Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8913. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.918
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89118912891389148915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazon android uygulamasında ülke olarak almanya seçilse bile dil Türkçe olmuyor, ios uygulamasında da böyle mi ?
  • ios'ta da olmuyor
  • mr.yasoo kullanıcısına yanıt
    Uzaktan kumanda avrupa versiyonlarında var. Amerikada yoktu.
  • Vesile olan herkese teşekkurler
    Ürünlerim geldi
    Kaldı ps4:)

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• Koreli01 kullanıcısına yanıt
    Yani kullanmadan da camı içten yakarak buğulaşmayı önlediğini söyleyenler var ama ben denemedim maskenin silikonunu yakarı diye. En guzeli bu sprey olayı her 2 cama içten 2 fıs fıs sonra ovalama tamamdır :)
  • Yurtiçi kampanyalara bakıyorum, şu anda tek gerçek kampanya ve sıcak fırsatlar amazon alışverilerinde gözüküyor. Ayrıca bu kadar avantajlı alışverişlerin yanı sonra amazon'un sunduğu müşteri memnuniyet de gerçekten muhteşem. Bu başlık altında, yurtiçi kargo firmalarının yarattıkları dışında amazon kaynaklı oluşmuş bir mağduriyet de doğru düzgün okumadım...
  • https://www.amazon.com/gp/product/B016703RXS/ref=ox_sc_sfl_image_5?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB K|NGP|N $420.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Reese -- 6 Aralık 2016; 12:28:7 >
  • Ya biktim arkadas co.uk , com , de hepsinin faksina attim hesap ekstremi hala ses yok bu ne ya herkes musteri hizmetlerinden memnun bence rezil bir durum hala acilmadi hesabim bloklu
  • mersin123 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk alışverişim değil zaten takıldığım konu şu 450 tl gibi bir ücret kredi kartı limitimden bloke oldu ve bekleyen provizyon işleminde onay sürecinde bekliyor. 01/12/2016 tarihinde işlmi ve iptali gerçekleştirmişim ;) sormamın amacı ise beklemekten başka irtibata geçmem gereklimi bununla ilgili bilgi almak istemiştim kardeşim ;) sabırsızlıkla değilde başka yapmam gereken varmı diye yazdım cevabınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emocan08

Selam arkadaşlar 2 gün önce bot aldım ama kredi kartında hiç işlem gözükmüyor provizyonda bekleyen işlemler arasında da yok neden acaba

Sipariş durumunuz gönderime hazırlnıyor derse,kredi kartınızın bekleyen provizyonlarına düşecek,ürün kargolandıktan sonrada dönem içi hareketlerinize yansıyacak
  • Bu ups ne saçma bir firma ya. 30 unda yetki yazısını gönderdiğim halde adamlar 2 sinde işleme alıyorlar. Bugün dahi gümrük memuru kontrol etmemiş ve ne zaman edeceği belli değil. Sinir olmamak elde değil.
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    çok iyi. ben şunu almıştım kargoyla 27.04 dolarahttps://www.amazon.com/gp/product/B00JPZTE76

bu 2 katı kapasitede kargoyla 25.06 dolara geliyor. ihtiyacı olan alabilir
  • Hocam ilk sayfadaki 100 euro hediye kartı alımına 5 euro hediye çeki için söyle bir mail geldi. Alacak olan arkadaşların bilgisine

Amazonu tercih ettiginiz icin tesekkür ederim.

Bahsettiginiz kampanya malesef 17.11.2016 tarihine kadar gecerli idi. Dolayisi ile 5 Euro hesabiniza yansimayacaktir.

Hosca kalin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.yasoo

sevgili forumdaşlar, creative soundblaster omni kutu içeriğinde uzaktan kumandanın sadece amerika versiyonunda ve amerika dahilinde satılanlarda olduğu onun haricinde avrupa ve asya versiyonlarında bulunmadığı araştırmalarım sonucu öğrenmiştim. Son olarak siparişini de. den verdiğim ve açıkçası uzaktan kumanda beklemediğim omni kutu içeriğinde uzaktan kumanda ile geldi.Şansmıdır yoksa yeni versiyonmudur bilemedim ama sizinle paylaşmak istedim..Fotoğrafta da görüleceği üzere sağ üstte ''inculuding remote controller'' ibaresi ve kumandanın resmi var..de. deki ürün bilgilerinde de uzaktan kumandasız versiyonun resmi olduğu gibi ürün bilgilerinde de uzaktan kumandası vardır yazmıyor.

dün benim de geldi içinden kumanda çıktı .de'den sipariş vermiştim :)

• benim ps4 cumartesi geldi tam 1 haftada geldi. 3 gün gümrükte bekledi sadece. bakıyorum cumartesiden beri sadece 1 kişinin ps4 ü gelmiş. gümrük memuru falan fıstık hikaye arkadşlar. ben cihaz gelene kadar elli kere aradım bence o yüzden gönderdiler. cumartesi günü gönderim bile olmuyordu normalde. sürekli arayın üstüne düşün fırça kayın.
  • Mr Reese kullanıcısına yanıt
    gtx 1070 fiyatına 980ti mantıklı mı sence?
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    durup dururken mi çekti.Bende tanımladım acemisiyim boş yere bişi çekmesinler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

durup dururken mi çekti.Bende tanımladım acemisiyim boş yere bişi çekmesinler?

Yok hocam kartin gecerliligini kontrol ediyor. Geri yatiriyor sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrregya

teşekkürler hocam 3 yıldır sayende ucuz alışveriş yapıyoruz fırsat kaçırmıyoruz

Eksik olmayın, sizinde katılımlarınızı bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 89118912891389148915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.