Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.572
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89068907890889098910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİZİNDE BAŞINIZA BU TARZ BİŞEY GELİYORMU arasamda mailde yazssam beceriksizler 1 tıkla yapacakları işi yapamıyolar AMAZON.DE İŞİ BİLMİYOR

amazon.coma aynı şeyı yazdım 2 dakkada halletti.

SORUN ŞU

bunlar siarişi yollamdan önce karttan miktarı deniyo denediğinde o miktar açığa düşüyo açık provizyon olarak gözküyo 2-3 gün sonra kargolayacakları anda gene çekim yapmaya çalışıyo gerzkalılar sinirlendim valla eee çekemıyo hesapta para yok ödeme yontemını değiştir diyo açık provizyonda 275tl para arada kaldı duruyo deli olamamk mümküb değil bankayı arıyorum banka diyoki amazon.de nin o açık olan provizyonu muhasebeleştirmesi gerekiyor yani gün sonu işlemi yapması gerekiyorki, bakşyenizde gözüksün dedi. amazon.de ye defalarda 10 kere anlatmama mail atmama ve telefonda söylememe rağmen hale işlemi düzeltmiyolar 275tl uçtu öyle bekliyo. amazon.com 14 kasımda 1 $ deneme çekimi yapmış oda açık provizyonda bekliyo hemen ingilizce 1 mail attım 2 dakkada işlemi kapadılar 1$ 3,5tl hesabıma geri döndü. ama aynı şeyı amazon.de yapamıyo ya kafayı yememek elde değil 2 kere para çekmeye çalışıyo bu kadar acemliler. almanca mail bile attım muhasebe kısımlarına yok yok yok çözen yok ne yapacaz varmı başına gelen?

amazon muhasebe direk mail adresi : lastschriftservice@amazon.de

• dewr kullanıcısına yanıt
    Hocam ups Almanyaya bir dosya (sadece zarf içinde 9-10 sayfa olduğu dosya) göndermeye 130 lira istedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

SİZİNDE BAŞINIZA BU TARZ BİŞEY GELİYORMU arasamda mailde yazssam beceriksizler 1 tıkla yapacakları işi yapamıyolar AMAZON.DE İŞİ BİLMİYOR

SORUN ŞU

bunlar siarişi yollamdan önce karttan miktarı deniyo denediğinde o miktar açığa düşüyo açık provizyon olarak gözküyo 2-3 gün sonra kargolayacakları anda gene çekim yapmaya çalışıyo gerzkalılar sinirlendim valla eee çekemıyo hesapta para yok ödeme yontemını değiştir diyo açık provizyonda 275tl para arada kaldı duruyo deli olamamk mümküb değil bankayı arıyorum banka diyoki amazon.de nin o açık olan provizyonu muhasebeleştirmesi gerekiyor yani gün sonu işlemi yapması gerekiyorki, bakşyenizde gözüksün dedi. amazon.de ye defalarda 10 kere anlatmama mail atmama ve telefonda söylememe rağmen hale işlemi düzeltmiyolar 275tl uçtu öyle bekliyo. amazon.com 14 kasımda 1 $ deneme çekimi yapmış oda açık provizyonda bekliyo hemen ingilizce 1 mail attım 2 dakkada işlemi kapadılar 1$ 3,5tl hesabıma geri döndü. ama aynı şeyı amazon.de yapamıyo ya kafayı yememek elde değil 2 kere para çekmeye çalışıyo bu kadar acemliler. almanca mail bile attım muhasebe kısımlarına yok yok yok çözen yok ne yapacaz varmı başına gelen?

Benzer olay şuan benimde başımda.
    İptal ettiğim ürünün ücreti provizyonda bekliyor baya da oldu. Bakalım bekliyorum bende.

