Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6931. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69296930693169326933
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 10:15'dehttps://www.amazon.de/gp/product/B00XCEDGHA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 şu ürünü satın aldım, 10:25'de para çekilip statü kargo Preparing for Dispatch'e döndü. Yuh bu ne hız

• quote:

Orijinalden alıntı: StormLight

Vergi ile kargo aynı şey değil.

Amerika da kargo bedeli vardır. Bunu kaldırılması mümkün değil. Almanya da işe bu sistem yeni aktif oldu. Ürünlerde sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Vergi olayına fazla takılmayın. Alacağınız ürün bedeli yüksek olsa da bazen gümrükten vergisiz ürün girişi de oluyor.

Hocam sormak istediğim soru şudur. 200 euroluk bir ürün aldım mesela amazon.de 'den. Gümrükte gel bunun vergisini öde derler mi yoksa sorunsuz bir şekilde elime ulaşır mı? Amazon.com'da yaptığımız alışverişlerde vergisini ayrı ödediğimiz için sıkıntısız şekilde geliyordu fakat burda durum nasıldır?
  • arkadaşlar ürün hatalı(uçu yamuk) geldi ilk kimle iletişime geçeyim amazon mu yoksa satıcı mı satıcısı amazon değil japonya merkezli bir satıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Hocam legolarda indirim gördünüz mü bende lego arıyorum kendime

Hocam selamlar,

Dün https://www.amazon.de/gp/angebote/ref=nav_cs_gb Spielzeug bölümünde vardı.

Eğer gönderim yapıyorsa architect serisi Türkiyeye göre baya uyguna geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_F1-Mclaren

quote:

Orijinalden alıntı: lovelysy

Amazon Almanya'da sistemsel bir sıkıntı var. Herşeyde hata veriyor. Yakında düzelir, amazon farkında.

Ne gibi hocam

Hicbir urun Tr'ye gonderilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkbilir İ kullanıcısına yanıt
    Gönderim yok yazmasına rağmen kargo aşamasına geliyor bizzat denedim.Bu durumda henüz güncelleme almamış demek ki.Ben geçen gün sipariş verdim gönderim yok demesine rağmen şuan kargoda.Yani kargo aşamasına geliyosa gönderiyolar bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyereksiyon

Saat 10:15'dehttps://www.amazon.de/gp/product/B00XCEDGHA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 şu ürünü satın aldım, 10:25'de para çekilip statü kargo Preparing for Dispatch'e döndü. Yuh bu ne hız

Kaç kilo taşıyo hocam bu :D

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    580 tl'ydi 750gb
  • travers kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar burada "15 boxer 2er Pack" yazıyoR.

Burada 15 adet boxer mı veriyor? Almancam olmadığı için anlayamadım ama ben öyle anladım. Eğer öyleyse çok iyi, yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar?
  • Şaşkınspor kullanıcısına yanıt
    100 kiloya kadar taşıyormuş
  • 07.11.2016 - Duyurular -

1) Amazon.de ülkemize 50€'dan fazla tutan tüm siparişleri ÜCRETSİZ KARGO ile yolluyor.
    2) Amazon.de ÜCRETSİZ KARGO'NUN bilinen herhangi bir ZAMAN SINIRI YOKTUR.
    3) Kargo ücretsiz diye abartmayın, 30KG'dan fazla olan her sipariş GÜMRÜĞE TAKILIR ve ÖZEL İTHALAT VERGİSİ ödenir.
    4) Amazon.com ' da ÜCRETSİZ KARGO YOKTUR.
    5) Amazon.de ' de CHAT özelliği sadece ALMANCA'dır.
    6) Amazon.de sitesiyle ingilizce irtibat kurmak isteyenler MAIL yoluyla iletişime geçmelidir.
    7) X ürün için BF'de indirime girer mi? Tarzı sorular gereksizdir, bunun cevabını BİLMİYORUZ.
    8) Black Friday indirimleri HENÜZ BAŞLAMADI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

cumartesi .
    benimde aynı durumda cumartesi getiriyorlar genelde. işyeri kapalı. mecbur pazartesiye kalıyor onda da getirmiyor yk elemanları. gidip kendim alıcam pazartesi sabahı.

