Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89088909891089118912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Computer Vision'dan ekmek yiyen birisi olarak bayildigimi soyleyebilirim :

• Eğer kalkmadıysa ilk sayfada vardı 64 pound'a geldi kargo dahil bana.https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00MNP9PD8
  • Murattuyarr M kullanıcısına yanıt
    Paylaşmayın arkadaşım yahu, her taraf sırt çantası olacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanemre112

Razer Kraken 7.1 Chroma RGB Işıklı Sound USB Oyun Kulaklığı - (Surround Ses, PC ve PS4 için İçe Katlanabilir Mikrofon) Siyah (RGB Işıklı)
    https://www.amazon.de/Razer-beleuchtetes-Surround-einziehbaren-Beleuchtet/dp/B00MVT7BAA/ref=as_li_ss_tl?s=computers 58 euroya geliyor.

Ben kullandım hiç memnun kalmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AndrewRayel

55 euroya aldigim timberland bot 43.5 cuk diye oturdu

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Link alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah sabah aldım bu kasayı pişman etmez umarım :)

• HATUKAY kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla bu teknik bir sorun.Bende alımını iptal ettiğim ürünün bedeli 10 gündür provizyonda müşteri hizmetleri ile görüştüm bana karttan çekim olmayacağını ancak 1 ay içinde açık provizyondaki rakamın hesaba yada karta iade edileceğini söyledi.Bankamla görüştüm onlar bi sakınca olmadığını işlemin muhasebeşlemediğini dolayısıyla bi problem olmayacağı kanaatindeler aynı şubenin uzun yıllardır ailece hem kredi hem kredi kartı hemde mevduat müşterisi olduğumuz için en kötü biz çözeriz dediler o yüzden rahattayım ama 1 ay harbiden çok :/
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    4440040 ARA takip numaranı söyle ayrıntılı bilgi verirler
  • WinKy kullanıcısına yanıt
    Düzeltme yapıyorum SM 2260 Silicon Motion... 8 kanallı yeni bellek kontrolcüsü.
    www.anandtech.com
    ADATA Launches XPG SX8000: High-End M.2 NVMe SSD Featuring 3D MLC NAND
    http://www.anandtech.com/show/10717/adata-launches-xpg-sx8000-highend-m2-ssd

http://www.thessdreview.com/our-reviews/silicon-motion-sm2246en-ssd-controller-review/ Burada Sandforce ile kıyaslama yapılan cümlelerden birinde şahsi bir yanlış anlama söz konusu :)

• Yumulun crocs indirimi başlamış (.de de)

• java kullanıcısına yanıt
    Haklısınız SM2260 var ADATA'da.
  • Bir chate yazayım o zaman bakalım değiştirecekler mi olmazsa iptal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Sanal kartla alışveriş yapın. Hesapta para olmadığı için doğal olarak 2 kere para çekilme sorunu ortadan kalkıyor.

edit: sanal kartmış zaten.

Son siparişimden örnek vereyim. amazon.de'den dx racer1 siparişi verdim. Sanal kartımda limiti ayarladım. Bir süre sonra mail geldi, ödeme yöntemini değiştirin diyor. Bankanın internet sitesine girip kontrol ettim, sanal kart limiti kendini sıfırlamış süresi bittiği için. Limiti tekrar ayarladım. Ardından amazon parayı provizyona aldı. Birkaç gün sonrada "ürün dağıtıma çıktı" maili geldi. Yani ne 2 kere ödedim, ne başka bir sıkıntıyla karşılaştım. Siz daha önce bir mesajınızda belirtmişsiniz sanal kart eksi bakiyeye düştü diye, zaten böyle bir sıkıntı oluşuyorsa bu amazon'un suçu değil direkt sizin bankanızın suçudur. Maaş kartınıza bağlı bir sanal kartmış. Başka bir bankadan kredi kartı çıkarmayı düşünmezmisiniz? Forumda değişik seçenekleri kullanan arkadaşlar var (enpara vs) Ben iş bankası-maximum kullanıyorum herhangi bir ödeme sıkıntısıyla karşılaşmadım henüz.

Aynen böyle. Bende bunu yaptım. İlk siparişte iki kere çektiler. Amazon com yaptı hatta. Bankayı aradım anında düzelttiler. Amazon chat te ise sadece bekleyin düzelir dediler.

