Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6932. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69306931693269336934
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani o 18 tllik ücretle benim alakam yok, değil mi? Sadece ve sadece amazondan alışveriş yapmak için açıyorum, başka bir işlemde kullanmayacağım. Acaba amazonun refundu o ücrete takılır mı?
  • Daha önce hiç alışveriş yapmadığım Amazon.de'den 5-6 siparişim oldu şimdiden.

Ama bu free shipping olayı Amazon.fr için gelseydi daha iyiydi sanki, orada fiyatlar daha uygun oluyordu.
  • Ignite kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, ayakkabılar güzelmiş.
  • Amazon.de den aldığım montu daha siparişe çıkmadan (bankadan parayı çekmişti) iptal ettim. Şuan iptal edilen siparişlerde ve ücret 0,00 euro çıkıyor. Amazon ürünü göndermeden paramı iade eder herhalde değil mi ?
  • Arkadaşlar 850w veya üzeri iyi fırsatta bir psu var mıdır? Gold yada Platinium?
  • Bu sayede ucundan almanca da öğrenir olduk
  • Arkadşlar bu winter 2016 ne oluyor, hangi ürünlerde geçerli
  • https://www.amazon.de/gp/product/B01HZ1QETC/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

linkte montu eşim için aldım 44 euroya geldi. kalıpları büyük diye s beden aldım ama inş. olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

https://www.amazon.de/gp/browse.html?ie=UTF8&node=11235130031

Çok sağol hocam
  • https://www.amazon.de/gp/product/B00ORVIULY/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1DWE5L4I5TQMZ

Order Summary
    Items: EUR 330,00
    Postage & Packing: EUR 13,00
    (Order Total: EUR 343,00)
    Payment Total: USD 394.51

şimdi sadece 400 dolar mı ödeyeceğim bu cihaza?
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    euro ödeyin bence çevirilerde hep fark olur
    NVIDIA GeForce GTX 980M

çok iyi görünüyor

amazon.de satsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 7 Kasım 2016; 11:45:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utberkay

Arkadaşlar 2 senelik amazon hesabım vardı fakat birisi hesabıma giriş yapmış galiba.Mail geldi sifre değiştirmem gerektiğini söyleyen değiştirdim.2-3 saat sonra o şifreylede giremez oldum.Şifre değiştirebiliyorum fakat o şifreyle giriş yapmaya çalıştığımda
    "Your password is incorrect " hatası veriyor.Bana şifre değiştirmemi mail atan yer amazon.de idi.Amazon.de ye bazen girebiliyorum bazen girmıyor galiba vpn açıkken yapıldıgından böyle bir sorun oluştu.Amazon.de ye msj attm ama hala geri dönüş olmadı.Amazon.com a nasıl ulaşabilirim veya başka bir yol var mı?

hesabın banlanmış bence
  • Auygurbalik kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam refund durumlarında problem yok . Sadece gelen doları o günkü kura göre çeviriyor.
  • G-HuN G kullanıcısına yanıt
    Ödeme yaparken zaten sizden vergiyi kesiyor.

Forumda gtx model ekran kartı getirenler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müsait bir arkadaş 5 dolarlık ilk kullanım kodu gönderebilirmi acaba
    şimdiden teşekkürler

kod geldi tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demobig -- 7 Kasım 2016; 12:4:17 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan psuların fiyatları yüksek. BF de evga gq yada g2 serilerini takip ederseniz bu psu larda indirim gelebilmesi çok yüksek.
  • Cem_F1-Mclaren C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de Corsair 400C ile Corsair 760TCorsair 760T arasındayım. Corsair 400C > 340 TL ye geliyor. Corsair 760T > 650 TL ye geliyor. Fiyatlara her şey dahil. Amazon.de'den. Benzer ürünler aslında. Boyutları hakkında incelemem olmadı. Sanırım 760T Full Tower, 400C Mid Tower. Bilmiyorum 760T için iki katı para vermeye değer mi ? Çift GPU kullanınca, H115i Sıvı Soğutma vs var. Sığmama problemi olur mu acaba 400C de.

Siz kaça aldınız hocam ?

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 7 Kasım 2016; 12:7:6 >

• faridun kullanıcısına yanıt
    Merhaba

bende cuma gecesi sipariş verdim
    ürünü daha once columbia magazasinda gidip gormus ve denemiştim.
    guzel bir urun

fakat kargo daha iparcel e tanimlandi ve track id olusmamiş gozukuyor

Arriving 24 Nov - 25 Nov
    Preparing for Dispatch

sizin kargo durumu ne halde iparcel icin kargo takip nosu olustumu sizde.
  • herhangi birşey yapmadım ki, neden banlansın?İlk mail geldi şifrenizi değiştirin diye değiştirdikten sonra girebildim.Sonra öglene dogru gırmeye çalıştıgımda giremedım.Fakat aklıma su geldı;internet kesintisinin oldugu zaman chrome da vpn kuruluydu, 1 mozilladan 1 chrome dan giriş yapınca 1-2 dk arayla farklı ulkelerden gırıs olarak algılamış olup bu nedenle yapmış olabilirler mi?
  • 
Sayfa: önceki 69306931693269336934
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.