Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (7 Mobil) - 10 Masaüstü7 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56115612561356145615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prime üyelik için ininal kart yada ziraat bankasının genç bankkartı olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onegogh

Valla hocam bende 44 giyiyorum ancak ben de bunun 10.5 numarasını aldım.Daha önce 2-3 tane model denemiştim 44 rahat olmuştu 11 almak biraz riskli olabilir bence ama siz bilirsiniz
    https://www.amazon.com/dp/B01C7XW4WE/ref=cm_sw_r_cp_api_fKxGxbKD46KH3

Numarasini degistirebilir miyim su an?
    Preparing to shipment gorunuyor zaten dun aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha prime üyelik açmadım açsam hemen etkinleşiyor sanırım ayrıca
    todays deals kısmında PRIME DEAL OF THE DAY ürünler listelenmeye başlamış prime üyelikler için mi bunlar yoksa başka bişey mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deity Kronos

US ve UK ölçüleri birbirinden farklı ve bence karıştırılıyor.
    Dün mağazadan denediğim 43 numara skechers ayakkabının etiketinde US 9.5 yazıyordu.
    Amazonda da aynı ayakkabı 43 ün karşılığı olarak US 9.5 gözüküyor "size chart" kısmında.

US 9.5 numara sipariş vermeyi düşünüyorum.

Aynen hocam hiçbiri birbirini tutmuyor.

Ben iptal etmek için talep yollamıştım dün, ama geç kalmışım 9.5 numarası yolda şuan.
    https://www.amazon.com/Nason-Skechers-Crocker-Fashion-Sneaker/dp/B012ANBI28/ref=sr_1_fkmr1_2?ie=UTF8&qid=1468141669&sr=8-2-fkmr1&keywords=skechers+crocker Dün akşam. 35 dolara aldık şimdi 61 dolar olmuş 9.5 numarası.

Edit: Babama aldığım skechers'ın kutusuna baktım. Sitede 11 (44.5) yazıyor. Gelen kutuda 11 (45) yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 10 Temmuz 2016; 12:12:54 >

• prime üyelik iptali için

Do not continue my free trial

tıklayınca benim hesapta ekran böyle çıkıyor

current plan nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CW_X

quote:

Orijinalden alıntı: BeyogluLions

Merhaba,

1 Temmuz tarihinde bir saat siparişi verdim fakat ürün ödemesi hala provizyonda görünmektedir. Yapı kredi, Amazon ile görüşmemi söyledi. Acaba Amazon'a ne gibi bir mail atmalıyım, bir örneği var mıdır ? (İngilizce kıt olduğu için derdimi anlatamam diye traslate kullanarak yazmadım )

Bi el atabilirseniz sevinirim.

İyi bayramlar

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Saati paylaşabilir misiniz ben de saat bakıyorum da.

Koyun can derdinde kasap et derdinde

Buyur hocam;

https://www.amazon.com/Citizen-AT9013-03H-Gold-Tone-Stainless-Eco-Drive/dp/B00DBUVLYA/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

• bendede aynısı cözümü nedir
  • 4 TB Seagate Taşınabilir HDD'yi 117$'a veriyorlar. Fiyat fazla iyi gibi geldi. Amazon satmıyor alsam bir sorun olur mu acaba? 3 TB modeli bile 180$.
    https://www.amazon.com/Seagate-Expansion-Portable-External-STEA4000400/dp/B017KE8OG0/
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    Ben ziraat gençbankkart kullanıyorum kartın arka tarafındaki kredi kartı hesap no ve cvv ile oluyor...

• VictorMature kullanıcısına yanıt
    İsterseniz hocam chat ile iletişime geçin bir durumu söyleyin belki yardımcı olabilirler.
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    ben 103 dolara almıştım ve iyiki almışım diyorum :)
    bir sonraki hedefim ekran kartını su soğutmalı alabilmek...mükemmel bişey :)
    fiyat daha da güzel yerinde olsam kaçırmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

prime üyelik iptali için

Do not continue my free trial

tıklayınca benim hesapta ekran böyle çıkıyor

current plan nedir ?

bende de aynısı var hocam iptal edemiyorum

• t_tunccan T kullanıcısına yanıt
    59,99 görmüş daha önce... bende tough power 850w var ...önceki psu dan kalma bazı kabloları kullanmak istediğimde çalışmamıştı. Bu kablolar her psu ya uyar mı? Alttaki anakart kablosu kisa geliyor arkadan dolastiramiyorum.. Hemde kablolari yenilerim bu sayede:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 10 Temmuz 2016; 12:32:5 >
  • "Mevcut plana devam et" diyor yani prime üyeliğe devam ediyor. Ortadaki "Continue to Cancel" tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BUR@K- -- 10 Temmuz 2016; 12:32:59 >
  • Şu Amazon Fire TV Stick Türkiye'ye gönderilse çok iyi olacak ama gönderilmiyor maalesef. O kadar ürün aldım farklı farklı marka ama kendi markalarının satışını yapmıyorlar Türkiye'ye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • continue to cancel üzerinden iptal ediyorsunuz.üyeliğiniz devam ediyor 1 ay deneme süresi sonuna kadar.bende
    öyle gözüküyor şu an.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CW_X

quote:

Merhaba,

1 Temmuz tarihinde bir saat siparişi verdim fakat ürün ödemesi hala provizyonda görünmektedir. Yapı kredi, Amazon ile görüşmemi söyledi. Acaba Amazon'a ne gibi bir mail atmalıyım, bir örneği var mıdır ? (İngilizce kıt olduğu için derdimi anlatamam diye traslate kullanarak yazmadım )

Bi el atabilirseniz sevinirim.

İyi bayramlar

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Saati paylaşabilir misiniz ben de saat bakıyorum da.

Koyun can derdinde kasap et derdinde

Buyur hocam;

https://www.amazon.com/Citizen-AT9013-03H-Gold-Tone-Stainless-Eco-Drive/dp/B00DBUVLYA/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

Dil işini hallettiniz diye yazmadım, yardımcı olabilirim onunla ilgili.

Saati almış bulundum.

• Teşekkür ederim hocam hallettim :)
  • Arkadaslar ben 80 dolarlik alisveris yapicam ve kargosuyla beraber 93 dolar oluyor bu gumrue takilir mi? Suan 85 dolara kadar gumruge takilmiyor. Kargo bedeli ekleniyor mu gumruk icin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanal kartı olanlar nasıl prime üyesi olacak sanal kart olmaz diye yazılmış ama denemedim.12 sinde prime üyeliğimi başlatmak istiyorum ne yapıcaz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 10 Temmuz 2016; 12:58:44 >
  • 
Sayfa: önceki 56115612561356145615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.