Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5592. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.024.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55905591559255935594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertemli

Mekanik Gaming klavye lazim
    G105 den sonra vergi dilimi içinde alınacak urun nedir?
    12 temmuz da ne alınabilir?
    Nasıl alınır?

Onu o zaman gelince bakarız.

G710 düşebilir olmazsa Azio ya talim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayar Kolu

Sıfırdan pc toplamayı düşünen var mı? Parça parça alıp toplamayı düşünüyorum ama bileşenlerden çok fazla anlamam. Toplamayı düşünen ya da anlayan yardımcı olmayı düşünen biri varsa çok makbule geçer yavaştan başlamak lazım bir yerden.

İlk sayfada bilgisayar toplama bölümüne bak gene konuşuruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coco.Jambo

Beyler kulaklik olarak razer kraken pro 60 dolara alayim mi siyah rengini? Veya sizin onerebileceginiz 60 dolar sinirinda. Logitech indirimi kacirmistim. Bir daha ne zaman olur bilinmez.

Alma kardeşim.

• asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    Skechers Sport Men's Direct Flight Sneaker, Black/Red, 8.5 M UShttps://www.amazon.com/dp/B014GTAYF6/ref=cm_sw_r_cp_apa_aKQFxbEN8043S

ben bunun 8.5 no aldım 38 + 15 dolar kargo - 5 dolarlık indirim toplam 48 dolar

şuan amazon satıcısında yok başka satıcı oda tr ye göndermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrcnAkty

Evga 1070 mi msi gaming x mi daha mantikli ?

Sanırım MSI daha iyi ama Evganında Rması var.

• beyler şu başlıkta ki monitörü gözüme kestirdim, vergi iadesi sanırım şansa bağlı, 200 dolar civarı ürün alıp vergisi yatan var mı? yada geri aldığını söyleyenler oldu mu forumda?

• https://www.amazon.com/Jack-Daniels-6-Ounce-Flask-Funnel/dp/B001EWDRMG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1467919960&sr=8-2&keywords=jack+daniels+flask

bu tarz bi alkol matarası alan oldumu arkadaşlar aranızda?

https://www.amazon.com/Top-Shelf-Flasks-Stainless-Funnel/dp/B015QHT4RQ/ref=zg_bs_13789651_1

böyle birşeyde buldum ama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 7 Temmuz 2016; 22:48:33 >

• USB hubda da indirim bekliyoruz..

• xclbr X kullanıcısına yanıt
    Amazondan almadim ama iki urune benzer urunler kullandim, uzun vadeli olmuyorlar pek.. Paslanmaz diyor belli bir sure sonra yesil kuf gibi pas oluyor..

• Hesabımda bi 5$ var ama nereden geldi bilemedim,1-2 arkadaşa code vermiştim sadece.haberiniz olsun
  • Merhaba. Şu B013CNR79S ayakkabıyi almak istiyorum. Nike capri ayakkabım 44 dart 8 ise 44.5 numara ve yine lescon ayakkabım ise 44 numara. Ayak uzunluğun 28cm . Sizce 10.5=44 mü yoksa 11=44.5 mu almalıyım?

• Pny ssd alacaktım 55 dolardan 60 olmuş yaw :(

• Son iki alisverisimde amazon ayni tutari iki kez kartimdan çekiyor biri provizyonsda bekliyor digeri ekstreme yansiyor. Hayir provizyonsda bekleyen iade ediliyor ama gereksiz bagli kartin limitini dusuruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

bismillahirrahmanirrahim. hocam diyelim ürün fiyatı mwst dahil 1000 avro gözüküyor amazon.de sitesinde ve diyelim ki kargo bedava. işte almanya'ya yollatınca ödeyeceğiniz tutar toplam 1000 avro. ancak aynı amazon.de sitesinden türkiye'deki adrese gönderimi olan bir ürünse bu alacağınız ürün, teslimat adresinde türkiye'yi seçince %19 indiriyor fiyatı oluyor 810 avro. ancak bu 810 avroya %18 gümrük ekliyor (%20 eu dışındaki ülkeler için geçerli. eu ülkelerinde gelirse %18 maktu oran) oluyor 955,80 avro. eğer çok büyük ebatlı bir ürün değilse maksimum 40-60 avro arası shipping alıyor. total maliyet oluyor 995-1015 avro gibi. yani almanya içi yollatmakla türkiye'ye yollatmanın maliyeti aşağı yukarı aynı oluyor. tabi ürün çok büyük boyutlu veya ağır değilse.

hocam sımdı almanyada olup amazondn alışverıs yapmanın hıc bır anlamı yokmu yanı nasıl oluyor öyle amazon almanyada var turkıyede yok birde nasıl aynı fiyat olur

• Yeni ekran kartlari gelmis evga gtx 1080 icin bende takipteyim

• Kredi kartında limit olmasına rağmen neden böyle hata veriyor. Monitörü alırken böyle bi hata ile karsılasmadım axess i aradım kredi kartında bi sorun olmadığını söyledi neden böyle yapar arkadaslar

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • ckaracar C kullanıcısına yanıt
    Kart bilgilerinde(isim soyisim) hata olabilir ilk sayfayı incelerseniz .
  • ckaracar C kullanıcısına yanıt
    Kart bilgilerini kontrol edin benimde son kullanma tarihi değişmişti düzeltince halloldu.
  • Referans kodu alabilir miyim acaba? şimdiden teşekkürler.

Edit: Alındı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıkörtıl -- 8 Temmuz 2016; 1:21:43 >
  • 
Sayfa: önceki 55905591559255935594
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.