• HATUKAY kullanıcısına yanıt
    Encard al rahatına bak
  • Tanura kullanıcısına yanıt
    sen gene iptal ettiğin ürün bendeki durum daha farklı

provizyonda beklmesi yetmezmiş gibi alacağım alışveriş için deneme çekimi yapıp provizyona düşürüyolar. sonra aynı alışverişimden asıl çekimi yapmak istiyolar para bulamayıncada ödeme rededıldı yontem değiş diyor? bu neden deneniyor dediğimde sistem öyle diyor. daha once aldığım kasa ve kulaklıkda deneme falan olmadı bu işte bi iş var napacaz gün sonu almaları için 31 aralığımı bekleyecez? kardeş sorunun çözülürse bana yaz pm bıde nası çözldü yaz ben gunde 5-6 kez mail 2-3 kezde telefonda konuısuyom

inanırmısın aynı işlemi amazon.coma söyledim açıkda provisyon var dedim 2-3 dakkaya çat kapandı hesabıma döndü para. amazon.de berbat ya vallaha berbat bu olay olmasa iyi diyecemde bu ne arkadaş yaa. üstelik 60.14 eu alıişverişim 75 eu deneme yapıp açığa düşürdükleri para 60tl fazla. şimdi para yükledim siparişteki 1 ürünü çektiler onu yolladılar diğer z533 41eu onuda ayrı çekecekler sırf ındırımı kaçırmayım diye para yükledim. açıkda gözken para ne zaman iade olur kim bilir. yeni siparişlerim var onlar ,çin extra yukleyecek param yok. olmadı bankama gidecem onlar edebiliyosa onlar etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 6 Aralık 2016; 2:10:54 >

• babike B kullanıcısına yanıt
    encard ne hocam? ben kredi kart bile kullanmıyorumki maaş kartına bağlı sanal kart alacağım alışveriş ne kadarsa okdr para yüklüyom. encardı bilmiyorum ama. artık alışveriş miktarı kadar gift alacam sonra gifti kullan diyecem bune işkence yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 6 Aralık 2016; 2:14:26 >
  • Arkadaslar iki kartimi amazona tanimladim profilde. Birinden euro birinden dolar olarak cekilmis. Sikinti su ki biri kayboldu yeni kart yolladi banka. Geri yatirmalari gerceklesmez heralde kart numarasi degistigi icin. 1 euro aramam ama napsak ? Amazon.de mail mi atsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

SİZİNDE BAŞINIZA BU TARZ BİŞEY GELİYORMU arasamda mailde yazssam beceriksizler 1 tıkla yapacakları işi yapamıyolar AMAZON.DE İŞİ BİLMİYOR

SORUN ŞU

aynı durumu yaşadım, amazon.de ile görüşme sağladığımda adamlar inatla ödeme almadıklarını belirtiyorlardı, ekstremi mail attıktan sonra baya uğraştırdılar mümkün değil demeye başladılar daha sonra sert çıkınca ise adamlar inceleme yaptılar ve haklı olduğumu söylediler. Daha sonra iadesini yapın dediğimde ise biz iptal sağlayamıyoruz, bankanız ile görüşün iptal etsinler. Banka ile görüştüm 120 günden bahsettiler. Dilekçeyi yolladım beklemedeyiz. Kartımda toplam 960 tl fazla çekim yaptılar.

• Koreli01 kullanıcısına yanıt
    Maske olarak satıcı amazon.de olan 2 model beğendim. ilk modeli bir arkadaşımda kullanıyor. 2.modele gopro aksıyon kamerası monte edılebılıyor.

https://www.amazon.de/Cressi-Tauchmaske-Nano-Black-DS365050/dp/B00CHPV0Q4/ref=sr_1_18?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=sports&ie=UTF8&qid=1480979841&sr=1-18

https://www.amazon.de/Cressi-Erwachsene-Tauchmaske-Schwarz-DS415050/dp/B01BNOJS7W/ref=sr_1_17?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=sports&ie=UTF8&qid=1480979841&sr=1-17

Buğu önleyici aşağıdakının benzeri var bende tr de fiyatı 30-35 tl civarı sepete atın daha ucuza gelıyor.

