Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6926. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69246925692669276928
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sepette hesaplama özelliği çalışmıyor zaten, son aşamaya kadar gidip görüyorsun.
  • amazon.de Dieser Artikel kann nicht in die Türkei geliefert werden yani turkiyeye gonderilemez yazan urunleri almayın arkadaslar.
  • arıyorlarsa güzel ben de korktum ulan bunu ararsak kaç para öderiz diye bütün avantajlı alışverişi telefon parasına gömeriz artık :D

@devoin

yok hocam bizim yeter dediğimiz yetmesine yeter hani oyunu oynuyoruz kasmıyor takılmıyor ama o monitörü alınca bambaşka bi tecrübe yaşayacaksınız ama ekran kartınıda değiştirin 950nize eziyet etmeyin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet07

amazon.de Dieser Artikel kann nicht in die Türkei geliefert werden yani turkiyeye gonderilemez yazan urunleri almayın arkadaslar.

niye?
  • Northface in thermoball tricilimate diye bi montu var kullanan var mı önceden. İçi kaz tüyü gibi dışı yağmurluk. Link

https://www.amazon.de/North-Face-Thermoball-Triclimate-Schwarz-Tnf/dp/B01JZD9CKG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1478469447&sr=8-1&keywords=north%2Bface%2Bthermoball%2Btriclimate&th=1&psc=1
  • ismet07 kullanıcısına yanıt
    ürününüz iptal mı oldu?
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam işte maalesef sırf ekranla bitmiyor,sırf kartlada bitmiyor.Ondan 27inch ips gsync'e çıkamıyorum çok tuzlu olacak.
    Önce bir gtx 1070'i hallediyim sonrasında artık bir tane 24inch gsync 144hz alırız :)
  • AADUUKET kullanıcısına yanıt
    hyr turkiyeye gonderilemez yazıor google ceviri varsa cevırın sonra sıkıntı olmasın

Dieser Artikel kann nicht in die Türkei geliefert werden TR gelmez demek...
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    ne demek niye turkiyeye gonderilemez dior...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet07

ne demek niye turkiyeye gonderilemez dior...

gönderiliyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetddr

ben şaşkınlığımı daha atamadım üzerimden, sen de bence yüzünü filan yıka..
    iyi geliyor..

Hocam yapıştırdım ben de 400C 'yi. Euro tavan olmasına rağmen 330 Tl'ye geldi. Yine bile çok çok iyi.

Ya düşünmeden edemiyorum, bunlar kargoyu karşı ödemeli falan gönderip bizi şakalamazlar değil mi?

-Buyrun bu paketiniz. Borcunuz 125 Euro

-HICK !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 7 Kasım 2016; 1:3:39 >

• Devoin kullanıcısına yanıt
    aceleniz yoksa ekran kartını alın monitör kalsın durumunuz müsayit olunca 27 inç alın almışken. sabrederseniz 27inçe kavuşabilirsiniz. 1080pde devam edin bence :)
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    adamlar nie turkiyeye gonderim yok die yazıor o zaman para kazanmayalım diemi satılmasın felan diemi ???
  • ismet07 kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal amazon.de türkiye'ye hizmet etmeye başlamadan önce gönderilmiyordu, şu an amazon.de'yi amazon'un türkiye şubesi gibi düşünebiliriz. bu nedenle ne var ne yok açtılar, sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama ürün sayfaları geç güncelleniyor diye tahmin ediyorum. gönderilmiyor yazanları almaya çalışınca gönderiliyorlar yani, o yazının bir önemi kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkilic25

Arkadaşlar amazon.de den 136 euro luk alışveriş yapacağım buna ayrıca burada vergi mi çıkacak? Amazon vergiyi peşin almıyor muydu?

Hocam Almanya'da bulunan çoğu firmanın farklı bir stratejisi var. Amazon.de 'de bu anlayışa uyuyor.

Müzik ile ilgilenenler bilir. Thomann.de diye bir site var dünyanın en büyük müzik gereçleri satan sitesidir. Bu sitede alışveriş yaparken Türkiye seçtiğinizde total fiyat üzerinden %18 indirim yapıyorlar. Yani vergi bizden olsun diyorlar. Şu anda Amazon.de için de bunun benzeri bi olay geçerli.

Ben hala kargoyu kapıda ödeme yapıp soğuk duş aldırırlar mı onu düşünüyorum. Koca kasa aldık kargosu güzel turar bunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

quote:

Orijinalden alıntı: fatihkilic25

Arkadaşlar amazon.de den 136 euro luk alışveriş yapacağım buna ayrıca burada vergi mi çıkacak? Amazon vergiyi peşin almıyor muydu?

Hocam Almanya'da bulunan çoğu firmanın farklı bir stratejisi var. Amazon.de 'de bu anlayışa uyuyor.

Müzik ile ilgilenenler bilir. Thomann.de diye bir site var dünyanın en büyük müzik gereçleri satan sitesidir. Bu sitede alışveriş yaparken Türkiye seçtiğinizde total fiyat üzerinden %18 indirim yapıyorlar. Yani vergi bizden olsun diyorlar. Şu anda Amazon.de için de bunun benzeri bi olay geçerli.

Ben hala kargoyu kapıda ödeme yapıp soğuk duş aldırırlar mı onu düşünüyorum. Koca kasa aldık kargosu güzel turar bunun.

Valla bir koltuk var onu almayı düşünüyorum kargo yok vergi yok.. İnsan killaniyor haliyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansosyal

Razer Kraken Mobile Analog Music & Gaming Headset-Neon Green
    https://www.amazon.com/...41DacFJT4%2BL&ref=plSrch
    Razer kulaklık, dip fiyat. Başarılı bir ürün.

3-4 saat önce paylaşmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AOC Q2778VQE - Q2778VQE 27 WIDE TN LED MONITOR

27 ınc - 2K - 1MS

https://www.amazon.de/gp/product/B00U2ZZX5A/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
  • Çok şık saat.
    Seiko-SSC139-Excelsior-Silver-Tone-Stainless

https://www.amazon.com/Seiko-SSC139-Excelsior-Silver-Tone-Stainless/dp/B00B7FXT2S
    Amazon her şey dahil 733 TL

http://www.dunyamoda.com/seiko-saat
    Dunyamoda 1400 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Northface in thermoball tricilimate diye bi montu var kullanan var mı önceden. İçi kaz tüyü gibi dışı yağmurluk. Link

https://www.amazon.de/North-Face-Thermoball-Triclimate-Schwarz-Tnf/dp/B01JZD9CKG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1478469447&sr=8-1&keywords=north%2Bface%2Bthermoball%2Btriclimate&th=1&psc=1

Aşırı soğukta giymeyecekseniz almayın bu ürünleri sonra benim gibi atarsınız bi kenara. Deli gibi terletir en ufak soğuk ile temasınızda sizi haftalarca yatağa serer.

• 
Sayfa: önceki 69246925692669276928
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.