Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6929. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (7 Mobil) - 2 Masaüstü7 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69276928692969306931
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: No Way Out

Toplam 74 euro ya define s window alınıyorken uyduruk kasalara para vermeyin.

https://youtu.be/VNSxLT-0wDc

O ne güzel tanıtımdır öyle
  • acizcool kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım da cidden kalıpları küçük değil, aksine büyükmüş. Bende iptal ettim daha yeni siparişlerdeydi. İptal ettim şimdi iptal edilen siparişlerde ücretine 0,00 euro yazıyor. Yakın zamanda sanırım paramı iade ederler değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Black Dark- -- 7 Kasım 2016; 3:29:21 >
  • Şu montu beğendimhttps://www.amazon.de/gp/product/B0163RWGSW/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Fakat %20 indirimle 155 euro civarına geliyor sanırım. Google dan tr-euro kuru çevireyim dedim çevirmez olaydım 155 Euro = 542,222552 Türk Lirası. Ya bizim paramız ne ara bu kadar değer kaybetti ben mi mağarada yaşıyorum
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Hiç sormayın hocam. Dolar, euro ateş pahası
  • amazon.de costurdu konuyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

amazon.de costurdu konuyu.

Kara Cuma'yı beklerken Aydınlık Cuma'mız oldu. Türkler için 'Free Shipping' hayattır...

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Black Dark-

https://www.amazon.de/gp/product/B01J3JSRLW/ref=oh_aui_detailpage_o00_?ie=UTF8&th=1&psc=1

Hocam en son fiyatı ne oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetddr

ben şaşkınlığımı daha atamadım üzerimden, sen de bence yüzünü filan yıka..
    iyi geliyor..

Hocam yapıştırdım ben de 400C 'yi. Euro tavan olmasına rağmen 330 Tl'ye geldi. Yine bile çok çok iyi.

Ya düşünmeden edemiyorum, bunlar kargoyu karşı ödemeli falan gönderip bizi şakalamazlar değil mi?

-Buyrun bu paketiniz. Borcunuz 125 Euro

-HICK !!

Artık merkelin kulaklarını çınlatırız

• Orhun kullanıcısına yanıt
    İ-parcel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rebate olayını bizde yapabiliyor muyuz? Başlığı okudum ama gözden mi kaçırdım?
  • mapel M kullanıcısına yanıt
    Amazom.com da ki rebate bildiğim kadarıyla sadece usa de geçerli Türkiye'den yapılmıyor ama yinede araştırmakta fayda var.

• https://www.amazon.de/gp/product/B01DPQ4S1C/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Bu direksiyonu almak istiyorum. Tr ye gönderilmiyor diyor ama sepete eklenince kargo sıfır çıkıyor. Acaba gönderirler mi? Birde BF de indirime girer mi beklesem mi?
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bimeks fiyatı 2000'e çekmiş
    İnsallah sanada farkı havale edin vs demezler.Uyuz oldum ya sabah sabah.

• ilkbilir İ kullanıcısına yanıt
    Tr kargo yok. İndirim gelse bile alamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

quote:

Orijinalden alıntı: fatihkilic25

Arkadaşlar amazon.de den 136 euro luk alışveriş yapacağım buna ayrıca burada vergi mi çıkacak? Amazon vergiyi peşin almıyor muydu?

Hocam Almanya'da bulunan çoğu firmanın farklı bir stratejisi var. Amazon.de 'de bu anlayışa uyuyor.

Müzik ile ilgilenenler bilir. Thomann.de diye bir site var dünyanın en büyük müzik gereçleri satan sitesidir. Bu sitede alışveriş yaparken Türkiye seçtiğinizde total fiyat üzerinden %18 indirim yapıyorlar. Yani vergi bizden olsun diyorlar. Şu anda Amazon.de için de bunun benzeri bi olay geçerli.

Ben hala kargoyu kapıda ödeme yapıp soğuk duş aldırırlar mı onu düşünüyorum. Koca kasa aldık kargosu güzel turar bunun.

Vergi bizden mi olsun diyorlar !

Çok komik bir yorum olmuş.

Büyük firmalar EU dışına gönderimleri %18 Mwst ( almanların KDV si) düşerek gönderirler.
    Çeplerinden çıkan ve ya giren birşey yoktur, ürün ve ya mal EU sınırları içerisinde tüketilmediğinden Katma değer vergiside ödenmez.

TAX-free yazan mağazalarda da aynı durum geçerli. Bu tax free lerde ki asıl sorun iadeyi için Satış yapan firma değil, havalimanından çıkışınızı ispat ettikten sonra iadeyi aldığınız firma ilgilenir.

O firmadan KDV oranı üzerinden yüklüce bir komisyon alır, size az bir para kalır. Fakat Amazon gibi firmalar paranın tamamını düşerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: StormLight

Tr kargo yok. İndirim gelse bile alamazsın

Sepete ekleyince kargo secenekleri cikiyor.

• ilkbilir İ kullanıcısına yanıt
    O halde şansınızı deneyin .

• _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Hocam güle güle kullanın. Linkleri paylaşabilir misiniz? Bende çocuğuma doğumgünü için güzel bir şeyler bakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 69276928692969306931
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.