Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Bu sistemden ban olayı IP odaklı mı ,kredi kartı odaklı mı , isim ya da ev adresi odaklı mı bilgisi olan var mı ? Aldığım ekstra indirimlerden ötürü kapatılmış hesap yeni hesap açınca o da kapanıyor.
    @MühendisMurat

Geçmiş olsun dostum aynı olayı ben de yaşadım ne yaptıysam bi çözüm bulamadım ben de pes ettim en sonunda :/

İşin açığı yazın farklı bir şehre taşınacağız, ip değişecektir diye düşünüyorum, ev adresi de değişecek haliyle. Farklı kredi kartı kullanabilirim yani çözüm olursa

• Bu olayı ben de merak ediyorum. Farklı adres, kart ve isim ile deneyen oldu mu? Normal fiyat ödeyeceğim fakat alamıyorum direk banlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Bu olayı ben de merak ediyorum. Farklı adres, kart ve isim ile deneyen oldu mu? Normal fiyat ödeyeceğim fakat alamıyorum direk banlıyor.

Ben her şeyi denedim ; yeni adres , yeni isim, ıvır zıvır ama yine banlıyor yine banlıyor artık illallah ettirdiler ben de uğraşmayı bıraktım. Farklı bi şehire taşınacaksanız büyük ihtimal sıkıntı kalmaz fasakasa hocam.
  • quote:

quote:

Bu olayı ben de merak ediyorum. Farklı adres, kart ve isim ile deneyen oldu mu? Normal fiyat ödeyeceğim fakat alamıyorum direk banlıyor.

Ben her şeyi denedim ; yeni adres , yeni isim, ıvır zıvır ama yine banlıyor yine banlıyor artık illallah ettirdiler ben de uğraşmayı bıraktım. Farklı bi şehire taşınacaksanız büyük ihtimal sıkıntı kalmaz fasakasa hocam.

Gerçi son siparişim preorderdı ve yeni adresi vermiştim teslimat adresi olarak. Daha sonra banlandım. Küçük bir değişiklikle denerim olmazsa farklı kredi kartıyla. Kart aynı isme olursa yine banlarlar diye düşünüyorum. Adamlar haklı hesap kapatmakta biraz abartmıştım ama bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

quote:

Gerçi son siparişim preorderdı ve yeni adresi vermiştim teslimat adresi olarak. Daha sonra banlandım. Küçük bir değişiklikle denerim olmazsa farklı kredi kartıyla. Kart aynı isme olursa yine banlarlar diye düşünüyorum. Adamlar haklı hesap kapatmakta biraz abartmıştım ama bakalım ne olacak

Farklı kredi kartıyla falan deneyin hocam belki olur dediğiniz gibi.

• i-5 4690k - bu işlemciyi almayı düşünüyorum fakat şunu soracaktım. sanırım amazondan aldığımız ürün ilerde arıza çıkartırsa herhangi bir garanti şansımız yok değil mi?

birde vergiyi ödememek için gift card gibi birşey vardı sanırım. bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hellbowen

i-5 4690k - bu işlemciyi almayı düşünüyorum fakat şunu soracaktım. sanırım amazondan aldığımız ürün ilerde arıza çıkartırsa herhangi bir garanti şansımız yok değil mi?

birde vergiyi ödememek için gift card gibi birşey vardı sanırım. bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Hocam işlemciler zaten en az sorun çıkaran parçalardır soketine zarar vermezsen hiçbirşey olmaz bu işlemciyi az önce taktım benim bilgisayara :) fakat genede amazon yardımcı olur birşey oldu mu.

Bu arada hele şükür evimdeyim ve masaüstündeyim(yeni parçalarla) dostlar, müsait olunca güncellemeler gelecek konuya. Daha inceleme konusu felan açacağız iş var çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Mayıs 2015; 3:29:12 >

• Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    Ben konuyu biraz sonundan yakaladım niye ban atıyorlar kişiye IP ye veya kredi kartlarına(alışverişe yani)?
  • Arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun şu qck mass mousepad tr ye gönderim yapan yokmu ya
    biri canlıya görüşürüse stok yenliesinler bari

• Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Siz satin alin
    Onlar olunca gönderir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler amcaoğlu şuan almanyadan elektronik olarak gerçekten uygun olacak bir fiyatta neler aldırabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: hellbowen

http://www.amazon.com/Intel-Core-i5-4690K-Processor-BX80646I54690K/dp/B00KPRWB9G/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1431641768&sr=8-3&keywords=i5+4790

i-5 4690k - bu işlemciyi almayı düşünüyorum fakat şunu soracaktım. sanırım amazondan aldığımız ürün ilerde arıza çıkartırsa herhangi bir garanti şansımız yok değil mi?

Hocam işlemciler zaten en az sorun çıkaran parçalardır soketine zarar vermezsen hiçbirşey olmaz bu işlemciyi az önce taktım benim bilgisayara :) fakat genede amazon yardımcı olur birşey oldu mu.

Bu arada hele şükür evimdeyim ve masaüstündeyim(yeni parçalarla) dostlar, müsait olunca güncellemeler gelecek konuya. Daha inceleme konusu felan açacağız iş var çok.

birde şu vergi konusuna bir cevap alabilirsem hocam :)

• Amazonda yanlışlıkla birşey aldım.Şimdi iptal ettirdim.Ücreti ödediğim banka kartınamı aktarılacak yoksa hesaptamı kalacak ?
  • knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    Kartiniza iade olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gitar imin bir pedal almak istiyorum. Pedal 95 dolar sıkıntı yaşar mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler, Amazon standart global shipping ile tek seferde Max kaç ürün alabiliriz, siz kaç tane alıyorsunuz? Sınır var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 15 Mayıs 2015; 13:30:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu iyice inceledim fakat denk gelmedi.Saat almıştım 20 dolara şimdi gümrük işleri nedeniyle geliş süreci ertelendi yazıyor.Normal prosedür ise tamam da.Sorun varsa müdahale edeceğim. Ondan soruyorum.

• Aldığım mouse bugün 11 de en son güncelleme olarak gümrük işlemleri devam ediyor olarak güncellendi. Gümrükten aynı gün çıkıyor mu? Ürün 61$ olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Beyler amcaoğlu şuan almanyadan elektronik olarak gerçekten uygun olacak bir fiyatta neler aldırabilirim

amazon.de ye bak tr fiyatlar ile karşılaştır ihtiyacın olanları söyle alsın aşırıya kaçmayın.
    indirimleri kolla hergün
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.