Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.366
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56085609561056115612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben mağazada run modelini denedim 9dm usa tam oldu ayağıma. Başka bi modelin 9dm ini aldım yine inşallah olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunum55 -- 10 Temmuz 2016; 0:24:49 >
  • Ignite kullanıcısına yanıt
    hangi kargo seçeneğiyle 40 dolar çıkıyor?
  • msevik M kullanıcısına yanıt
    normalde kontratsız ancak cihaz linktekiyse virgin çıkışlı olduğundan sim kilidini ancak virgin mobile çözer. müşteri hizmetlerine eposta atın bakalım ne cevap gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

Murat konuya yazmalisin

Evga 600b 40 dolar

Ters zamanda görmüştüm mesajını şimdi ekliyorum.

Ayrıca Prime Anlatımı sayfanın sonundan başına eklenecektir malum artık 2 gün kaldı.
  • Vault Man kullanıcısına yanıt
    oyun kağıtları, poker fişleri vs normalde kargoyla ülkeye girişi yasak ürünlerden. ancak taşıyıcının veya gümrük memurunun dikkatsizliğine gelirse geçme ihtimali var. karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceednaan759

Skechers Air kullanan var mı ben mağazada elime aldım baktım çok ağırdı denemedim bile. Ne gibi bir artısı var bu kadar ağırken normal(hafif) memory foam ayakkabılardan.

Air modeli beş para etmez bence. Hiç rahat değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam Link
    Final Getsuga Tenshou sayfa 1883

eklendi.

Sizde aldığınız ürünün linkini, resimlerini, görüşlerinizi konuya ekleyin sizinde adınız buraya yazılsın ! Eğer unutulur veya esgeçilirse pm atın eklerim.

Örnek Metin Oluşturma ;

Ürünün Adı
    Ürünün fiyatı ve linki
    Ürün hakkındaki Görüşlerimiz
    Ürünün en az iki üç tane resmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Murat konuya yazmalisin

Evga 600b 40 dolar

Ters zamanda görmüştüm mesajını şimdi ekliyorum.

Ayrıca Prime Anlatımı sayfanın sonundan başına eklenecektir malum artık 2 gün kaldı.

Prıme de

1tb hdd
    fhd monıtor
    8gb ddr4 ram

fıyatlarında ındırım olur mu sence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Items: $42.66
    Shipping & handling: $39.90
    Total before tax: $82.56
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Total: $82.56

sıradan kargoyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: msevik

Merhaba Arkadaşlar Amazondan cep telefonu getirmiştim, fakat sanırım sim kilidi var benim simi görmüyor nasıl çözebilirim. bilgisi olan varmı ?

Bu telefonhttps://www.amazon.com/gp/product/B017HW9DEW/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Cep telefonu geçmiyor dimi gümrükten.
  • quote:

Prıme de

1tb hdd
    fhd monıtor
    8gb ddr4 ram

fıyatlarında ındırım olur mu sence

İyi denk geldi senin aracılığınla duyurayım sonra duyanlar da duymayanlara aktarır.

+Amazon'da yapılan Süreli İndirimlerin haricinde diğer indirimlerin ne zaman başlayacağını ve ne zaman biteceğini kimse bilemez, bilse anlamı olmaz bu soruları tekrar tekrar sormayın cevap verilmeyecektir.

Ayrıca Prime Üyelik Anlatımı ilk sayfaya üste eklenmiştir daha önce deneme üyeliğini aktif etmemişler anlatıma bakarak aktif edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Temmuz 2016; 0:49:05 >
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    sebebi nedir ? Bu "Bicycle" marka kartlar poker değil sihirbazların kullandıkları kartlardır bende bu amaçla alacağım zaten, yaklaşık 15-16 deste alacağım. Hangi kural bunu söylüyor ? Emin misiniz böyle bir şey olduğundan ? Poker Chip'leri hakkında belki haklı olabilirsiniz ama iskambil kağıtları ? Böyle bir saçmalık olamaz.
  • ckaracar C kullanıcısına yanıt
    Cep telefonu bu seferlik geçmiş.
  • arkadaslar amazon app 5$ icin referans kodu gonderebilcek varmydyr ?
  • Ben de bu ayakkabiyi aldim, 160tl civarina geldi sanirim. Normalde 44giyiyorum ama 11us aldim. Umarim sikinti cikmaz.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00R2J273A/ref=oh_aui_i_sh_pre_o0_img?ie=UTF8&psc=1

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: sumsee

numaralar tr ile aynımıki,nasıl ayarlıyorsunuz numara olaynı?

Bir çoğumuz gidip denedi ve ona göre aldı veya bir kere riske girdi aldı ona göre alıyor.

Eyvallah hocam deneyerek almak enguzeli oazaman.
  • Merhaba arkadaşlar kısa bir aradan sonra tekrardan konuya döndüm.

Corsair K95'de baya bi indirim var ancak stok durumu yok ben beklerim böyle fiyat bidaha gelmez diyenler için

Link:https://www.amazon.com/gp/aw/d/B014W1Z4S0/ref=mp_s_a_1_6?ie=UTF8&qid=1468102804&sr=8-6&pi=AA140_QL70&keywords=Corsair

• VictorMature kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende 44 giyiyorum ancak ben de bunun 10.5 numarasını aldım.Daha önce 2-3 tane model denemiştim 44 rahat olmuştu 11 almak biraz riskli olabilir bence ama siz bilirsiniz
    https://www.amazon.com/dp/B01C7XW4WE/ref=cm_sw_r_cp_api_fKxGxbKD46KH3

• https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0134EW7G8/ref=aw_wl_ov_dp_1_5?colid=Q3Q9LY622C6X&coliid=I13YXCZFIG3873
    1 aydir 70-75$ arasinda degisen Corsair Vengeance ramlar 80-85$ oldu. Kac gundur de degismiyor. Tam parayi buldum derken alacaktim gerildim su an

Dominatorlerin de fiyati biraz uygun hale gelmishttps://www.amazon.com/gp/aw/d/B018GK2G9S/ref=aw_wl_ov_dp_1_1?colid=Q3Q9LY622C6X&coliid=I2VEOP0D4NB6HD
    Vengeanceler degismezse 10$ da kupon var. Dominator alip gecicem. 125$'a geliyo kuponla.

• Şunun blue switch olanı olsa acımam.

• 
Sayfa: önceki 56085609561056115612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.