2 tane ayakkabı daha aldım .
    33 dolardı ikiside
    https://www.amazon.com/gp/product/B017HMVOVC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s01?ie=UTF8&psc=1
    https://www.amazon.com/gp/product/B01ERELF7Q/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Gidip kendim aldım sabah. 25 dolar kargo parası sıkıntı gibi gelsede bu paraya 2 marka iyi gibi

• Beyler kredi kartı olmayan ve dolasıyla sanal kart kullanamayanlar için burdaki arkadaşlar "enpara" önermiş. Başvurdum ancak kafama bir iki soru takıldı;

1- Kart işlem ücreti eft felan filan ücreti yok güzel, ancak amazondan vs alışveriş yaparken kur çevrimi dışında herhangi bir ekstra ücret var mı?

2- Tl bakiye bulununca diğer bankalar gibi dolar alışverişi yapınca kendi çevirip çekiyor değil mi? Sorun olmuyor yani.

3- Bir de sitede ücretler kısmında "QNB Finansbank dışına giden yabancı para transferi" ve "QNB Finansbank dışından gelen yabancı para transferi"nde 18 tl ücret gözüküyor. Bu ne ücreti ne zaman keserr tam anlamadım, alışveriş başına bu ücret ödenir mi? Dahası amazonda refund felan istediğimiz zaman bu masrafa takılır mı?

şimdiden teşekkürler. Müşteri temsilcisini aradım sordum soruları ancak malum, jenerik cevaplar veriyorlar.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Yanıyormuş ama kaçmış üç kuruş para biriktiriyoruz hoop bir yere gidiyor. Neyse 275 de iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 senelik amazon hesabım vardı fakat birisi hesabıma giriş yapmış galiba.Mail geldi sifre değiştirmem gerektiğini söyleyen değiştirdim.2-3 saat sonra o şifreylede giremez oldum.Şifre değiştirebiliyorum fakat o şifreyle giriş yapmaya çalıştığımda
    "Your password is incorrect " hatası veriyor.Bana şifre değiştirmemi mail atan yer amazon.de idi.Amazon.de ye bazen girebiliyorum bazen girmıyor galiba vpn açıkken yapıldıgından böyle bir sorun oluştu.Amazon.de ye msj attm ama hala geri dönüş olmadı.Amazon.com a nasıl ulaşabilirim veya başka bir yol var mı?
  • sonyereksiyon kullanıcısına yanıt
    kalite hakkında inceleme kararınız ne?
    gelince bildirir misiniz?
    Oğluma almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsancnr

Hocam güle güle kullanın. Linkleri paylaşabilir misiniz? Bende çocuğuma doğumgünü için güzel bir şeyler bakıyorum.

Hocam takımı şu şekilde kurdum ;) Türkiyeye gönderilmiyor desede hepsi gönderiliyor.

Bruder 03555 - Scania R-Serie LKW mit Tieflader und Cat Bulldozer 53€dan 58€ya çıktı. Daha önce bir kaç defa 43€ yu görmüş, takipteyim.

Bruder 03554 - SCANIA R-Serie Betonmisch-LKW Daha önce amazon.it üzerinden satın almıştım.

Bruder 3590 - Scania R-Serie Feuerwehrleiterwagen mit Wasserpumpe, Licht und Sound

Bruder 03623 - MB Arocs Halfpipe Kipp-LKW

Bruder 3560 Scania R-Serie Müll LKW, orange

Bruder 02607 - Zubehör: Mülltonnenset, 3 kleine und 1 große Tonne + Bruder 2801 - Light and Sound Modul

Bruder 03570 - SCANIA R-Serie Liebherr Kran-LKW mit Light & Sound Modul

Bruder 02596 - Land Rover Defender Station Wagon Feuerwehreinsatzwagen mit Feuerwehrmann

Bruder 02454 - JCB 5CX eco Baggerlader

Bruder 02511 - Linde Gabelstapler H30D mit Anhängerkupplung und 2 Paletten

Siku 6283 - 5er Geschenkset 4 (sortiert)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 7 Kasım 2016; 13:22:50 >

• Auygurbalik kullanıcısına yanıt
    1- ekstra ücret almıyor enpara . TCMB kuruna göre işlem yapıyor.( hafta sonlarında en son kurdan ) . Ayrıca bütün işlemleri dolara çevirip sonra TL göre işlem yapıyor.

2.Gönderirken başta gelirken içinden olması gerek emin değilim.
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    F/p ürünü olarak göründü bana. Kardeşime aldım ben de bu ürünü. Memnun kalırsam kendime de sipariş etmeyi düşünüyorum. Geldiğinde detaylı bir inceleme yaparım zaten
  • 
Sayfa: önceki 69296930693169326933
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.