Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.805
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55915592559355945595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ürünü almak istiyorum fakat gümrüğe takılma ihtimali var mı? Ayrıca 180 liralık ürüne 100 lira kargo ücreti çıkıyor. Bunu indirmenin bir yolu var mıdır?
  • Y. kullanıcısına yanıt
    Satıcı amazon olan ürünü seçerseniz gümrükte takılmaz . Ayrıca kargo ücreti daha makul olur ama şuan sadece prime üyelerine satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

beyler şu başlıkta ki monitörü gözüme kestirdim, vergi iadesi sanırım şansa bağlı, 200 dolar civarı ürün alıp vergisi yatan var mı? yada geri aldığını söyleyenler oldu mu forumda?

Onu hatırlayamayız da olmuştur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Merhaba. Şu B013CNR79S ayakkabıyi almak istiyorum. Nike capri ayakkabım 44 dart 8 ise 44.5 numara ve yine lescon ayakkabım ise 44 numara. Ayak uzunluğun 28cm . Sizce 10.5=44 mü yoksa 11=44.5 mu almalıyım?

10.5 = 44
    11 = 45
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

Satıcı amazon olan ürünü seçerseniz gümrükte takılmaz . Ayrıca kargo ücreti daha makul olur ama şuan sadece prime üyelerine satılıyor.

Maalesef sadece Logitech satıcı olarak görünüyor. Ayrıca sadece prime üyelerine satılıyor derken?
  • Y. kullanıcısına yanıt
    Alttan satıcı olarak amazon u sececeksiniz.
  • quote:

Alttan satıcı olarak amazon u sececeksiniz.

Teşekkürler, free trial prime üyelikle 210 liraya satın aldım. Acaba ürün kargoya çıkmadan free trialı iptal edersem sorun olur mu?
  • Kargomun planlanan teslimat tarihi gümrük bilgilerini yolladığımdan beri bilgi yok olarak görünüyor.bu normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y. kullanıcısına yanıt
    Olmaz bence ama Prime in 30 günlük deneme süresi yok mu ?30 gün dolmadan iptal edersiniz prime ücret i çekilmez. Hem 12 sinde prime indirimi başlıyor tadını çıkarın
  • quote:

Olmaz bence ama Prime in 30 günlük deneme süresi yok mu ?30 gün dolmadan iptal edersiniz prime ücret i çekilmez. Hem 12 sinde prime indirimi başlıyor tadını çıkarın

Sağ olun yardımlar için. İyi geceler.

• 144hz lik indirimdeki monitörler arasında hangisini tercih etsem daha iyi olur AOC mi Acer mı? aralarında 70-80 liralık bi fark var sadece. AOC sanki daha iyi gibi görünüyor ama karar veremedim.
  • Amazon Prime denemeyi daha once kullanmis arkadaslar prime gunu indirimleri icin isterseniz 1 aylik sadece 10.99 dolara prime uyelik alabilirsiniz Prime gununde guzel indirimler olursa almayi dusunuyorum
  • bangez kullanıcısına yanıt
    Evet daha yeni daha çok extrası var.
  • Ben hala Amazon'dan sipariş veremedim 3 kartlı ininal kartla 1 banka kartı ve 1 kredi kartıyla denememe rağmen Acaba sorun telefon numaralarında mı numaralar farklı ama hepsi aynı kişiye ait
  • acaba şu 50 dolar indirim işlemleri nasıl ilerliyor amerikada arkadaşım var onun adına ve adresine kullanabilir miyim bu olayı bilgisi olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 8 Temmuz 2016; 3:41:53 >
  • Logitech G35 ve ya G930 almak istiyorum yakın bir tarihte indirim olacak mı, tahmini olarak fiyatı ne kadara düşer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonnoYuuki

Logitech G35 ve ya G930 almak istiyorum yakın bir tarihte indirim olacak mı, tahmini olarak fiyatı ne kadara düşer?

Void al onun yerine.

• KonnoYuuki kullanıcısına yanıt
    g930 70 $ altını görmedim hiç g35 yeni 40 $ olmuştu yakın zamanda olur mu bilemem bir de sipariş vermeden önce burda herhangi birimizden kod iste 5 $indirim kazanırsın örneğin X kişisine de 5 $ kazandırmış olursun.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Murat , beden tablosunda 11=44.5 olarak belirtilmiş. Yanlış mı yazılmış acaba?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Pny ssd alacaktım 55 dolardan 60 olmuş yaw :(

takip etmende fayda var, bu aralar 55$ ı sık sık görüyor.
  • 
Sayfa: önceki 55915592559355945595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.