Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89138914891589168917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _recoo

quote:

Orijinalden alıntı: SrcnAkty

arkadaşlar PTS ref2 düştü biraz önce yurtiçi kargodan bakıyorum paket bana değil başkasına gidiyor ne yapmalıyım ?

Yurtiçi kargoyu arayıp sorunu oraya sorsan daha mantıklı olmaz mıydı?

hangi yurtiçi kargo şubesi telefonları açıyor ki ?
  • SrcnAkty kullanıcısına yanıt
    bende yasadım onu pts yi aradım izah ettim yetkiliye baglanıp yurtıcınıde aradım gıden yerden geri geldi bana tekrar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

quote:

arkadaşlar PTS ref2 düştü biraz önce yurtiçi kargodan bakıyorum paket bana değil başkasına gidiyor ne yapmalıyım ?

Yurtiçi kargoyu arayıp sorunu oraya sorsan daha mantıklı olmaz mıydı?

hangi yurtiçi kargo şubesi telefonları açıyor ki ?

Şube açmıyorsa çağrı merkezini arayabilirsin. Ben genellikle aradığım şubelerden cevap alıyorum.
  • amazon.de uzerinden ilk alisverisimi yapacagim. herhangi bir kupon kodu veya indirim elde edebilecegim yontem var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinemaximum2016

Arkadaşlar sizce hangi kasayı alayım
    https://www.amazon.de/gp/product/B017XPP9KK
    https://www.amazon.de/C...h%C3%A4use/dp/B017XPPB1M

400C iyidir, epey satın alan oldu, olumsuz yorumu olanı görmedim burada.

• Gerçekten de artık gümrükte her türlü ürünü açıp bakıyorlar.Benim Brita sürahi ve filtre setleri geldi dış kutu açıldığı gibi ürünün kendi kutusunu bile açmışlar.Yanında da Aukey wifi adapter vardı ne alakaysa onun şeffaf ambalajını bile açmışlar. Bakalım K70 rapidfire'ı bekliyorum umarım onu açmazlar.:(
  • SrcnAkty kullanıcısına yanıt
    Pts ye toplu mail vs mi atsak şu lanet yurtiçi Kargodan vazgecsinler..

Cuma şubeye gelen kargo hala teslim edilmedi. Arayınca da hava şartları yada özel bir durumdan dolayı teslim edilemedi diyor. Bu arada Istanbul'dayım, kar yağdı da yollar mı kapandı, tsunami mi oldu haberim yok?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet07

bende yasadım onu pts yi aradım izah ettim yetkiliye baglanıp yurtıcınıde aradım gıden yerden geri geldi bana tekrar.

pts yi aradım hemen ilgileniriz dediler adamlar iyi bu konuda umarım sorunsuz gelir blue yeti :D
  • Arkadaşlar evde actifry kullanmaktayız. Ürün biraz eskidiği için kararsızlıkla dünhttps://www.amazon.de/gp/product/B00BS97UUA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 şu ürünü 150 Euroya aldım. Kullanan var mı? Actifry'a göre artıları eksileri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 6 Aralık 2016; 13:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Pts ye toplu mail vs mi atsak şu lanet yurtiçi Kargodan vazgecsinler..

Cuma şubeye gelen kargo hala teslim edilmedi. Arayınca da hava şartları yada özel bir durumdan dolayı teslim edilemedi diyor. Bu arada Istanbul'dayım, kar yağdı da yollar mı kapandı, tsunami mi oldu haberim yok?

hocam geçen hafta benim koltuk geldi, tamamen açık ve ıslaktı ama eksik parça çıkmadı Allah'tan
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    dün bu şekilde düştü ptsye bu hafta içine kadar elime geçermi sizce beyler hafta sonu uzun yola gidiyorum 1 haftalığına tutuştum biraz

• www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-giyim-aksesuar-erkek-sifir-columbia-bot-north-plains~42.5-371130416/detay

Siz o kadar Columbia'lara para verip durun millete yurtdisindan hediye geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Gerçekten de artık gümrükte her türlü ürünü açıp bakıyorlar.Benim Brita sürahi ve filtre setleri geldi dış kutu açıldığı gibi ürünün kendi kutusunu bile açmışlar.Yanında da Aukey wifi adapter vardı ne alakaysa onun şeffaf ambalajını bile açmışlar. Bakalım K70 rapidfire'ı bekliyorum umarım onu açmazlar.:(

Ben de h100i v2'yi bekliyorum inşallah bozmazlar

Daha önce koltuk gelmişti onu da açmışlar belli

• sinanemre112 kullanıcısına yanıt
    bizde aldık 400c perşembeden bu yana gümrükte. ups sağolsun çok hızlı hallediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Febr

Sadece konu sahibinin "TR'nin En Büyük Amazon Rehberinin bu ünvanını koruması için görmek istediklerinizi bana mutlaka aktarın" önerisine cevap verdim.

Neden mi? Ona da girelim madem:

Kimi zaman konu içerisinde insanlara ters denebilecek cevaplar verilebiliyor. Ne olursa olsun kimseye bu şekilde cevap verme hakkı yok kimsenin. Cevap vermeme özgürlüğü elbette ki sonsuz ama insanlara bu şekilde davranamayız.

