Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8909. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (8 Mobil) - 5 Masaüstü8 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89078908890989108911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Borgaerd

https://www.amazon.de/gp/product/B00IG0Z0HY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 buydu hocam urun

eyvallah teşekkür ederim ben biraz daha iyi bişey bakıyorum en az gtx1070 sağlam ikili olucak ..
  • HATUKAY kullanıcısına yanıt
    Sanal kartla alışveriş yapın. Hesapta para olmadığı için doğal olarak 2 kere para çekilme sorunu ortadan kalkıyor.

edit: sanal kartmış zaten.

Son siparişimden örnek vereyim. amazon.de'den dx racer1 siparişi verdim. Sanal kartımda limiti ayarladım. Bir süre sonra mail geldi, ödeme yöntemini değiştirin diyor. Bankanın internet sitesine girip kontrol ettim, sanal kart limiti kendini sıfırlamış süresi bittiği için. Limiti tekrar ayarladım. Ardından amazon parayı provizyona aldı. Birkaç gün sonrada "ürün dağıtıma çıktı" maili geldi. Yani ne 2 kere ödedim, ne başka bir sıkıntıyla karşılaştım. Siz daha önce bir mesajınızda belirtmişsiniz sanal kart eksi bakiyeye düştü diye, zaten böyle bir sıkıntı oluşuyorsa bu amazon'un suçu değil direkt sizin bankanızın suçudur. Maaş kartınıza bağlı bir sanal kartmış. Başka bir bankadan kredi kartı çıkarmayı düşünmezmisiniz? Forumda değişik seçenekleri kullanan arkadaşlar var (enpara vs) Ben iş bankası-maximum kullanıyorum herhangi bir ödeme sıkıntısıyla karşılaşmadım henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoizhik -- 6 Aralık 2016; 3:18:19 >

• fastteam F kullanıcısına yanıt
    bu yorumunuzdan sonra demek ki mont çok iyi diyip bende aldım hocam umarım kalitelidir :))

herşey dahil 66 eur geldi
  • Belkin Netbook, Tablet Kılıfı. 5.99eu, Sepetlik ürün.
    https://www.amazon.de/...d=450ee9234c381a71048c7e84c5330b09
  • teşekkürler hocam 3 yıldır sayende ucuz alışveriş yapıyoruz fırsat kaçırmıyoruz
  • Murat bey encard' a sanal card oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özket

m için güçlerimizi birleştirelim

keepa.com'dan track kurun anında bildirim alırsınız.
  • ckaracar C kullanıcısına yanıt
    Encard hem sanal kart hemde normal banka kartı zaten. Encard siparişi veriyorsun, kapına gelip sözleşmeyi imzalıyorsun. Cebinden 1 kuruş bile çıkmıyor. Kartını (hediyesiyle beraber) aldıktan sonra paranı yatırıyorsun, hiç bir işlem yapmadan istediğin yerde alışverişini yapıyorsun. Bu kadar basit... Edit : Kartta kesinti vs. yıllık ücret cart curt yok kafanız rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babike -- 6 Aralık 2016; 5:39:29 >
  • Razer Kraken 7.1 Chroma RGB Işıklı Sound USB Oyun Kulaklığı - (Surround Ses, PC ve PS4 için İçe Katlanabilir Mikrofon) Siyah (RGB Işıklı)
    https://www.amazon.de/Razer-beleuchtetes-Surround-einziehbaren-Beleuchtet/dp/B00MVT7BAA/ref=as_li_ss_tl?s=computers 58 euroya geliyor.

• dişipiylekuyuyainenadam kullanıcısına yanıt
    Work yazıyor diye ucunda metal parça olması gerekmiyor.
    Work denilen modellerden 3 tane aldım. Hiç birinde metal parça yok, rahatsızlık veren bir şey de yok.
    Mesela:https://www.amazon.com/Skechers-Work-Rockland-Systemic-Lace-Up/dp/B002GP67M2/ref=pd_sim_309_5?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B002GP6DTY&pd_rd_r=5VRS6V2DV2BR8794FS8S&pd_rd_w=vO49J&pd_rd_wg=YwuwA&refRID=5VRS6V2DV2BR8794FS8S&th=1&psc=1

• quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

Murat bey encard' a sanal card oluyor mu?

Encard'ın sanal kart hizmeti yok. Visa kart oldugu için, Visa anlaşmalı yerlerden alışveriş yapabilirsiniz.

• Yurticinden bıktım artik yahu. Ayin 28inden beri bi urunu getiremediler bi de teslim edildi yazmislar

• 55 euroya aldigim timberland bot 43.5 cuk diye oturdu

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 6 Aralık 2016; 7:25:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tanura kullanıcısına yanıt
    Dogru fiyat dediginiz gibi yurtici 500 tl istemisde ona istinaden yazdim. 46kg belli hacme kadar 100-130 euro civari.

• DHL global mail ile gelen ürünü TR de nasıl takip ederiz. 1 ayı geçti sipariş vereli halen gelen giden yok.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• ysakay kullanıcısına yanıt
    Gümrükte. Upimden anca 1-2 haftaya çıkar niyeyse yığılma var. Upim i arayıp telefonu düşürürebilirseniz sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 6 Aralık 2016; 7:52:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Birebir almayın hocam. Yandan gerçekten sıkıyor. Hele kalın çorapla acayip sıkıntı. Skechers 43 giyiyorum ama bunun 43.5 numarası kalın çorapla çok rahatsız etti beni. İnce çorapla biraz daha iyi. En azından esner alışır gibi görünüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babike B kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam almaktan vazgeçmiştim zaten

• Umarım en geç haftasonuna yetişir öbür haftaya kalmadan

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • Toyoda kullanıcısına yanıt
    link var mi hocam?

• 
Sayfa: önceki 89078908890989108911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.