Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55895590559155925593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recruit1

hocam almanya içi yollarsanız adresten dolayı %19 mwst'yi seve seve ödeyeceksiniz demektir. eğer ürünü tr'ye yollatırsanız sepette ürün fiyatından %19 düşecektir. amazon'un önden alacağı gümrük bedeli %18, shipping %1'i geçmeyecektir. haliyle aynı hesaba gelebilir. karar sizin.
    8.5us skechers arıyorum uygun fiyatlı var mı gözüne çarpan ben bulursam editlerim.
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    bismillahirrahmanirrahim. hocam diyelim ürün fiyatı mwst dahil 1000 avro gözüküyor amazon.de sitesinde ve diyelim ki kargo bedava. işte almanya'ya yollatınca ödeyeceğiniz tutar toplam 1000 avro. ancak aynı amazon.de sitesinden türkiye'deki adrese gönderimi olan bir ürünse bu alacağınız ürün, teslimat adresinde türkiye'yi seçince %19 indiriyor fiyatı oluyor 810 avro. ancak bu 810 avroya %18 gümrük ekliyor (%20 eu dışındaki ülkeler için geçerli. eu ülkelerinde gelirse %18 maktu oran) oluyor 955,80 avro. eğer çok büyük ebatlı bir ürün değilse maksimum 40-60 avro arası shipping alıyor. total maliyet oluyor 995-1015 avro gibi. yani almanya içi yollatmakla türkiye'ye yollatmanın maliyeti aşağı yukarı aynı oluyor. tabi ürün çok büyük boyutlu veya ağır değilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 7 Temmuz 2016; 20:02:12 >
  • Evga 1070 mi msi gaming x mi daha mantikli ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Hadi bakalım gençler bayram hediyeniz benden olsun:)

urBeats In-Ear Headphones with Mic (MHD02AM/A) - Matte Black (59$ kargo dahil)

https://www.amazon.com/gp/product/B00NVZPUZQ/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Biraz araştırdım reviewlarda ya 5 yıldız, ya 2 yıldız.. Süper kulaklık ama çok çabuk bozuluyor diyorlar. Başka kulak içi tavsiyesi olan var mı?

• recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler.
  • erdalerguzy E kullanıcısına yanıt
    Bir ara gönderiyorlardı kapatmışlar. Ben ABD adresime aldım.
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    İhtiyacım var o multivitaminlere doktorum tavsiye etti.Türkiyede yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guerlain ST

Bi akıllı da sensin
    bu corsair voidi pre order olarak alırsak normal almaktan ne gibi farkları oluyor gelmesi faln daha uzunmu suruyor.suruyorsa da nekadar surer?
  • Cango69 kullanıcısına yanıt
    centrum var ama içeriği aynı mıdır bilemem.
  • B_R_A_V_E kullanıcısına yanıt
    Pre order ön sipariş demek.
    Yani ürün çıkmadan önce önceden sipariş vermiş oluyorsunuz.Çıkar çıkmaz size gönderirler yada gelir gelmez gönderirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 7 Temmuz 2016; 21:02:00 >
  • Cok tskkur ederm cvp icin onclikle peki bu surec nekdar surer tahminen smdi alinca 3 ay snra gndermesnler

• B_R_A_V_E kullanıcısına yanıt
    Onu ben bilemem...Satış sayfasında buna yönelik bir bilgi belki vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 7 Temmuz 2016; 21:35:01 >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Ref 2 düşmesi lazım . Gümrükten çıkmış ilgili şubeye yönlenmiş, gecikmede tatilden kaynaklı bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isforyou kullanıcısına yanıt
    100 lira fark verip h100i v2 alınır bence . Tercih size kalmış .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Msi GTX 1070

https://www.amazon.com/gp/product/B01GXOX3SW/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

Toplamda

449.99$ + Shipping & Handling: $12.15 + Import Fees Deposit $83.19 =$545.33

1600 Türk lirasına geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

100 dolarlik bi kulaklik almaya calisinca 50 dolar vergi kesiyor nasil is bu arkadas ?

Kulaklıklar lüx kategorisine giriyor.

Lüx kateogorisinde olduğu için mi 50 $ vergi kesiyor?
    Başka neler lüx kateogirisnde?
  • Hepsini bilmiyoruz ama artık bunda hem fikir olduk kaç oldu aynı şey çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: :S

Ref 2 düşmesi lazım . Gümrükten çıkmış ilgili şubeye yönlenmiş, gecikmede tatilden kaynaklı bence.

Ref 2'ye düşeli çok oldu da ardından bu güncelleme geldi işte. Büyük ihtimalle tatilden dolayı dediğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskeli03

Bu verginin bir kısmını geri alma ile iligili bilgi açıklama ilk sayfada mevcutmu murat hocam, bulamadım da ondan sorayım dedim.

Vergi diye arat sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

1 haziranda sipariş ettiğim klavyem 10 haziranda i-parcelda hedef ülkeye doğru yola çıktı diye güncellendi. Ancak ptsde hâlâ bir kayıt yok. I-parcelda da bir güncelleme olmuyor. Amazon'da son teslim günü 21i diyor ancak benim bildiğim yola çıkmış kargoların ptsde kaydı olması lazım neden yok acaba ki 3 gün sonra Türkiye'de olmuş oluyodu bugüne kadar şimdi 4 gündür giriş bile yapılmamış. Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

bende aynı konudan muzdaribim

Hocam PM'ye bakabilir misiniz? Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 55895590559155925593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.