Yüzbaşı
12 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Umarım doğru yerde soruyorumdur, yanlışsa kusura bakmayın.
PC'me Zenmate kurup bir süre kullandım ve sonra kaldırdım. Fakat Görev Çubuğu'nun sağ tarafındaki bağlantı kısayolunda hala bir eklenti/uzantı gibi bir şey duruyor resimde olduğu gibi.

Bunu nasıl kaldırabilirim?
Bir elektro gitar bakıyorum, pek bir bilgim de yok, 400-500 tl arası ortalama birşey alabilir miyim? Yoksa bütçeyi yükseltmem mi gerek?
Eninde sonunda böyle bir konu açacaktım, bugüneymiş.
Yaklaşık yarım saat önce Power tv minimix'de çaldı. Hafif yavaş bir elektronik müzik, dropunda ıslıkımsı bir ses var. Klibinde bir çocuk odasında roket inşa etmeye çalışıyor, oyuncakları canlanıp dans ediyor falan. Duyunca pe çok kişiye tanıdık gelir. Fakat ismi hakkında fikrim yok. Şarkıyı bilen varsa ve söylerse makbule geçer.
Arkadaşlar vizyondaki Life'a giden varsa düşüncelerini paylaşabilir mi? Arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum da.
Selamlar,
Başlıkta da belirttiğim gibi, kelimelerin cümle içinde kullanımlarının da olduğu bir mobil sözlük uygulaması arıyorum. Önerebilecek varsa memnun olurum.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim, yanlış yerse kusura bakmayın.
Bir internet tarayıcısında açık olan bir sayfanın yenilenme süresini ayarlamak mümkün mü? Örneğin Chrome'da "sayfayı her 10 dakikada bir yenile" gibi bir komut vermenin bir yolu var mı? Veya herhangi başka bir tarayıcıda?
Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
YGS'ye nüfus cüzdanıyla gireceğim, kimlikteki fotoğrafın en fazla 6 aylık olması gerektiği söylentilerini duydum. 26.08.2016 da kimlik fotoğrafımı yenilemiştim. Ciddi ciddi nüfus cüzdanının veriliş tarihine bakarlar mı? Bu yüzden sıkıntı çıkar mı?
İyi akşamlar,
18.12.1998 doğumluyum, bulunduğumuz ayın 18'inde 18'e girdim. Şimdiye kadar babamın sağlık güvencesi altındaydım (Emekli Sandığı). Bundan sonra ne yapmam gerek? Hangi kurumlara nasıl başvurmalıyım?
Kitabı bitirdiğimde ismiyle neyin kastedildiğini anlamadığımı fark ettim. Neremle okumuşsam... Cesur Yeni Dünya derken o zamanki mevcut düzeni mi kastediyor yoksa Vahşi John'un oraya geldikten sonra gitmeyi arzuladığı bir yeri mi?
Eski ve klasikler arasında gösterilen bir film fakat daha yeni izledim. Ve açıkçası doğru düzgün ne konusunu ne de göndermelerini anlayabildim. Vermek istediği mesaj nedir acaba? Bilgili arkadaşlar fikirlerini beyan ederse memnun olurum.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 546
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.329 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 393 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.