Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (6 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77227723772477257726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Büyük ekranda oyun keyfi yaşamak isteyenlere bu güzel bir fırsat haberiniz olsun.

ASUS PB277Q 27" WQHD 2560x1440 75Hz 1ms HDMI DVI VGA Eye Care Monitor
    296€ total

TR Fiyatı 812 TL Net Kâr

tr fiyatı 812 tl ise amazonda bize gelen fiyat bu 1.067,42 tr den al daha iyi değil mi ?

Oraya bir - koyayım da feci bir yanlış anlaşılma olmuş ama linke girip anlayabilirdin olayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kongor kullanıcısına yanıt
    Kablosuz olduğu için şahsen önermem. Kablosuz fare kullandığım zamanlar aklıma geldikçe bir kötü oluyorum Elbette bu benim kullandıklarımdan daha kalitelidir. Kullanan arkadaşlara sormanızda fayda var.

Bu arada alın fiyat çok iyi ben doğum günü hediyesi olarak aldım umarım yetişir.
  • yav 5-6 ay önce asus rog aldım, kendimi tutamayıp alıyordum g502'yi. ben amazon.de fırsatlarını bekliyorum, 10 euro mastercard, 8 euro gift indirimi bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Büyük ekranda oyun keyfi yaşamak isteyenlere bu güzel bir fırsat haberiniz olsun.

ASUS PB277Q 27" WQHD 2560x1440 75Hz 1ms HDMI DVI VGA Eye Care Monitor
    296€ total

TR Fiyatı 812 TL Net Kâr

tr fiyatı 812 tl ise amazonda bize gelen fiyat bu 1.067,42 tr den al daha iyi değil mi ?

Bunu mu anladin o mesajdan?
    Linke bi tiklasan boyle pot kirmicaksin da olur mu olmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• polonyadan cikan kargo almanyaya gitmis köln'e. boyle bi sorun yasayan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Fırsat bir yana Amerika'dan alınan Logitech ürünlerinde garanti burada geçmiyor, Logitech yardımcı olmuyor. Ürünü Amazon'a göndermek gerekiyor ya da Amazon'un yardımcı olmasını bekleyeceksiniz. Sizinki Almanya/Avrupa'dan alındığı için garantisinin burada da geçmesi gerek. Sitede öyle yazıyor ve telefonda da öyle dediler.

Burada geçmek diye bir şey yok unutun onu :) RMA sistemi gibi olur gene.

Buradaki servislerin / distribitörlerin tavırlarına ah bir tanık olsanız ah o havalar o saçma açıklamalar...ANLAYAMAZSINIZ. Hemde bu TR'den alınan bir ürün için bile aynı, yurtdışı dedin mi ürünü suratına fırlatırlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Kasım 2016; 1:48:43 >

• sabah iş uyku muyku kalmadı, biraz daha pusuda bekleyeyim
  • MavericKB kullanıcısına yanıt
    g502 aldım zaten daha ilk indirime girdiğinde. bunu alıp pisboğazlık yapıyım mı derdindeyim :)

Ben pro oyuncu olmadığım için, basit pilli mouselarla bile her oyunu oynadım oynuyorum yani. hiç problem yaşamadım bugüne kadar.

ama o fiyatı g602 yerine kulaklık veya klavyeye harcayacağım. umarım g810 veya g410 atlas indirime girer + ortalama bir kulaklık da bekliyorum aynı şekilde wireless olarak.

g933 100 dolar olması dışında nasıl acaba, önerilir mi yani?
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam buraya gereksiz mesaj atmaktan her zaman kacinmisimdir ama senn beni guldurdun Allah ta seni guldursun

• 144 Hz 24" Freesync için beklemedeyiz hala
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Benim ki Almanya Hollanda Belçika rotasini izliyor sorun yok.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Evet ama Amerika'dan alınanda o yok. Amazon'a göndermeniz gerekiyor fareyi. Logitech destek vermiyor. Almanya'dan alınanda RMA ile de olsa Logitech destek verir diye düşünüyorum çünkü sitesinde öyle yazıyor.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    link olduğunu fark etmedim bende diyorum nasıl kar bu
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir xbox one koluna usb takıp pc ye bağladıktan sonra microsoftun sitesinden gerekli driverı kurunca çalışır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar g502 alırken 10$ balance kullanmıştım. siparişi iptal edersem geri gelir mi acaba? ilk sayfada göremedim. teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad, Extended
    17.99$

https://www.amazon.com/gp/product/B01798VS4C/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&th=1
  • beyler bu adata ssd'yi stok bittikten sonra aldım, hala beklemede, ipatal edilmedi ama gelmeme ihtimali yüksekse iptal edip samsung mu alayım size?
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Gelir
  • PlayStation 4 - Konsole (1TB, schwarz, slim) + Mafia 3 + Watch Dogs 2 - Standard inkl. Steelbook Edition Günün Fırsatı: EUR 329,00
    https://www.amazon.de/dp/B01MSK8975
  • Kongor kullanıcısına yanıt
    Daha kaliteli kulaklıklar var 160$ a biraz araştır.
  • 
Sayfa: önceki 77227723772477257726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.