Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (15 Mobil) - 7 Masaüstü15 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.019.217
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56365637563856395640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 20 dolar verginin iade edileceğine inanıyorum o üründe.. Ama yine de eşe-dosta 125 dolar diye haber verdim :)
  • Seagate Backup Plus 4TB fiyat efsane duruyor. Yarın 1 tane kapmak lazım.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Cgat ile görüştüm banka reddediyor dedi, kart internete açık olmasına rağmen , daha sonra bankadan mesaj geldi mail order açılsınmı diye , kabul ettim sonra ödeme gerçekleşti. Demekki kartın nete açık olması yetmiyor bazen.

Edit: Neyse bakalım iyi birşey denk gelirse alırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 12 Temmuz 2016; 0:37:03 >
  • @ilker2389 vergi memurunun o an ki ruh haline kaldık artık, ay sonuna denk gelirse kargolar borçlar harçlar vs derken kafası karışık olur pek dikkat etmez umarım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Bir arkadaş gönderdi.

5$ indirim için kod gönderebilirmisniz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 12 Temmuz 2016; 0:51:29 >
  • 4TB Seagte değilde WD olsa kaçırmazdım. Seagte'e güvenmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seagate 4 tb bende dayanamayıp 1 adet siparişi geçtim 124.82 dolara geldi, yarını bekleyemedim, zaten daha fazla düşeceğini zannetmiyorum, bu arada 3-4 saattir takip ediyorum, siyah rengi görünmüyordu, şimdi geldi hemen sipariş verdim, almak isteyenlere duyrulur.

https://www.amazon.com/dp/B0196J3UZ2
  • En kotusu black

• bende 1tb seagate var 4-5 yıl oldu heralde bir sorun yaşamadım, bu 4tb seagate ile 2tb wd'nin hız farkı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_many

ya ben de 1 tb Lık var ancak Priz kablosu var da Bilgisayara takılan kabloyu bulamıyorum maesef nerden edinebilirm

Bilgisayarcılarda dolaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

Konuyla alakasız ama, ss'yi kendin mi aldın? Bende bu kur seçeneği çıkmıyor artık, amazon'un ödeme arayüzü mü değişti acaba? Kartın birimini usd yaptım ben de Murat'ın gösterdiği gibi ama en son TRY mi USD mi şeklinde kuru gösterip sormuyor tekrar.

Sen zaten Ayardan seçmiş oluyorsun bir daha sormuyor bu yüzden, doğru yani elleşme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

bende 1tb seagate var 4-5 yıl oldu heralde bir sorun yaşamadım, bu 4tb seagate ile 2tb wd'nin hız farkı var mıdır?

seagate iyidir hocam , senelerdir hep seagate alırım ve kullanırım.

Ekran kartlarında bir indirim olsada bir tane alsak, prime üyeliğimizide yaptık bekliyoruz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

@ilker2389 bir umut 4TB alırken vergiden muaf olurmuyuz diye deneme yaptım ama yemedi :)

http://i.hizliresim.com/B2ndQD.png

355.91 TL olarak çekmiş karttan.

Haydi hayırlı olsun, faydalanan duasını eksik etmesin.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Temmuz 2016; 1:24:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Seagate Backup Plus 4TB fiyat efsane duruyor. Yarın 1 tane kapmak lazım.

Yarına biterse üzülürsün efsane bir indirim çok kalmaz bence.
  • Arkadaşlar son dakika golü geldi, markaya kefil değilim ama yorumlar iyi duruyor + fiyat zaten efsane.

GAMDIAS Hermes Lite Mechanical Gaming Keyboard (GKB1000RD)
    40$ - Dip Fiyat - RGB'si 74$
    https://www.amazon.com/GAMDIAS-Hermes-Gaming-Keyboard-GKB1000RD/dp/B014TMKSHO

%90 Claimed, yetişen eklesin karta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Temmuz 2016; 1:28:34 >
  • Bende 2 TB olanı var Seagate'in çok iyi arkadaşlar çok memnunum ihtiyacı olan kaçırmasın seagate diye almamazlık etmesin sıkıntısız taş gibi çalışıyor.
  • Important Message
    Thank you for signing up for Amazon Prime. Although your free trial has started and you have access to your Prime benefits, membership management functionality will be available once we can verify your payment method. This could take up to 3 days from the start of your free trial.

Bekliyorum saatlerdir ama olmadı ne yapmak gerek kartımıda geçen hafta kullandım alısverişte amazonda karttada sorun yok :S
  • Rgb 85Usd
    Tr ye gelmiyor
    Diğeri 40 usd
    anca o paraya ederi..

• Şöyle bir problem var. Skechers ayakkabı ile wd 2tb aynı anda almaya kalkınca vergi ekliyor teker teker alınca eklenmiyor çünkü ikisi de 75 euro altında fiyata sahip.
    Bu mesaja eklenen görseller:

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar i3 6320 6.nesil işlemciyi alıcamda, en uygun nasıl temin edebilirim kaça mal olur birde Türkiyede satışı yok galiba ?
  • 
Sayfa: önceki 56365637563856395640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.