Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6925. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (8 Mobil) - 6 Masaüstü8 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69236924692569266927
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.amazon.de/gp/product/B01EDXHX5E/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

bole bi monitor buldum kargo vergi dahil 365 euro oluyor sepette ne dusunuorsunuz
  • şu columbia mont güzelmiş. pek kışlık gibi durmuyor ama. gerçi amazon stoğu bitmiş. belki tekrar stoğa girer.
  • WinKy kullanıcısına yanıt
    Amin hocam inşallah sorunsuz gelir uzun yıllar kullanırsınız keyifle. Bu monitörlerden tırstım ben okudukça adrenalinli iş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Black Dark-

Az büyük gelse de içine kazak falan giyeceğimden çok belli olmaz diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum. Neyse her halükarda 200 TL'ye çok uygun

Urun linki alabilir mym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben herhangi bir sorun ile karsılasmadım. 10 numara 5 yıldız çalısıyor. Ne CW nede ısınma sorunu var. Çok memnunum.
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    Risk olmazsa rısk olmaz hocam. Sığındım RABBİM'e verdim siparişi. Hayırlısı olsun.
  • https://www.amazon.de/AOC-G2460PG-Displayport-h%C3%B6henverstellbar-Reaktionszeit/dp/B00LBSZHAI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1478468091&sr=8-1&keywords=aoc+gsync

75 EURO üstü ürünlerin vergisini göremedim bir türlü sepete atıyorum gönderilmiyor bu ürün adresine diyor bakamıyorum vergiye ilerliyorum ödemeye gidiyor ama orada da .com gibi fiyat detayı kaç gayme çekeceği yazmıyor. Kaç para ulan bu monitör 387 Euro olması lazım gümrük vergisi ile ama göremeyince gümrükte başıma bir iş gelir mi diye düşünüyor insan.

• _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Actifry almış ve totalde cok az kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum :)
    Air ile actifry aynı ürün klasmanında olduğundan diyorum.Pişirme mantıkları fırın ile aynı.
    Verdiğiniz paraya fazlasıyla yazık olur.
    Oldukça gürültülüler.(Videolarda gürültüsüz gözüksede)
    Asla yağda pişmiş patates lezzeti beklemeyin.Çıtır olur fakat bahsedildiği kadar lezzetli olmaz.
    Bunlara verilicek para yerine tavsiyem ; Instan Pot 7in1, Zojirushi(özellikle bu marka) pişirici kovalamanızdır.
    Actifry-airfry bir süre sonra sadece kestane pişirmek(en başarılı yaptıkları şey) için kullanırsınız emin olabilirsiniz
    gönlünüzü ferah tutun sıkıntı çıkmayacak inşallah :) ben daha almayacaktım aslında bende gtx 670 var 1080p de hala mis gibi yetiyor da 1440p de ölür ama bir monitör alma zorunluluğu olacak yakında. Bu monitörü aslında benim kart gittiği kadar gitsin sonra 1080 ti çıkar onunla birlikte alırım diyordum ama sanırım 1080 ti çıkmadan almak zorunda kalacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Knispel

https://www.amazon.de/AOC-G2460PG-Displayport-h%C3%B6henverstellbar-Reaktionszeit/dp/B00LBSZHAI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1478468091&sr=8-1&keywords=aoc+gsync

75 EURO üstü ürünlerin vergisini göremedim bir türlü sepete atıyorum gönderilmiyor bu ürün adresine diyor bakamıyorum vergiye ilerliyorum ödemeye gidiyor ama orada da .com gibi fiyat detayı kaç gayme çekeceği yazmıyor. Kaç para ulan bu monitör 387 Euro olması lazım gümrük vergisi ile ama göremeyince gümrükte başıma bir iş gelir mi diye düşünüyor insan.

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    403,22 EUR hersey dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetddr

bU .DE olayı hiç iyi olmadı...

Hocam ciddi ciddi kargo yok mu kasalarda da? Ben 1 aydır Corsair 400C stoğu bekliyorum bunu görünce dünyam döndü. Amazon.com da bi kasa fiyatı da kargo biniyordu. Saldırayım bi 400C' ye

• In Time kullanıcısına yanıt
    Ürünü tek başına almayacaksın zaten. Bir iki parçayla birlikte alırsan kargo bedavaya gelmiş gibi olur. Ki zaten amazon stoklarını bitirmişler.
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    Bende öyle diyordum yetiyor diye,sonra kuzen bir girdi kanıma.Ki bana hala 1080p asus vnh24 gtx 950 yetiyor :)
    Yok gsync yok 144hz yok şöyle yok böyle bir girdi kanıma,kaşıntı tuttu.Alıcam taktım kafaya :)
    vollkan59 kullanıcısına yanıt
    wPrime'a tik atmıştım sağda ama aynen satıcı farklı. Teşekkürler uyarı için.

@vollkan59 evet medium olmaz gibi duruyor. Genelde large ancak deri montum medium ve tam oturuyor. Muhtemelen columbia da oturur ama sıkar gibi. Large olanı garanti olur muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet07

https://www.amazon.de/gp/product/B01EDXHX5E/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

bole bi monitor buldum kargo vergi dahil 365 euro oluyor sepette ne dusunuorsunuz

27inch için 1080p düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

Evet hocam fiyat çok daha iyi amerikaya göre yanlız kafama takılan birşey var bu monitörlerde biliyorsunuz binbir türlü dert sıkıntı var hoşumuza gitmezse iade edeceğiz fakat ben almanca bilmiyorum nasıl chate girip de derdimizi anlatacağız. amazon.com'da hiç sıkıntı olmuyor böyle şeyler.

ingilizce destegi var .de'nin. ben telefon numarami birakmistim, aradilar ingilizce konustuk direk.
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    ben şaşkınlığımı daha atamadım üzerimden, sen de bence yüzünü filan yıka..
    iyi geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Perry Cox

Amazon.de den mont aldım da büyük, küçük gelirse iade alırlar mı ki ? Geri gönderim kargo ücretini de .com gibi kredi kartına yatırırlar mı ? Daha önce başına gelen oldu mu ?

hiç uğraşma uğraştırma, forumun 2.el kısmında ürünü sat. aldığın fiyata. Kafan rahat olur muhattap olmazsın.
  • Teşekkürler. Bir sıkıntı var herhalde adres ile ilgili sepette "Some of the items in your order cannot be delivered to the address selected." hatası yiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 69236924692569266927
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.