Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.021.170
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56285629563056315632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ihsancnr

Prime üyeliğimi bende şimdi aktifleştirdim. Yarına hazırlık için :)

Prime üyelik bölümünde 2 gün ücretsiz kargo diye belirtiyor. Acaba bu 2 gün ücretsiz kargo sadece Amerika için falan mı yoksa tüm prime üyelikleri için mi? Bilgisi olan var mı?

amerika
  • ihsancnr kullanıcısına yanıt
    Prime ile ilgili bilgiler ilk sayfada okuyunuz.
  • farfar63 F kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfur3294 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Bu Prime üyeliği indirimler başladıktan sonra aktif edebiliyor muyuz ve indirimlerden faydalanabiliyor muyuz? Yoksa indirimler başlamadan önce mi yapmak gerekiyor? Pek alacak bir şeyim yokta yansın istemiyorum.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    İstediğin zaman.
  • Bende geçtim Prime'a, geçen sene trial kullanmıştım ama bu sene tekrar 30 gün verdiler.
  • Sa beyler,

free two day shipping olayı nedir ve biz yararlanabiliyor muyuz? (Prime üyeliği yaptım)

mesaj içinde "free two" kelimesiyle arama yaptım bulamadım.
  • farukayaz F kullanıcısına yanıt
    Prime anlatımlarını okuyun lütfen ya gün boyu bunları tekrarlamayalım.
  • Prime day başlamamış anladığım kadarıyla yarın başlayacak?

Skechers ayakkabı almayı düşünüyorum yarını mı bekleyeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

İstediğin zaman.

Teşekkürler takipteyim o zaman güzel indirimler olursa aktifleştiririm.
    2-3 mesaj yukarda cevap verilmiş biraz takip etseniz görüceksiniz..
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Zart diye buraya yazmıyoruz zaten. free two days diye arayınca hiçbir şey çıkmıyor prime yazıp arayınca da çıkan açıklamalar bunlar:

+Prime Early Access

Amazonun Lighthing Deals sayfasındaki indirimleri yarım saat öncesinden haber alabiliriz.

Prime Instant Video

Lisanslı birşekilde amazonun bünyesindeki filmleri ve dizileri izlemenize olanak verir.

Prime Music

Lisanslı birşekilde amazonun bünyesindeki müzikleri dinlemenize olanak verir.

Prime Photos

Amazonun cloud serverine istediğimiz fotoğrafları yükleyebiliyoruz.

Kindle Books

Her ay bir tane kindle kitabı hediye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattblack

2-3 mesaj yukarda cevap verilmiş biraz takip etseniz görüceksiniz..

Hızlı cevapla yazmıştım son sayfaya gelmeden ilk sayfada arama yapıp.
    Tamam sana özel olarak ekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Sa beyler,

free two day shipping olayı nedir ve biz yararlanabiliyor muyuz? (Prime üyeliği yaptım)

mesaj içinde "free two" kelimesiyle arama yaptım bulamadım.

Bizim için geçerli değil

• arkadaşlar amazondan tek sipariş içerisinde 3 ürün vardı fakat ürünlerden biri farklı bir depoda olduğundan oradan direk gönderim yaptılar haliyle 1 siparişte 2 ayrı kargo çıktı şimdi kargolardan biri ref2 düştü fakat diğerine ref2 düşmedi şimdi bu pts yoksa 2 kargoyuda tek hale getirip öylemi verdiler yurtiçine yoksa bunlar ayrı ayrı olarak yurtiçine ref2 düşüp öylemi gelecek bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

Ikinci el 1.5aylık garantili 2. El 120 ye aldım 502 proteus core

Tr 2. Eller daha ucuza geliyor

Ptt den teslim aldim 5 tl kargo tuttu
    30 liralık maus padi de hediye etti :)

Proteus Core ile Spectrum RGB aynı model değil tabi.

Parmak kadar G yazisi birinde mavi ışıklı
    Oburunde renkli

bildigim kadarıyla tek fark bu
    Bence gerek yok fazla para vermeye

• Bu konuda bir daha tek bir mesaj bile yazmayacağım aynısı aylar önce de başıma gelmişti bir şey soruyoruz hemen trip yiyoruz beylik laflar yiyoruz, bu ilk sefer başıma gelseydi anlayış gösterebilirdim her gün binlerce böyle soru alıyor diye ama ikinci kez soru soruyorum ikisi de konu içeriğinde yazmıyor ve yine trip yiyiorum.

Başka bir kullanıcı da gelmiş diyor ki 2-3 mesaj yukarıyı okusaydın görürdün 1892 sayfalık bir konuda hızlı cevap sistemini kullandım özür dilerim. Halbuki son 20 sayfayı okumam gerekirdi.

Sırf yıldızı iki maldır bu bi şeyi beceremiyodur diye aşağılamalara giriyorsunuz kendinizi bir forum sitesinde fazla zaman geçirdiğiniz için aldığınız yıldızlarla üst düzey görüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukayaz -- 11 Temmuz 2016; 16:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattmurdock

Arkadaşlar, yaklaşık 12 gün önce sipariş ettiğim Skecherslarım bugün elime ulaştı. Ürün gerçekten göründüğünden daha şık ve rahat. Tercih edecekler için şimdiden tavsiye ederim.
    Özellikle buraya aldığı ayakkabının resmini koyup bana inanç kazandıran arkadaşlara ve sayfa yöneticisi @MühendisMurat'a birkez daha teşekkürlerimi sunarım.

Not: US :12 bize göre 46 numarayı sipariş ettim (Genişlik standart olarak (D) M yani extra geniş olmayıp standart olan modeli. Ayağım hafif taraklı olmasına rağmen bile rahatlıkla oldu. yani 2E veya 3E seçeneklerine çok gerek yok gibi.)

https://www.amazon.com/dp/B014VBMFRY/ref=twister_B00UOWREBM

Aldığımda 21 USD'ydi, fiyat geziyor alacak arkadaşlar takip edebilirler. (+18 USD kargo ücreti)

sa reis bende bundan alacağımda bayadır takipteyim indirimde direk yapıştıracam fakat bu yağmurda çamurda giyilir mi? yani bir north face işini görür mü?

• 
Sayfa: önceki 56285629563056315632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.