Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (8 Mobil) - 7 Masaüstü8 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77077708770977107711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxpunisher

Arkadaşlar bir şey soracaktım, ben de 3 gün önce 2 adet PS4 oyunu sipariş ettim amazon.de'den. Ama daha yeni aklıma geldi, bu aldığım oyunlarda sadece Almanca dili yoktur değil mi? İngilizce standart olarak vardır diye umuyorum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba?

Var tabi hocam
  • Arkadaşlar bu 6€'luk sandalye en son ne oldu. Bende almıştım ama takip edemedim bir mail gelmişti ama pek ilgilenemedim. Sonuç nedir sanırım siparişi iptal etmemizi istiyorlar herhalde değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam dil std ingilizce olmuyor bazen cok dikkat oyunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Paylaşır mısın neler beğendiğini ?
  • Bluone kullanıcısına yanıt
    Amazonla görüşün.. Parayı çekmeye çalıştıklarında çekememiş olabilirler.. Kargo yola çıkmayabilir.
    Garanti kredi kartlarında bu olay oluyordu ben alışveriş yaparken. Provizyon sırasında kuru o andaki olarak hesap ediyorlar, çekim onaylanınca onaylandığı andaki kuru işleme alıyorlardı...

Enpara da da tam tersini görüyorum mesela.. 130 TL olarak çekilen provizyon (banka kartı olduğu için çekilmiş gözüküyor) Bugün iade edilirken 138 TL olarak iade ediliyor. POS ilk işlemde usd olarak işlem yaptığı için iadeyi de usd üzerinden yapıyorlar.. Enpara bana 10 TL hediye etmiş oldu mesela...
  • Logitech g933

Arkadaşlar Logitech g933 kulaklığı $100'a düşmüş. Almak istiyorum yalnız ama mantıken %20 vergi yani 20$ vergi hesaplaması gerekirken 48$ şeklinde hesaplıyor. Bunu nasıl düzelttirebilirim, chata söylesem düzeltme yaparlar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luaz. -- 22 Kasım 2016; 22:58:37 >
  • qwert. kullanıcısına yanıt
    20 euroya aldik

• DDR4 Ramlardan anlayan arkadaşlarım,

konuda paylaşılan

DDR4 Ballistix Ramlar hakkında bilgisi olan var mı ? Yeni sistem toplayacağım, tek modül 16 gb bu ramlardan biri işimi görür mü ? CL Değerlerini yazmamışlar sanırım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

https://www.amazon.de/Ballistix-Single-PC4-19200-288-Pin-Memory/dp/B0198QDM9C

https://www.amazon.de/Ballistix-Sport-PC4-19200-288-Pin-Memory/dp/B01DPSQPF2/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1479844364&sr=1-1&keywords=Ballistix%2BSport%2BLT&th=1

• İnternette konuyu araştırdığımda oyunlar ps4'te kullandığın sistemin diline uygun hale geçiyormuş gibi bir şeyler okudum. Umarım vardır ya, yani AAA oyunlarda sadece Almanca olursa gerçekten büyük fiyasko.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Lightning deal olduğundan

İlk fiyat üzerinden vergiyi kesiyor

Ürün 500 diyelim

İndirim ile 250 diyor ya

Size göre 250 nin 50 si almanya vergisi kaldı 200

Bunun yüzde 20 si 50 yapar ve bizim

200+50 de 250 ödememiz gerekir diyorsunuz

Ama ürün 500 dü almanya şeyini düşelim 400 oldu bunun vergisi 80 eder

Ürün fiyatı üstteki gibiydi 200

Toplayınca 280 etti

Buna benzer bşr hesap oluyor

Ps4'u de ilk fiyatindan hesaplamasina rağmen vergisi daha düşük. Xbox da anlamadim bir nedenden fazla kesiyorlar.

• @MühendisMurat 2 ekran kartını tek seferde alınca gümrükte sıkıntı olmuyor dimi? ayrı ayrı vermedim şiparişleri.
  • Lanet Olası Federal L kullanıcısına yanıt
    hocam geçmiş indirimlere nerden bakabiliyoruz, yani en düşük kaç dolar olmuş diye?
    ona göre ordan bakayım da foruma yazmıyım boşuna
  • Ram bekleyen arkadaşlar sinerji lütfen
  • knnzr K kullanıcısına yanıt
    1600 e aldığım bir ürünü iade ettim. Para iadesini Enpara 1818 olarak işledi. Dolar çok düşükken almıştım, dolar çok yüksekken iade olunca 218₺ cebe kaldı. Onla da Columbia ayakkabı aldım.

• Lanet Olası Federal L kullanıcısına yanıt
    İndirimsiz fiyatını bile hakeden bir ürün, ihtiyacı olan kaçırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

Paylaşır mısın neler beğendiğini ?

[link=]https://www.amazon.de/gp/product/B00GUXH4F0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Aklım ilk linkteki üründe kaldı ama Tr ye gönderim yok diyor işte. Bu arada Tr fiyatı 619 tl çok uyguna geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 22 Kasım 2016; 23:1:27 >

• Oppsional O kullanıcısına yanıt
    22 doları görmüş diyen var kanka

ya bende 8 gb ram var zaten ddr3
    bu farklı marka bendekinden ama özellikleri birebir aynı uyumsuzluk sorunu yaratmaz. ayakkabı ve saat de alablirm fazla para harcayamam zaten battlefield 1 için alıyom
  • 
Sayfa: önceki 77077708770977107711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.