Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7725. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.021.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77237724772577267727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Evet ama Amerika'dan alınanda o yok. Amazon'a göndermeniz gerekiyor fareyi. Logitech destek vermiyor. Almanya'dan alınanda RMA ile de olsa Logitech destek verir diye düşünüyorum çünkü sitesinde öyle yazıyor.

Onda da %100 var diyemiyorum ama ben ya yarın arasın biri tekrar sorsun.
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Unchartedlı paket kaçtı akşamüstü daha iyiydi :(
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    benim kargomda öyle bi sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marool

7.1 Kulaklık alacak arkadaşlara,

Şuan fiyatlar ne tam bilmiyorum ama Creative Rage, Fury kullandım. Logitech G230, G430, G930, G933 Artemis kullandım. Lakin HyperX CLoud 2 kablolu ve karizma açısından diğerlerine göre falso olabilir ama kafada duruşu, rahatlığı, sesi, 2+1m kablosu ek kulak süngerleri filan hepsi bombastik :) Şuana kadar en uzun soluklu memnuniyetle kullandığım kulaklık oldu. Tabiki kişiye göre değişir ama Cloud 2 diyorum.

Ps4 de 7.1 surround ses veriyor mu hocam bilginiz var mı ? G933 çok övmüştü arkadaşım ps4 için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kongor kullanıcısına yanıt
    Kulaklık veya klavyeye ihtiyacın varsa kesinlikle alma pusuya devam et g933 kullananların büyük çoğunluğu memnun üst düzey bir kulaklık sonuçta
  • dgndgn2 D kullanıcısına yanıt
    evet yazının link olduğunu fark etmedim tr fiyatı 812 bu yazınca ne alaka dedim kar normal değil mi yanlış anlamak sonuçta 1. yok başında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Kasım 2016; 1:57:30 >
  • Kongor kullanıcısına yanıt
    kablosuz kulaklık tavsiye etmem sebebi ise en başta sağlık açısından ikincisi ise kopma ve şarj derdi 633 alın kafanız rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MavericKB kullanıcısına yanıt
    g933 mü üst düzey :)
    Üst düzey kulaklık kullandınız mı acaba hiç?
  • teşekkürler hocam halloldu.

• Yahu şu steelseries 3hv2 niye yollamıyorlar :((

Bende g502 aldım yanında birlikte önerdiği mouse padi alsak mı dersiniz ?
  • bununda bitmesine 8 dk vardı en son unchertad'ı bu aksam oynayıp bitirdik arkadaşlarda on numara oyun yapmıs adamlar
  • crocs terlik dusunen varsa kacirmasin :) 12 euro

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B000VLHDHG/ref=aw_wl_ov_dp_1_1?colid=K9Y7BUAG9D5Q&coliid=I306TYT57FMDGX&vs=1

• Hocam iyi de bu kulaklık az önce fiyatı 100 dolardı. Benim bütçem için yine fazla. 75-80 dolar arası olursa ama kaçırmam.

Wireless istiyorum kesinlikle. Onun dışında ortalama ses kalitesi versin yeter. ps4 ve pc'de kullanacağım fakat mikrofonu çıkan modelse arada müzik dinlemek içinde ev içinde kullanabilirim
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Uncharted 2 onlineda 1000 saat playedım vardır benim için en güzeli nostaljiden ötürü hep UC2 kalacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugguurr07

quote:

Şuan fiyatlar ne tam bilmiyorum ama Creative Rage, Fury kullandım. Logitech G230, G430, G930, G933 Artemis kullandım. Lakin HyperX CLoud 2 kablolu ve karizma açısından diğerlerine göre falso olabilir ama kafada duruşu, rahatlığı, sesi, 2+1m kablosu ek kulak süngerleri filan hepsi bombastik :) Şuana kadar en uzun soluklu memnuniyetle kullandığım kulaklık oldu. Tabiki kişiye göre değişir ama Cloud 2 diyorum.

Ps4 de 7.1 surround ses veriyor mu hocam bilginiz var mı ? G933 çok övmüştü arkadaşım ps4 için

vermez

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    steelseries quick heavy mass olanından kullanıyorum çok memnunum. ancak xl tercih edilebilir yere göre.
  • 3-4 Aydir Asus rog kullanıyorum yanında 10 tl lik mouse güzel durmuyordu ama işimi görüyordu :)
    Gece gece yine borca girdik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altyazar

quote:

Orijinalden alıntı: ugguurr07

quote:

vermez

O zaman ps4 için en iyi fps sony gold wireless galiba

• Altyazar kullanıcısına yanıt
    sağlık açısından beni de düşündürüyor evet. kafa üstünde sürekli bir wireless haberleşen cihaz. ama kablolara sarılı olmakta çok hoşuma gitmiyor işin açıkcası.

indirim gelsin yüksek g633 de olur :)
  • Anlaşılan o ki, kullanmamışım pro-gamer olmayan biri için ve aynı zamanda oyun için harcanabilecek miktarlarda göz önüne alındığında bana öyle geldi. Tabii ki siz bu konuda daha donanımlı ve bilgiliyseniz bizi de bilgilendirmeniz yararımıza olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 77237724772577267727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.