu sefer telefonda aradılar. Türkçesi oldukça bozuk birisi ile konuştum durumu anlattım. Ürünümün kargıya verilmediğini tekrar ilettim. Telefondaki bayan oldukça şaşırdı ve durumu inceleyip tekrar arayacağını iletti.

Tekrar aradı ve ses kaydı gibi aynı şeyleri anlatarak sistemde bir hata olduğunu ayın 14'üne kadar beklemem gerektiğini bu tarihe kadar ürün elime geçmezse (göndermediği ürünü) tekrar yollayacağını iletti.

Sonuç olarak yaklaşık 10 gündür ürünüm kargoya verilmedi fakat sistemde verilmiş gibi gözüküyor ve ben sistem hatası yüzünden ayın 14'üne kadar beklemek zorundayım. Ayın 14'ünde kargoya verilen ürün 10 günde gelse tam 1 ayda ürünü almış olacağım

Amazon.de henüz olmamış...

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

ürünü göndermemiş değiller. takp kodu vs belli sadece daha amazonun kendi iç taşıma sisteminden çıkıp i parcel'e verilmemiş. elektronik olarak böyle bir kargo gelicek denmiş takip koduyla.

amazon.de'den kaç kere alışveriş yaptım son tarihi neyse o zamana kadar geliyor. eğer gelmezse bir çözüm bulurlar. zaten ürünü alırken size tahmini teslimat tarihi söylüyor bunu bilerek alışveriş yapıyorsunuz. o tarihe kadar neden vermediniz, neden bekletiyorsunuz demek saçma oluyor ki zaten adamlarda son güne kadar bekleyin diyorlar.

• Aha benim masanın aynısı
  • 
Sayfa: önceki 89168917891889198920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.