(Ki dikkatinizi çekerim, tepki göstermiş olduğunuz mesajımı 7 kişi beğenmiş. Sizin bana verdiğiniz tepkiyi de 15 kişi beğenmiş. Bunu tam bir istatistik olarak değerlendiremesek de bir fikir verecektir.

MühendisMurat kardeşimiz ciddi bir özveri örneği göstererek konuyu faal tutmaya uğraşıyor, zaman ayırıyor, yardımcı olmaya çalışıyor lakin şöyle bir gerçek var ki Türk milleti olarak okumayı seven bir millet olmadığız için insanlar sadece kendi işine yarayan kısmı kullanıp -af buyrunuz- VURKAÇ yapmaya çalışıyor.

Bu, her türlü ortamda ne yazık ki böyle.

Şimdi okumaz ve karşısındakini dinlemez bir millet olduğumuz bu kadar aşikarken böyle bir sosyal platformda insanların muazzam davranmalarını beklemek biraz ütopik, davranmadıkları zaman tepki vermek de haksızlık.

Sonuç olarak ya bu toplum içerisinde, toplumun tüm dinamikleriyle yaşayarak (elimizde her şeyi düzeltecek sihirli bir değnek yok çünkü) paylaşım yapacağız, ya da hiç yapmayacağız.

Yıllardır binlerce tip insan çeşidi gördüm ama bu kafayı ilk kez görüyorum. Resmen cehaleti ve okumamayı savunup biraz daha zorlasanız meşrulaştıracaksınız.

Ne demek yani toplum dinamikleriyle beraber yaşacağız ? Ne demek ne yazıkki böyle ? iyi oldu o zaman hep böyle kalalım, bu nasıl bir savunma şeklidir ? Aklım fikrim almıyor. Sonsuza kadar bu toplum hep aynı mı olacak, okumayarak, araştırmayacak, sorgulamayacak ? ee nereye kadar böyle ? bak zamanında bu tarz davranış sergileyip başka milletlere el açanlar yüzünden az daha şuan belki bu yurtta olmayacaktık, Allah'a şükür akla, bilime önem veren birisi çıktı da şuan başkasının himayesinde değiliz veya ülke diye ufacık bir alana sıkışıp kalmadık.

Herkes kendi elinden geleni ortaya koysun okuyanlar da çıkar elbet, bu şekilde mutlaka etkileşim olur istediği cevabı hazır bulamayan bir yerden başlar. Okumayı sevmiyorsa burada işi yok diyorum bende kısaca, burada kurallar var ona uyulacak, uymayan faydalanamaz zerre kişi ayırmadan söylüyorum bunu, yöneticiye de aynı şeyi yazdım kıdemliye de kurmaya da, babam gelse o da okuyacak... Biz burada kimseden para istemiyoruz, özel bir şart koşmuyoruz, elimizden geldiğince herkesin katkıları ile bir rehber oluşturmuşuz, yapılması gereken tek şey : OKUMAK! Bu kadar ayan beyan her şey açıkken hala kendini ACİZ duruma sokup yardım dileniyorsa(istemek farklı bir şey) hiç kusura bakılmayacak, tölerans yok.(zamanında o da gösterildi gördüğümüz tek şey : SUİSTİMAL!) Bu başka bir şey çünkü resmen insan kullanmak insanı salak yerine koymak...

Bütün bunlara rağmen hala bir de kalkıp insanlara abuk subuk yakıştırmalar yapmaya kalkarsanız sizi burada kâle alan olmaz, okumaktan araştırmaktan korkmayalım bu kadar bak biz bunları yapmazsak bizim yerimize başkaları yapar sonra kendi ülkemizde neden bu kadar saçmalık yaşıyoruz diye sorarız kendi kendimize...

Son olarak insanlara öyle böyle davranamayız falan yazmışınız da her insan hakettiği cevabı alır sizin gibi polyannacılık oynayamıyoruz maalesef, siz sadece işinize yarayan kısmına bakıp, 3-5 mesaj okuyup çıktığınız için bunları söylemesi kolay biz o noktayı aşalı çok oldu, cehaleti savunmak yerine biraz empayi yapmayı deneyin. (Cevap vermeye yorulmayın, daha fazla zaman ayırmayacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Aralık 2016; 13:49:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rerolpxe

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    dün bu şekilde düştü ptsye bu hafta içine kadar elime geçermi sizce beyler hafta sonu uzun yola gidiyorum 1 haftalığına tutuştum biraz

Belli olmaz hocam. Ref2 düştükten 2 gün sonra geliyor genelde. Yani yarın ülkeye girerse cuma günü gelir en erken.

• edit: 10 tane mesaj geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 6 Aralık 2016; 13:52:49 >
  • Hocam geçen söyledim ama sanırım gözünüzden kaçtı. Ana konudada yazıyor;

Acer xb241h 350$+kargo (dip) değil artık. Tekrar 396$ oldu. Düzeltirseniz iyi olur bence.

Eğer benim yanlışım varsa uyarın, ki çok sevinirim zira almayı planlıyorum bunu :D

link:https://www.amazon.com/Acer-Predator-XB241H-bmipr-1920x1080/dp/B01C05C1OK
  • Wish list e eklediğim ürünlerin fiyatı kademeli olarak artıyor, yılbaşı nedeni ile önce fiyatları artırıp sonra indirim yapmış gibi norml fiyatlara çekecekler gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 89138914891589168917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.