Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (13 Mobil) - 5 Masaüstü13 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77097710771177127713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ödemeyi garanti sanalkart ile yaparak 296 euro luk ps4 almıştım şimdi baktım kartımdan sadece 3,65 tl para çekilmiş bu ne anlama geliyor acaba ürünü alamayacakmıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.com/gp/product/B00N0IO83O/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

tommy hilfiger in şu saatini sipariş verdim inşallah pişman olmam beyler.

Tommy hilfiger saatleri hakkında deneyimi olan var mı ? Nasıl ürünler kaliteli mi?
  • Lanet Olası Federal L kullanıcısına yanıt
    amazon.de'deki 67€ kadar sıcak değil. onun dolar kuru 77 dolar idi. kargo bedava. burada kargo + vergi var.
  • Bmw. kullanıcısına yanıt
    Bende ne zamandır bu ramleri takip ediyorum hocam.

Bu tek modül 16gb
    çift modül olanları
    patriot viper elite'lar vardı geçen hafta yine aynı fiyata.
    G-skill ripjawslar var

Geçen haftaa 70-80 euro arası(vergisi çıkmadan tabi) bu ramler gidip geliyordu , bu hafta çoğu gitti , fiyatları arttı hocam. G-skill'ler duruyor 75euro 2x8 . Birde malum tek modül ballistixler.

Bende toplamaya çalışıyorum , 138 euroya asrock z170 fatalyt prof. gaming i7 aldım.genellikle 1-3 ay arası teslim edilir diyordu. Parasını daha çekmediler , yollayacaklar mı bilmiyorum açıkçası.

Sistem toplarken dilerseniz birbirimize yardımcı olalım denk gelen ekran kartı , ram , ssd, anakart gibi şeylerde. Bazen burada gözden kaçıyor konu hızlı şekilde ilerlediği için :)
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    g633 245 e aldım hocam amazon.de den burda 310 civarına geliyor
  • Acer s277hk 4k ips
    Demin 300 euro ucretsiz kargoydu
    Son 1 tane kalmıştı odeme ekranina kadar gittim vazgectim geri monitore tıkladim stok bitmiş sanırım

Satıcı amazon degildi
    Vergi de dusmedi ekranda

• quote:

Orijinalden alıntı: Omara

vergi altına düşse alıcam hemen

Vergi kotu oldu normalde 83 dolardi fiyatin daha dusecegini sanmiyorum. Stok biter zaten g502 bitti bile
  • g602 sipariş verdim.

sizce nasıl g502'ye göre?
  • jubaxx kullanıcısına yanıt
    sırf dolar yükseldi diye vergi dilimine giriyor şaka gibi.
  • 24 ünde neler olcak bakalım. Çok bişi beklemiyorum ben bu sene
  • Amazon ocağıma incir ağıcı dikecek. Grafik çizim tableti aldım ihtiyacım olmadığı halde. Daha Black friday gelmeden 3. siparişi geçtim.
  • umdt kullanıcısına yanıt
    Nasil bisey ki. Alinabilir

• RedGhost kullanıcısına yanıt
    G602 kullanmadım yorum yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altyazar

amazon.de'deki 67€ kadar sıcak değil. onun dolar kuru 77 dolar idi. kargo bedava. burada kargo + vergi var.

115€ gözüküyor bende amazon.de de.Ayrıca 75$'a vergi çıkmıyor kargosu var sadece yamulmuyorsam.

Edit: Tamam baktım şimdi geçtiğimiz günlerde düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lanet Olası Federal -- 22 Kasım 2016; 23:21:23 >
  • Kutulu müzik albümü alan oldu mu daha önce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramızda XS beden olupta down ceket arayan varsa fırsat olabilir... 2 stok var... 63€ ve dip. Trespass 80/20 dolgu

https://www.amazon.de/Trespass-Mens-Stormer-Jacket-Down/dp/B00NV5V5PA/ref=pd_sbs_309_7?_encoding=UTF8&refRID=A11SN7R3QTFWF3GKJSZ5&th=1&psc=1

Beden ölçüsü için kendi sitesindeki size chart yardımcı olabilir...

http://www.trespass.com/row/stormer-mens-down-jacket

• Logitech G502 herkesin beklediği geçen seneki BF deki fiyat olan 40$ a düştü fakat 1 dk da bitti. Bir tane kaptım daha buraya gelip yazayım diyene kadar tükenmiş.
  • farklı dil var ben xbox icin .com ,.de ve .it olarak çok defa aldım kapaklarında o ülkenin dilinde yazsada oyunda en kotu ingilizce çıkıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 77097710771177127713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.