Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5611. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56095610561156125613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VictorMature

Ben de bu ayakkabiyi aldim, 160tl civarina geldi sanirim. Normalde 44giyiyorum ama 11us aldim. Umarim sikinti cikmaz.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00R2J273A/ref=oh_aui_i_sh_pre_o0_img?ie=UTF8&psc=1

11 US 45 için alıyorum ben dostum sen ne yaptın öyle.

• arkadaslar kod geldi tesekkürler ilgilenen herkese iyi geceler.
  • Evga 600 b1 ideal bir gtx 1070 lik bir sistem için gider mi? 80plus sertifikalıymış herhalde güzel.
  • 9Tales kullanıcısına yanıt
    1070 için fazlasıyla yeterli olacaktır.Memnun eder sizi endişeniz olmasın
  • Evga p. Supply 40$ 120 tl ye geliyo galiba süper fiyat alan var mı? Tek eksiği modüler olmaması bana göre. Daha önce Amazondan alışveriş yapmadım 40$ + kargo ne kadar olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +14$ kargosu var.

Burada sıradan dandik Psu'lar alacağınıza tabiki bunu öneririm.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Acaba o linkteki ayakkabıyı aldınız mı? Hava alma olayı varmı rahatmıdır acaba?

Air yazıyormuș kusura bakmayın farketmemiștim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfgnay -- 10 Temmuz 2016; 2:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emilia_Clarke

Acaba o linkteki ayakkabıyı aldınız mı? Hava alma olayı varmı rahatmıdır acaba?

Aldık abime ama daha kargoya anca verildi.

Prime anlatımı güncelleniyor, geçen seneden bu seneye ufak değişiklikler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Temmuz 2016; 2:27:03 >
  • Pre order ve yeni çıkan Kutulu Video oyunlarda prime üyelerine yüzde 20 indirim her zaman mı var yoksa şuanlık mı bilgisi olan var mı ?
  • İlk sayfadaki prime davet edip 5$ alma kismini bir turlu goremedim link atmaniz mumkun mu? @MühendisMurat

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Merhaba 50 dolar card alana 10 dolar hediye devam ediyor mu? Hesabıma öyle bir şey geldi sonra gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: AADUUKET

İlk sayfadaki prime davet edip 5$ alma kismini bir turlu goremedim link atmaniz mumkun mu? @MühendisMurat

O değişti geçen yılın anlatımıydı.

2016 Prime Üyelik Bilgileri ve Resimli Anlatımı Türkiye'de ilk kez burada ve YAYINDA !

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Temmuz 2016; 3:05:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_tunccan

Başlığa eklensin derim
    Corsair Sleeved kablo seti DİP FİYAT
    https://www.amazon.com/Corsair-Power-Cable-Kit-CP-8920049/dp/B00BJMDIDY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1468107394&sr=8-1&keywords=sleeved+cables

Amazon stoklarını gömmüşler bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: t_tunccan

Başlığa eklensin derim
    Corsair Sleeved kablo seti DİP FİYAT
    https://www.amazon.com/Corsair-Power-Cable-Kit-CP-8920049/dp/B00BJMDIDY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1468107394&sr=8-1&keywords=sleeved+cables

Amazon stoklarını gömmüşler bile.

evet millet çok hızlıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: tahAslan

Merhaba arkadaşlar kısa bir aradan sonra tekrardan konuya döndüm.

Corsair K95'de baya bi indirim var ancak stok durumu yok ben beklerim böyle fiyat bidaha gelmez diyenler için

Link:https://www.amazon.com/gp/aw/d/B014W1Z4S0/ref=mp_s_a_1_6?ie=UTF8&qid=1468102804&sr=8-6&pi=AA140_QL70&keywords=Corsair

Geçen gün 118 dolardı bu ürün.

• Kardeş ilk sayfayı alıntılama amacınız nedir? Lütfen mesajınızı editleyin.

Tamam mesaj silinmiş çok şükür. İn in bitmiyor arkadaş.

Edit: Yazı ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 10 Temmuz 2016; 3:41:58 >
  • Seri eski ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar heralde. Yenisi bu ben bunu aldım

https://www.amazon.com/gp/product/B0149QBRCA/ref=oh_aui_detailpage_o07_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Aldığım ayakkabının Türkiye ile fiyat farkı 40 TL olunca, 4 - 5 saat sonra iptal ettim. (Numara uymaz diye riske atmak istemedim, ayrıca TR'den alınca taksit şansı vardı.)
    İptal edildiğine dair mail geldi. Ancak hala ilgili rakam provizyonda, kaç günde provizyondan düşer bilginiz var mı? Kartın limiti bitmiş, bir ayakkabı daha alacaktım ki çekmedi.

İptal Maili Şöyle:
    (Successful cancellation of item(s) from your Amazon.com order
    Hello,
    We're writing to let you know that your order has been successfully canceled. In most cases, you pay for items when we ship them to you, so you won't be charged for items that are canceled.)
  • ArchituX kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada cevabı var.
  • 
Sayfa: önceki 56095610561156125613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.