• Bu ürünü aldık fakat büyük oldu aldığım fiyata verebilirim 69 eur.Bedeni M yoksa geri göndericem.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    hocam dün akşam yazdım ama sizi mentionlayamadım.

ben bunun 8030 olanını aldım her iki powerlineda da 3 rj45 portu var ve bundan 10euro daha pahalı. bence onu da paylaşın o daha kullanışlı.

• EczDarkJackal kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tanımadığınız insanlarla sosyal medya ya da paylaşım platformlarında da olsa sen/ben şeklinde muhatap olmamanızı tavsiye ederim.

Şimdi...

Ben mesajımda İLK SAYFA HÖTÖTÖTÖ EGO falan demedim, bunu bir netleştirelim evvela.

Sadece konu sahibinin "TR'nin En Büyük Amazon Rehberinin bu ünvanını koruması için görmek istediklerinizi bana mutlaka aktarın" önerisine cevap verdim.

Neden mi? Ona da girelim madem:

Kimi zaman konu içerisinde insanlara ters denebilecek cevaplar verilebiliyor. Ne olursa olsun kimseye bu şekilde cevap verme hakkı yok kimsenin. Cevap vermeme özgürlüğü elbette ki sonsuz ama insanlara bu şekilde davranamayız.

(Ki dikkatinizi çekerim, tepki göstermiş olduğunuz mesajımı 7 kişi beğenmiş. Sizin bana verdiğiniz tepkiyi de 15 kişi beğenmiş. Bunu tam bir istatistik olarak değerlendiremesek de bir fikir verecektir.

MühendisMurat kardeşimiz ciddi bir özveri örneği göstererek konuyu faal tutmaya uğraşıyor, zaman ayırıyor, yardımcı olmaya çalışıyor lakin şöyle bir gerçek var ki Türk milleti olarak okumayı seven bir millet olmadığız için insanlar sadece kendi işine yarayan kısmı kullanıp -af buyrunuz- VURKAÇ yapmaya çalışıyor.

Bu, her türlü ortamda ne yazık ki böyle.

Şimdi okumaz ve karşısındakini dinlemez bir millet olduğumuz bu kadar aşikarken böyle bir sosyal platformda insanların muazzam davranmalarını beklemek biraz ütopik, davranmadıkları zaman tepki vermek de haksızlık.

Sonuç olarak ya bu toplum içerisinde, toplumun tüm dinamikleriyle yaşayarak (elimizde her şeyi düzeltecek sihirli bir değnek yok çünkü) paylaşım yapacağız, ya da hiç yapmayacağız.

Güzel paylaşımlar, cüzdanı aşmayan alışverişler dilerim.

Selamlar,

Febr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fastteam

quote:

Orijinalden alıntı: marxx

https://www.amazon.it/Jack-Wolfskin-Piumino-Zenone-Altis-ZENON/dp/B01FRR4ELG/

Jack Wolfskin Zenon Kaz Tüyü Mont

L beden her şey dahil 66 euro. türkiyede 600 tl civarı. yurtdışında ortalama 100 130 euro arası. mavi olanı dün 48 euroya gördüm de alınır mı alınmaz mı araştırırken yükselmişti fiyatı.

Gecen hafta sadece XL ucuzdu buyuk olacagını bile bile almıştım. Dun de L ucuz gordum ondan da aldım ama 90 kilo olan bi arkadaş L bana buyuk geldi demiş kollardan. M yakalarsam M da alacam Xl a forumdan talip çıktı zaten bu fiyatlara hemen ekden cıkarırım 1-2 kişi daha faydasını görür böylece.

Boy 1.85 kilo 82 ölçülere göre L uyuyordu sipariş verdik bakalım

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Daha önce ben de konutum Amazonla. Değiştirmemiz mümkün değil dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: küfrettin

quote:

Orijinalden alıntı: difficult1

Arkadaşlar Guitar Hero Supreme Edition'ı amazon.de 'den alıpta siparişi kargoya verilen var mı? Şaka gibi 10 gün oldu hala kargoya verilmedi benim ki.

Benim ki geldi. Ups ile göndermişler. Tabi gümrük falan takılmadı. Resimdeki ürünün aynısıydı. Geçen Bi hafta önceki cumartesi geçmiştim siparişi. 3 gün sonra falan çektiler. 4 güne yani bu haftasonu geldi.

İnanılmaz ya. Bende hala bırakın kargoya vermelerini, daha bilgi bile girilmedi. İletişime de geçtim kaç kere hep baştan savıyolar. Benim .de ile olan muhabbetim bitti artık. Kimseye de önermiyiorum.

• Cannondale kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 89088909891089118912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.