Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77217722772377247725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 haftaya 2.el bölümünde her yer g502 dolar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tek

g710 50 dolara mı düşmüştü? iyimiş

Evet. Samsung 850 EVO 250 GB da 71$ a falan düşmüştü.
  • G403 + Yoga sprout takimlar

1 saat icinde pre for shipment oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g602'de 40 dolar , onun fiyatı nasıl yahu? O da 79 Dolardan inmiş görünüyor, değer mi sizce?
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    One S Controller bakıyorsanız alın geçin hocam inme ihtimali düşük 48€ dan 54 yaptılar bir süre önce amazon almanyada bundan bir süre öncede .comda fiyatının artmış olması lazım Bf de herşey indirim almıyor üstüne konsol indirimlerinde inmedi kalan günlerde inmesi zor ihtimal ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana niye mouse aldırdınız lan

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Eğleniyor muyuz gençleeeeer.

Bence eğlence bugün start aldı.

• Nephilis N kullanıcısına yanıt
    hocam g710+'nın satıcısı amazon görünüyor. bekleyelim bakalım...

• Ps4 şöyle biraz daha indirime girsede alsak
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Pcde kullanmak icin ariyorum eski xbox one controller ile one s controller arasinda fark varmi

• arkadaşlar aldım değil mi? ilk alışverişim
  • Eski püskü bi mouse ile oyun oynuyorum gayet memnunum ama dh nasıl bi grupsa g502 almak icin aklımı çeliyor suanda :)

• İlk siparişimi verdim.İnşallah sorunsuz gelir.Kargo dahil 41 dolara geldi g502 teşekkürler murat hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Büyük ekranda oyun keyfi yaşamak isteyenlere bu güzel bir fırsat haberiniz olsun.

ASUS PB277Q 27" WQHD 2560x1440 75Hz 1ms HDMI DVI VGA Eye Care Monitor
    296€ total

TR Fiyatı 812 TL Net Kâr

tr fiyatı 812 tl ise amazonda bize gelen fiyat bu 1.067,42 tr den al daha iyi değil mi ?

• gece gece gitti 40$ hadi hayorlısı.. bu arada çinden iki tane siparişim yolda. ayrıca amazon.co.uk den de siparişim yola cıkacak birde gittim bu gece amazon.com dan mouse aldım sizde gümrükte ne bu kadar sipariş diye sorun çıkarmı ...
  • Nephilis N kullanıcısına yanıt
    Bence de kritik günler / saatlere girdik artık.

O zaman eğlenmeye devam.

Bu caps'te nick ismi versem daha çok patlardı ama sataşmayalım kimseye. (Bu arada caps'in ana fikrine uyun her konuşanı ciddiye almayın, kamu spotu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Kasım 2016; 1:40:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu g502 biraz düzgün olsa alırdım bildiğin sabun kalıbı g300s le mutluyum

g710 indirim gelirse kaçırmam türkçe olayını nasıl hallediyorsunuz ? yada tamamen english olarak mı kullanıyorsunuz aldığınız klavyeleri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 23 Kasım 2016; 1:39:19 >
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    One S olan kolu pc nize bluetooth ile bağlayabilirsiniz , one için olan eski kol için ayrı bir wifi adaptör satılıyor onu alacaksınız ekstra ve one s kolu bazı koşullarda bir tık daha gelişmiş..

2 koluda usb ile kablolu kullanabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

One S olan kolu pc nize bluetooth ile bağlayabilirsiniz , one için olan eski kol için ayrı bir wifi adaptör satılıyor onu alacaksınız ekstra ve one s kolu bazı koşullarda bir tık daha gelişmiş..

2 koluda usb ile kablolu kullanabilirsiniz...

Cok saolun birde son bir soru pcde kullanmak icin illa for windows mu yazmali yoksa herhangi bir xbox one koluna usb kablo taksam calisirmi pcde

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Fırsat bir yana Amerika'dan alınan Logitech ürünlerinde garanti burada geçmiyor, Logitech yardımcı olmuyor. Ürünü Amazon'a göndermek gerekiyor ya da Amazon'un yardımcı olmasını bekleyeceksiniz. Sizinki Almanya/Avrupa'dan alındığı için garantisinin burada da geçmesi gerek. Sitede öyle yazıyor ve telefonda da öyle dediler.
  • 
Sayfa: önceki 77217722772377247725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.