Bildirim
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5614. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü,
4 Mobil

Giriş
-
hocam sanal kart ile prime üyesi oldum olamz demişsiniz ama -
takılmaz
vergi siniri kargo haric alinan ürünler icindir.
zaten vergisi olsa amazon otomatikman siparişe yansitiyor vergiyi ve vergiyi en basta ödüyorsunuz. -
Yok hocam yakılmaz içiniz rahat olsun önemli olan ürün fiyatları amazon sizden vergi almıyorsa kur dalgalanması bile etkilemez sizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ederim arkadaslar ama su vergiyi astim diye ups kargo aradi hesap sorar gibi siz ne aldiniz bunun icinde ne var gibisinden sorular sordu form gonderdiler cevap attim vs suan memleketeyim onlarla ugrasmak istemedigimden sormustum takilir mi diye :) tesekkur ederim cevaplariniz icin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
olunur, oluyor, olduk. sadece iş bankası visa biraz gıcıklık yaptı; yerine mastercard verdim oldu.
ben oldum.yukarda bir arkadaşta olmuş.amazonda kayıtlı kartım wolrdcard sanal.deneyin bence. -
ilk sayfada olmaz diye yazılmış. -
merhaba üye olurken id Number nedir bilmediğim için boş bıraktım
konu ilk sayfasında ne olduğunu gördüm
siparişi 6 Temmuz verdim kargo için hazır konumunda
id number olmaması kargonun bana ulaşması konusunda bir sorun olurmu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadara aldınız hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: UfukAkkus1
Ne kadara aldınız hocam?
Benim aldığım saat buhttps://www.amazon.com/gp/product/B00ITYSAWE/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Yukarıdaki arkadaşın aldığı da çok güzelmiş ancak ne kadara aldı bilmiyorum. -
https://www.amazon.com/b/ref=lp_13130419011_gbps_img_s-3_7082_9b7d78aa?rh=i%3Afashion%2Cn%3A13130419011%2Cn%3A13130419011&ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&node=13130419011&field-enc-merchantbin=ATVPDKIKX0DER
Skechers 'ın 20 civarı ayakkabısında prime a özel indirim var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924F1980 -- 10 Temmuz 2016; 13:39:27 > -
Onu eklerseniz ileride kargolarda gümrüğe taklma gibi bir sorun olmaz.Eklemeniz yararınıza olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: agamemnun
merhaba üye olurken id Number nedir bilmediğim için boş bıraktım
konu ilk sayfasında ne olduğunu gördüm
siparişi 6 Temmuz verdim kargo için hazır konumunda
id number olmaması kargonun bana ulaşması konusunda bir sorun olurmu
ID number TC kimlik no, gümrük işlemleri daha hızlı olur girerseniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
quote:
Orijinalden alıntı: BeyogluLions
quote:
Orijinalden alıntı: CW_X
quote:
Orijinalden alıntı: BeyogluLions
Merhaba,
1 Temmuz tarihinde bir saat siparişi verdim fakat ürün ödemesi hala provizyonda görünmektedir. Yapı kredi, Amazon ile görüşmemi söyledi. Acaba Amazon'a ne gibi bir mail atmalıyım, bir örneği var mıdır ? (İngilizce kıt olduğu için derdimi anlatamam diye traslate kullanarak yazmadım)
Bi el atabilirseniz sevinirim.
İyi bayramlar
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
Saati paylaşabilir misiniz ben de saat bakıyorum da.
Koyun can derdinde kasap et derdinde
Buyur hocam;
https://www.amazon.com/Citizen-AT9013-03H-Gold-Tone-Stainless-Eco-Drive/dp/B00DBUVLYA/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
Dil işini hallettiniz diye yazmadım, yardımcı olabilirim onunla ilgili.
Saati almış bulundum.
Ben de dil işini hallettim hocam teşekkür ederim, bayram dolayısı ile yazamadım kusura bakmayın.
@UfukAkkus1
Amazon fiyatı pahalı olduğu için Jomashop'a yöneldim. 270$ saat + 51.75$ kargo tutuyordu. 20$ yeni üyelere indirim verdiler (250$ üstü alışverişte geçerli)
Jomashop'a toplam ödediğim ücret 301.74$
Bir de ortalama olarak 150TL civarı gümrük ödeyeceğim...
Ortalama 1025 TL diyebiliriz.
-
Geçen yıl prime Day fis çıkmıştı. Umarım bu yil güzel olur. Yüzde 50 indirim var dedikleri ürünler ebay de bazen aynı fiyata bazen 3-5 dolar farkla indirim diye bindiriliyordu. Dikkatli olmanızda fayda var.
https://www.amazon.com/Skechers-Sport-Skech-Infinity-Oxford/dp/B00R2J273A/ref=redir_mobile_desktop?ie=UTF8&psc=1&ref_=oh_aui_i_sh_pre_o0_img
Bu üründe 8.5 numaranın fiyatı 95$, 11 numaranın fiyatı 38$. Ben mi yanlış bakıyorum yoksa mümkün mü böyle bir şey? Sadece 1 tane kaldığı için neredeyse 3 katına çıkarılmış. -
Hayırlı uğurlu olsun hocam, güle güle kullanın. Gerçekten güzel bir saat. -
Güzel bir saat almışsınız hocam, hayırlı olsun sizede. -
Ben borderlinx ile getirttim hocam.Kargoya biraz fazla odedik ama mis gibi oldu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X