Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6924. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.029
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69226923692469256926
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    Ben gecen metroda birinin uzerinde gordum sanirim L idi. Adama cuk oturmus 10 numara 5 yildiz duruyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devoin kullanıcısına yanıt
    Bu IPS panel degil TN panel bilginiz olsun. Ben IPS olanindan aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WinKy kullanıcısına yanıt
    Az büyük gelse de içine kazak falan giyeceğimden çok belli olmaz diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum. Neyse her halükarda 200 TL'ye çok uygun
  • dogmatik kullanıcısına yanıt
    Nette trt bandrolu odenir diyo
    Aynen bende tam sana yazıyordum nasıl 761 euro diye.
    543EUR yazıyordu çünkü :)
    IPS geçince bu seferde fiyat uçuyor :) 24'te de ıps panel yok.
    Daha gtx 1070 alıcam,maalesef çıkamıyorum 700lere.
  • Kafam karıştı ya sonradan gelince hangi montta indirim var birde kod mu girmek gerekiyor aydınlatabilecek bi arkadaş var mı kısaca lütfen :)
    Bende EVGA GTX 1080 FTW var. Bu yüzden 27 IPS aldım.
    O monitörü bende almayı düşünüyorum. Kara cumayı bekleyeyim dedim ama amazon.com'da da bayadır stok yok.
  • bU .DE olayı hiç iyi olmadı...

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • beyler 2 sorum var 1: ürünlerin dip fiyatlarına nereden bakıyorsunuz 2: dip fiyatta olan bir ürünü BF de indirim beklemek mantıksızmı yani daha fazla indirim olmazmı
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    O monitoru hazır stok bulmanız zor. Bu yüzden almanyadan siparişi verin 1 ile 3 arasında stok geldikce yollayacaklar. Ayrıca .com'dan almaya kalkarsanız kargosuydu, kuruydu 3000'i buluyor. İndirim olayına hiç girmiyorum bile. Su anda almanya fiyatı 2650 2700 arası olmuş oluyor.
    Sana yakışırmış iyi yapmışsın güle güle kullan :)
    Ben şimdilik Gtx 1070 yanınada bir f/p 24inch gysnc aldımmı tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_raculaa

beyler 2 sorum var 1: ürünlerin dip fiyatlarına nereden bakıyorsunuz 2: dip fiyatta olan bir ürünü BF de indirim beklemek mantıksızmı yani daha fazla indirim olmazmı

Chrome ise bunu kur hocam. urun sayfasina girdiginde hemen asagisinda grafik cikiyor ve diger detaylar mevcut.
    https://chrome.google.com/webstore/detail/keepa-amazon-price-tracke/neebplgakaahbhdphmkckjjcegoiijjo

diger tarayicilar icinde uygulamanin sitesinden linkler var.

Evet hocam fiyat çok daha iyi amerikaya göre yanlız kafama takılan birşey var bu monitörlerde biliyorsunuz binbir türlü dert sıkıntı var hoşumuza gitmezse iade edeceğiz fakat ben almanca bilmiyorum nasıl chate girip de derdimizi anlatacağız. amazon.com'da hiç sıkıntı olmuyor böyle şeyler.
  • Arkadaşlar ben sistem dizmek üzereydim. Evga güç kaynağı,corsair ram birde kasa almayı düşünüyorum. Bu ücretsiz kargo ne zamana kadar sürecek bir bilgi var mı ?
    Teşekkür ederim. Alırsınız inş. Bende indirime girecek diye diye bu zamanı buldu almam. Simdide gelmesini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

Bende EVGA GTX 1080 FTW var. Bu yüzden 27 IPS aldım.

Evga lardaki gtx 1070, gtx 1080 lerde sorun olduğundan bahsediliyor siz herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

http://wccftech.com/nvidia-gtx-1080-1070-evga-cards-dying/
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    Hocam bir durum olursa ingilizce mail atarak derdinizi anlatırsınız. Almanya'nın chat ile hiç görüşmedim bu yüzden eğer bişey çıkarsa arkadaşın eşi almanca biliyor en son çare ondan yardım isterim. İnş sorun çıkmazda sorunlarla ugraşmayız.
  • 
Sayfa: önceki 69226923692469256926
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.