Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77107711771277137714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu logitech z533 alan arkadaşlar ürün gelince değerlendirmelerini foruma yazarlarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 22 Kasım 2016; 23:39:55 >
  • thorondor06 kullanıcısına yanıt
    o zaman üzülebilirsiniz :D
  • Php kullanıcısına yanıt
    Geçen sene gördüğüm... BF günü işe yarar ürün sayısı 3 ü 5 i geçmiyor... Bf den önce pek çok ürün göreceği indirimi görüp stoğu tüketiyor zaten...
  • Bu timberlandin meşhur botu Amazon.com da 65 dolar ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GençAtsız

Hala adam akıllı bir RAM güç kaynağı ve sıvı soğutma fırsatı olamadı

ben de ram bekliyorum hocam
  • jubaxx kullanıcısına yanıt
    G402 g502 durum nasıl.

109 dolara geliyor jargosuyla falan, keşke şu kargo ücretsiz olsa, 80 dolar çok iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luaz. kullanıcısına yanıt
    Hayır düzeltmezler. Hesaplama hatalarını amazon hiç bir zaman kabul etmedi edecek gibi de durmuyor. Olması gereken bu ama masraf daha az çıkarsa iade ediyoruz 2 ay içinde derler bağlansan da. Ama o iade kimi zaman 2 ay kimi zaman 5-6 ayları bulabiliyor o yüzden mantıklı değil %50 vergi deposit eden bir ürünü almak.
    Kaldı ki live chatteki personelin %85 i adam akıllı ingilizce konuşamıyor, derdinizi anlatayım derken kanser oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BBF65CCC -- 22 Kasım 2016; 23:28:31 >
  • jubaxx kullanıcısına yanıt
    chate yazsak düşürmezler heralde 1$ daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alee271 A kullanıcısına yanıt
    değmez o fiyata çok fazlaç
  • Omara kullanıcısına yanıt
    1$ için hesabınızı fişlemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPT-76

Arkadaşlar bu 6€'luk sandalye en son ne oldu. Bende almıştım ama takip edemedim bir mail gelmişti ama pek ilgilenemedim. Sonuç nedir sanırım siparişi iptal etmemizi istiyorlar herhalde değil mi?

Kendileri iptal etti, 3 kez konuştum sonuç alamadım. parası karttan çekildi, iade de edilmedi henüz...
  • tabii ki hocam cumayı bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. yoldaki onca kargomuza yazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine down ceket arayanlara Tak bilmem ne markası fakat kullanıcı yorumları çok iyi... incelemenizi tavsiye ederim. Dolgu için 600 fill powerdan bahsediyor kullanıcının biri 90/10

79€civarı fiyat var... Gönderici amazon değil fakat amazon deposundan gönderim yapılıyr....

https://www.amazon.de/TAK-Daunenjacke-Winterjacke-Steppjacke-Sweatjacke/dp/B01HGI3TGK/ref=cts_sp_3_vtp?_encoding=UTF8&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_p=1069579427&pf_rd_r=EG72KXV5JK8GY91J1QMX&pd_rd_wg=yqL5f&pf_rd_s=desktop-detail-softlines&pf_rd_t=40701&pd_rd_i=B01HGI3O9C&pd_rd_w=dPKFo&pf_rd_i=desktop-detail-softlines&pd_rd_r=EG72KXV5JK8GY91J1QMX&th=1&psc=1

• Geçen toshiba 3 tb hdd de aynısını oldu 79.99 dolar fiyatı 79 a çekebilirmisinz extra 20 dolara yakın vergi veriyoruz dedim.İndirmediler böylece alamadım.0.50 dolarla fırsat nasıl kaçar kurun yüzünden
  • lovelysy kullanıcısına yanıt
    yine bu mantık ile vergi altı ürünler için birşey ödemeyeceğiz demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Ödemeyi garanti sanalkart ile yaparak 296 euro luk ps4 almıştım şimdi baktım kartımdan sadece 3,65 tl para çekilmiş bu ne anlama geliyor acaba ürünü alamayacakmıyım

kargolanınca parayı çeker
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    O amazonun kartı teyit etmek için çektiği 1€. Daha sonra kartına geri yatırılacak. Amazon ürünü kargoya verdiğinde asıl tutarı karttan çekecek.
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Kargo??
  • geçen cuma (ayın 18i) 2 ürün 85 dolarlık sipariş verdim vakıf bank world kartla. yurt dışına açık. tahmini kargo için dün diyordu ama hala ilerleme yok preparing for shipment diyor. bu bir hata var ama gözükmüyor mu demek yoksa gelecek midir?
  • 
Sayfa: önceki 77107711771277137714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.