https://www.amazon.de/CRESSI-Anti-Beschlag-Spray-weiss/dp/B0011BBT4I/ref=sr_1_1?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=sports&ie=UTF8&qid=1480979590&sr=1-1

• TEKNOLOJİK ÜRÜNLERDE %40'A VARAN İNDİRİMLER

CROCS ÜRÜNLERİNDE %50'YE VARAN İNDİRİMLER

TP-LINK TL-PA8010PKIT - 1 200M (1.2GB) Powerline with Pass-through (1 LAN port)
    53€https://www.amazon.de/TP-Link-TL-PA8010P-KIT-Powerline-Netzwerkadapter-HD-Videostreaming/dp/B00SWI2UUK

http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-18_TL-PA8010P-KIT.html

Geçen birisi bu tarz bir ürün soruyordu daha iyisi daha pahalı tabi, tam 1.2GB destekli TR'de kaç evde vardır sayabiliriz elle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Aralık 2016; 2:37:9 >

• 1500 euro üzerinde laptop alırsak yüzde 50 vergi olur mu. Şu konuya bir el atsan murat reis.

https://forum.donanimhaber.com/amazon-de-den-laptop-almak--122293918

• hochimin_55 H kullanıcısına yanıt
    İlk sayfayı okursanız bütün sorularınızın cevapları orada.
  • barancel1 kullanıcısına yanıt
    benimkinden çekim yapılmadı yapılsa siyah renk oluyo deneme çekimi neyse onu yapmışlar turuncu açıkda gözüküyo. banka ile görüştüm amazon.de nın açık provizyonu kapaması lazım dedi. amazondaki salaklarda biz iade yapamıoz muhasebe kısmı yapıor dedi. bende gunde 5-6 kere rahatsız ediyom amazon.de yi alışveriş için extra para ödedim. senınkide açık provizyonsa 31 aralıkda seve seve sıfırlanacak ama fazla çekimse ona bişey diyemem. ben artık gift alacam alışverişi giftle yapacam bu saftirikler çektikleri patrayı bilmiyo. sanal kart kullanıyorum bi kerisnde sanal kart -289 tlye düştü imkansız yanı sanal kart asla eksiye düşmez :=) sonra aradım gene adamın biri telefonu açtı sistemden provizyonu kapadı. ama şu ana kadar aradığım salaklar bu işlemi bilmiyo yapamacılar beklemediyim 275 tl arada açıkta bekliyo. çektilermi çekmedilermi?? açıkda duruyo. üstelik aynı alışverişimi parça parça yeni yüklediğim 250 tlden tahsil etmeye başladılar. şaka gibi 2 kez para ödeyecez heralde :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 6 Aralık 2016; 2:34:50 >

• Aldigim mont XL ve malesef buyuk geldi.Amazonu arayip konusuyorum fakat degisim yapmiyolar iade alabileceklerini soyluyolar.Urunu 55 euroya almistim urun 100 euroya cikmis.İade edip istedigim bedende siparis vermemi soyledi.Amazondan hic boyle bi hareket beklemezdim.amazon.com daki chate soylesem acaba ilgilenirler mi?

• HATUKAY kullanıcısına yanıt
    Encard şuan yurtdışında alışveriş için en iyi kart. Dolar komisyonu düşük, provizyon derdi yok. Encardda zaten banka kartı gibi birşey yatırdığın para kadar harcama yapabiliyorsun. İnternetten encard başvuruşu yapabilirsin kapına kadar gelip kartını teslim ediyorlar
  • babike B kullanıcısına yanıt
    gerek yok kardeş buda kredi kart değil sanal kart zaten. gift alıp alışverişi çyle yapacam artık. şu provizyonlar kapansın para hesaba dönsünde
  • tryndamere88 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam farklı birimler olduğu için öyle bişey yapma imkanları yok com ve de olarak
  • 
Sayfa: önceki 89068907890889098910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.