Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6930. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69286929693069316932
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.amazon.de/gp/product/B00GT4MPYA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Bende şunu sipariş ettim Türkiye'de 800 900 lira civarı sanırım. Belki düşünen olur diye paylaşayım dedim :)

edit: winter2016 kodunu unutmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiua -- 7 Kasım 2016; 9:20:22 >
  • arkadaşlar bi gamer kulaklık onerin ya.wireless. g933 almak istiyorum ama cok pahalı .
  • travers kullanıcısına yanıt
    Ben de bu ürünü 2 gündür sepette tutuyordum.Verdim sonunda siparişi.TR'de 569 Tl altına göremedim.N11'den belki 500 civarına alınabilir.
    Amazon'da bu fiyata satılan ürünler TR'de genellikle 300-350 tl civarına bulunabiliyor.Bu istisna.
  • G930 , Void Wireless RGB . Wireless Tamer alternatifi pek yok razer ve steelseriesdee wireleslarin fiyatı g933ten bile ucuk oluyor. En tercih edilesi modeller bu yüzden Void ile G930

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrcnAkty

https://www.amazon.de/gp/product/B01LQM3KKC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

siparişimi verdim Versa C22 RGB harika kasa

Bende beyazindan 1 tane sipariş verdim beklentilerimi karşılamazsa hazır kargo ücreti de yokken corsair 400c ye geçebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpertercan -- 7 Kasım 2016; 9:35:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpertercan

quote:

Orijinalden alıntı: SrcnAkty

https://www.amazon.de/gp/product/B01LQM3KKC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

siparişimi verdim Versa C22 RGB harika kasa

Bende beyazindan 1 tane sipariş verdim beklentilerimi karşılamazsa hazır kargo ücreti de yokken corsair 400c ye geçebilirim

kasa harika görünüyor gerçekten :) güle güle kullanın

• Amazon Almanya'da sistemsel bir sıkıntı var. Herşeyde hata veriyor. Yakında düzelir, amazon farkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunum55

400 C yi pahalı olduğu için almamıştım kasa toplarken. Alsam mı diye düşündüm yani. Boş dursa da olur

Ben aldim boş duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelysy

Amazon Almanya'da sistemsel bir sıkıntı var. Herşeyde hata veriyor. Yakında düzelir, amazon farkında.

Ne gibi hocam

• Hocam şimdi amazon.de 'den alınan ve eline ürünü sorunsuz vergisiz kargosuz ulaşan var mıdır? Yani 75 euro üzeri bir ürün aldığımızda vergi muhabbeti sıkıntısı çıkmıyor değil mi?
  • Beyler bilgisayar fiyatları da Türkiye ye göre iyi sayılır ama pek kimse almıyor gibi garanti yüzünden mi?

• G-HuN G kullanıcısına yanıt
    Vergi ile kargo aynı şey değil.

Amerika da kargo bedeli vardır. Bunu kaldırılması mümkün değil. Almanya da işe bu sistem yeni aktif oldu. Ürünlerde sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Vergi olayına fazla takılmayın. Alacağınız ürün bedeli yüksek olsa da bazen gümrükten vergisiz ürün girişi de oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogmatik

Güzel ayakkabı bende aldım bundan. gecenin 3 ünde uyandım birde baktım 42 dolara düşmüş ve 1 adet var. Anında kaptım. 8 numara aldım ama bunların kalıbı biraz küçükmüş diğer aldıklarıma göre. Alacaklar yarım numara büyük alsın arkadaşta söylemiş aynısını. Güle güle kullan.

teşekkür ederim. benim ayak 9,5 ancak biraz büyük alim dedim 10 numara aldım bir kaç gün giyince sanki ayakkabı açıldı. aldığımı babama verdim ben 9,5 alacam. zaten ince çorapla 9,5 bana oluyordu, kalın çorapla biraz sıkıyordu mağazada denedim. ancak ayakkabı biraz açılıyor gibi geldi bana o yüzden tam numara almak daha iyi gibi. tabi ayaktan ayağa değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

G930 , Void Wireless RGB . Wireless Tamer alternatifi pek yok razer ve steelseriesdee wireleslarin fiyatı g933ten bile ucuk oluyor. En tercih edilesi modeller bu yüzden Void ile G930

void sıcak gozukuyor ama kalitesi nasıl acaba? korkuyorum gercekten.g33 un yanında cok ezik kaliyor ama ne yapalım.:(
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Almnaya'da da i-parcel ise güzel. Teşekkürler.
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Bu detayı bilmiyordum hocam, bilgilendirme için teşekkür ederim.

Ancak sonuç olarak kullanıcı faydasına bir durum oluşuyor. Yani baksanıza liste fiyatı neyse, tam o fiyattan ürün alabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetddr

ben şaşkınlığımı daha atamadım üzerimden, sen de bence yüzünü filan yıka..
    iyi geliyor..

Hocam yapıştırdım ben de 400C 'yi. Euro tavan olmasına rağmen 330 Tl'ye geldi. Yine bile çok çok iyi.

Ya düşünmeden edemiyorum, bunlar kargoyu karşı ödemeli falan gönderip bizi şakalamazlar değil mi?

-Buyrun bu paketiniz. Borcunuz 125 Euro

-HICK !!

Artık merkelin kulaklarını çınlatırız

Aramızda para toplayıp Aleyna'ya seranat yaptırırız artık.

• Beyler aşşağıdaki iki ürünü kesın alacam almanyada suanda kargo ücreti yok fakat amerikada kargo fiyatı dahail olsa bile aynı fiyata geliyor mesela ekran kartı .de 295 euro kargo bedava .com 327 dolar kargo parası içinde hemen hemen aynı fiyat şimdi benım sormak istediğim yıl sonu indirimleri olunca bu ikisinin fiyatları dahada düşermi fd indirimlerini bekliyimmi

https://www.amazon.de/MSI-Radeon-RX-480-GAMING/dp/B01JGQBMB4/ref=sr_1_3?s=computers&ie=UTF8&qid=1478503091&sr=1-3&keywords=rx+480
    https://www.amazon.de/AOC-G2460PF-Displayport-Reaktionzeit-h%C3%B6henverstellbar/dp/B01BV1XBEI/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1478503147&sr=1-1&keywords=aoc+144

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_raculaa -- 7 Kasım 2016; 10:26:27 >

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    275 veya 525'i yok mu benzer gb/TL oranıyla?

Edit: Baktım da kazık la bu fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 7 Kasım 2016; 10:26:58 >
  • 
Sayfa: önceki 69286929693069316932
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.